Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Toy Story dvd - Disney Pixar - Alletiders Disney
september 25, 2021
Toy story dvd

Toy Story dvd – Disney Pixar

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Toy Story er en animeret amerikansk film fra 1995 og filmhistoriens første, fuldt genererede 3D spillefilm. Toy Story handler om drengen Anders’ legetøj, der bliver levende, når han ikke er i værelset. Siden den første film er det blevet til 2 mere og eftersigende skulle Toy Story 4 blive en realitet her i 2017. Der er derfor ikke nogle tvivl om at denne Disney Pixar film er en stor succes hos det yngre publikum.

Og mens vi alligevel venter på Toy Story 4, kan vi lige så godt nyde godt af de andre Toy Story dvd´er. Hvilken Toy Story dvd er din favorit?

51npxq0ma8l

Toy story dvd

Toy Story handler om alt den uro der opstår blandt legetøj i forbindelse med jul og fødselsdag. Skal det gemmes væk eller i værste fald kasseres? På Anders´ fødselsdag sker det som ikke må ske. Woody, Anders´ favorit legetøj, sherif og uofficiel leder får pludselig konkurrence fra et nyt og spændende stykke legetøj. Austronauten, Buzz Lightyear er landet, med en selvsikker og lidt arrogant attitude.
Woody taber naturligvis fatningen. Og i en revaliserende kamp viser det sig hverken værre eller bedre end, at de to havner på meget usikker grund. Kommer dinosauren Rex, Mr. Potato Head og det andet legetøj nogensinde til at gense de to nye venner Woddy og Buzz? Køb her.

10074555-1296492381-246000

Toy Story 2

Da en ond legetøjssamler stjæler cowboyhelten Woody, må rummanden Buzz Ligthyear og de andre legetøjsvenner kaste sig ud i en større redningsaktion.
Uheldet er ude mens deres ejer Andy tager på sommerlejr, for så er alt hans livlige og levende legetøj overladt til sig selv. Woody, som er uvidende om at han er et værdifuldt stykke antiklegetøj, kommer ved et uheld med på et loppemarked, og her slår en skummel samler sine klamme klør i cowboyen.
Buzz, Mr. Potato Head, Slinky Dog, Rex og Hamm må forlade det trygge børneværelse for at komme deres ven til undsætning, men da de endelig finder Woody er han ikke helt sikker på at han overhovedet vil reddes. For hos samleren er han havnet hos en masse ligesindede westernfigurer, deriblandt den trofaste hest Bullseye og cowgirlen Jessie.
Da figurerne finder ud af, at de skal sælges til et museum i Japan, vil Woody dog ikke med længere, men skal han lade sine nye venner i stikken? Han må bestemme sig for hvilken verden han vil leve i, det nye vilde vesten eller blandt gamle venner hos sin gamle ejer Andy… Køb her.

toy-story-3-disney_119894

Toy Story 3

Toy Story 3 vender Woody, Buzz Lightyear og resten af legetøjet tilbage, og denne gang får de selskab af endnu mere legetøj, blandt andre pindsvinet i lederhosen Hr. Tornberg, den jordbærduftende bamse Teddy, og Barbies nye beundrer Ken, der er lige så charmerende som han er forfængelig.
Anders er blevet voksen og forbereder sin afrejse til college, mens Woody, Buzz, Jessie og resten af det trofaste legetøj bekymrer sig om, hvad der skal ske med dem. Med ved en fejl havner de i en daginstitution og bliver hurtigt inddraget i et nyt og helt vildt eventyr.
Denne udgave indeholder masser af spændende bonusmateriale og Pixars nye kortfilm Dag & Nat. Toy Story 3 tager dig med på eventyr mod det uendelige univers! Køb her.

toy_story_that_time_forgot

Toy Story Time

Det er ved juletid, og en lege aftale skal overholdes, men legetøjet skal forberede sig på at  gå op imod de frygtindgydende og aggressive nye dino legetøj. Historien finder sted efter en juleferie med de regelmæssige legetøj, der befinder sig fanget i et meget usædvanligt område med en gruppe af nye og forvirrede action figurer. Sammen skal de finde deres vej tilbage til deres barns soveværelse og finde i sikkerhed. Køb her.Indlægget Toy Story dvd – Disney Pixar indeholder affilatelinks

error: Content is protected !!