december 7, 2021
alice i eventyrland kostume til børn, alice i eventyrland udklædning til børn, alice i eventyrland børnekostumer, disney kostumer til børn, disney udklædning til børn

Alice i Eventyrland kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en barn der elsker fortællingen om Alice i eventyrland? Så overrask hende med et smukt Alice i eventyrland kostume.

Alice i Eventyrland er en amerikansk tegnefilm fra 1951 produceret og udgivet af Walt Disney Productions er baseret på Lewis Carrolls bøger Alice i Eventyrland og Bag spejlet. Walt Disneys 13. Klassiker, Alice i Eventyrland er en fantastisk fortælling med mærkelige hændelser og tossede narrestreger.

Til trods for at Alice i Eventyrland efterhånden har en del år på bagen, er Alice stadig en populær figur. Alice i Eventyrland kostume til børn er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Alice i Eventyrland tema eller til leg i hjemmet.

Alice i Eventyrland Børnekostume disney kostumer - Alice i Eventyrland kostume til børn

Alice i eventyrland kostume til børn

Et skønt Alice i eventyrland kostume til børn med mange fine detaljer. Kostumet der består af en kjole med forklæde er oplagt til fastelavn, temafesten eller leg i hjemmet. Find kostumet hos Temashop.

Alice i eventyrland kostume - Alice i Eventyrland kostume til børn

Alice i eventyrland kostume

Er du klar til en tur i eventyrland? Så ifør dig dette skønne kostume og lad fantasien få frit løb. Kostumet består af kjole m. forklæde og hårsløjfe. Find det hos Temashop.

alice i eventyrland børnekostume - Alice i Eventyrland kostume til børn

Alice i eventyrland børnekostume

Sødt Alice i eventyrland kostume til barnet der drømmer om at klæde sig ud som Alice. Kostumet består af en kjole med motiv af Alice i eventyrland. Find kjolen hos Temashop.

alice i eventyrland kanin kostume - Alice i Eventyrland kostume til børn

Alice i eventyrland kostume

En kanin kan også være pæn i tøjet, og det bliver du også hvis du vælger dette kostume – måske synes du også han minder lidt om den travle kanin fra Alice i Eventyrland? Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2019 05 07 kl. 13.41.52 - Alice i Eventyrland kostume til børn

Hattemager kostume til børn

Er du klar til at té dig lige så tosset som den skøre hattemager fra Alice i Eventyrland? Den skøre hattemager er noget for sig selv – han går bl.a. med en hat i størrelsen STOR og selve hans tøj er meget farverigt og fjollet! Find kostumet hos Temashop.

mad hatter kostume til børn - Alice i Eventyrland kostume til børn

Hattemager kostume til piger

Klæd barnet ud som Mad Hatter, også kendt som Den Gale Hattemager, fra filmen “Alice i Eventyrland”.
Kostumet inkluderer kjole med en gul overdel og lyserød nederdel med et skinnende blondestof. I midten af overdelen er der placeret et blåt og lyserødt ternet stof, som giver indtrykket af, at du bærer en skjorte under den gule jakke. Ved denne er der endda placeret et motiv af et ur. Der medfølger endda en krave med butterfly samt en høj hat. Find kostumet hos Partyking.

Indlægget Alice i eventyrland kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

One thought on “Alice i Eventyrland kostume til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!