juni 15, 2024
clara lavender kostume til børn, clara lavender kostume til voksne, clara lavender kjole til børn, clara lavender børnekostume, clara lavender voksenkostume, disney nøddeknækkeren kostumer, disney nøddeknækkereren børnekostumer, disney julekostumer til børn, disney julekostumer til voksne

Disney Nøddeknækkeren: Clara Lavender kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med julefilmen Nøddeknækkeren og de fire kongeriger? Så er et Clara Lavender kostume lige sagen.

Clara Lavender kostume er et oplagt julekostume til juleaften, kostume til fastelavnsfesten eller leg i hjemmet.

Nøddeknækkeren og de fire kongeriger er en amerikansk børns juletema-fantasymystereventyrefilm, er en sød fortælling om tab og om at finde sig selv.

I Nøddeknækkeren og de fire kongeriger møder vi den unge Clara, som sørger over tabet af sin mor. På juleaftensdag giver får hun en gave fra hendes afdøde mor: et smukt og mytisk sølvskrin, som dog er låst.  Alt Clara ønsker er at få fat i en nøgle, men ikke en hvilken som helst nøgle. Det skal være en nøgle, der kan låse op for den boks, der indeholder en uvurderlig gave fra hendes afdøde mor. En gylden tråd, som hun får til sin gudfar Drosselmeyers årlige julefest, leder hende til den eftertragtede nøgle. Men nøglen forsvinder ind i en underlig og mystisk parallel verden.
I den parallelle verden møder Clara soldaten Phillip, en masse mus og regenterne, som hersker over tre af verdnerne: Snoldeland, Blomsterland, Sneflokkeland . For at få fat i nøglen må Clara og Phillip bevæge sig ind i den skumle fjerde verden, der styres af tyrannen Mother Ginger.

Har du endnu ikke set den skønne Disney julefilm, så kan du købe den her hos Gucca.

Nøddeknækkeren Clara Lavender Børnekostume - Disney Nøddeknækkeren: Clara Lavender kostume

Nøddeknækkeren: Clara Lavender Børnekostume

Træd ind i eventyrenes land i denne kjole. Claras liv er fuldt af soldater, forskellige verdener, talende mus og mange eventyr. Lad dit barns aften blive lige så magisk som Claras liv til den næste maskerade!  Her får du et børnekostume, der forestiller Clara Lavender fra Disneys film Nøddeknækkeren og de Fire Kongeriger. Pakken indeholder en lyserød kjole med glitrende detaljer og et bånd, der er knyttet som en blomst. Find kostumet hos Partyking.

Clara lavender voksenkostume - Disney Nøddeknækkeren: Clara Lavender kostume

Nøddeknækkeren: Clara Lavender voksenkostume

Clara hjælper Nøddeknækkeren i kampen mod Musekongen, og når sejren er vundet, bliver Nøddeknækkeren forvandlet til en smuk prins. Hvem ved, måske møder du din drømmeprins, når du har denne smukke kjole på? Kjolen er dejlig at danse i og passer perfekt til udklædningsfester og store julefester! Kostumet er lavet af polyester og fås i tre størrelser. Satinkjolen har en smuk, lilla nuance. Kjolen har korte pufærmer, en rose på brystet og flere lag tyl, der danner en smuk bagside med mange spændende detaljer. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Disney julefilm

Indlægget Disney Nøddeknækkeren: Clara Lavender kostume indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!