august 9, 2020
clara lavender kostume til børn, clara lavender kostume til voksne, clara lavender kjole til børn, clara lavender børnekostume, clara lavender voksenkostume, disney nøddeknækkeren kostumer, disney nøddeknækkereren børnekostumer, disney julekostumer til børn, disney julekostumer til voksne

Disney Nøddeknækkeren: Clara Lavender kostume

Har du et barn der er vild med julefilmen Nøddeknækkeren og de fire kongeriger? Så er et Clara Lavender kostume lige sagen.

Clara Lavender kostume er et oplagt julekostume til juleaften, kostume til fastelavnsfesten eller leg i hjemmet.

Nøddeknækkeren og de fire kongeriger er en amerikansk børns juletema-fantasymystereventyrefilm, er en sød fortælling om tab og om at finde sig selv.

I Nøddeknækkeren og de fire kongeriger møder vi den unge Clara, som sørger over tabet af sin mor. På juleaftensdag giver får hun en gave fra hendes afdøde mor: et smukt og mytisk sølvskrin, som dog er låst.  Alt Clara ønsker er at få fat i en nøgle, men ikke en hvilken som helst nøgle. Det skal være en nøgle, der kan låse op for den boks, der indeholder en uvurderlig gave fra hendes afdøde mor. En gylden tråd, som hun får til sin gudfar Drosselmeyers årlige julefest, leder hende til den eftertragtede nøgle. Men nøglen forsvinder ind i en underlig og mystisk parallel verden.
I den parallelle verden møder Clara soldaten Phillip, en masse mus og regenterne, som hersker over tre af verdnerne: Snoldeland, Blomsterland, Sneflokkeland . For at få fat i nøglen må Clara og Phillip bevæge sig ind i den skumle fjerde verden, der styres af tyrannen Mother Ginger.

Har du endnu ikke set den skønne Disney julefilm, så kan du købe den her hos Gucca.

Nøddeknækkeren Clara Lavender Børnekostume - Disney Nøddeknækkeren: Clara Lavender kostume

Nøddeknækkeren: Clara Lavender Børnekostume

Tag på Claras søgen efter den forsvundne nøgle. Med dette smukke kostume, kan du forvandle dig til stjernen i Disneys Nøddeknækkeren og De Fire Kongeriger. Hop i denne flotte kjole, som er fuld af glimmer og glæd dig til en aften i Nøddeknækkerens tegn. Find kostumet hos Temashop.

Nøddeknækkeren Sugar Plum Fairy Børnekostume - Disney Nøddeknækkeren: Clara Lavender kostume

Nøddeknækkeren: Sugar Plum Fairy Børnekostume

Tag med Clara på en magisk rejse og klæd dig ud som Sugar Plum Fairy fra Nøddeknækkeren. Kjolen er i en smuk farve og har de fineste rosa og lilla sløjfer. Du vil bestemt ikke gå ubemærket hen. Find kostumet hos hos Temashop.

Nøddeknækkeren Clara Lavender kostume til børn - Disney Nøddeknækkeren: Clara Lavender kostume

Nøddeknækkeren: Clara Lavender Børnekostume

Tag ud på eventyr og følg den gyldne tråd, som helt sikkert vil føre dig til noget rigtig spændende! Denne deluxe Nøddeknækkerkjole i en smuk lilla farve har superflotte detaljer og vil helt sikkert få dig til at føle dig som en vaskeægte prinsesse. Gå sammen med Philip til De Fire Kongeriger. Find kostumet hos Temashop.

Nøddeknækkeren Prins Philip Børnekostume - Disney Nøddeknækkeren: Clara Lavender kostume

Nøddeknækkeren: Prins Philip Børnekostume

Hjælp Clara med at finde den forsvundne nøgle, som åbner moderens gave. Med dette kostume bliver du klar til at lede dansen i din egen version af Disneys Nøddeknækkeren og bliver rustet til alle de farer, som du møder i De Fire Kongeriger. Find kostumet hos Temashop.

Clara lavender voksenkostume - Disney Nøddeknækkeren: Clara Lavender kostume

Nøddeknækkeren: Clara Lavender voksenkostume

Gør dig klar til at klæde dig ud i denne supersmukke kjole fra Nøddeknækkeren. Claras kjole udtrårler Disneys klassiske eventyr og vil helt sikkert på dig til at danse! Tag en svingom på dansegulvet, mens du kigger efter de andre prinsesser og prinser. Måske de vil danse med? Find kostumet hos Temashop.

SE OGSÅ: Disney julefilm

Indlægget Disney Nøddeknækkeren: Clara Lavender kostume indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!