maj 8, 2021
find dory gaveideer til børn, find dory gaver til børn, find dory legetøj til børn, find dory ting til børn, find dory børnegaver, find dory kostumer til børn

10+ Find Dory gaveideer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Find Dory er  populær blandt mange børn. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse Find Dory gaveideer.

Er du inviteret til Find Dory fødselsdag og savner inspiration til Find Dory gaveideer? Eller vil du kæle din lille Find Dory fan?

Historien om Find Dory starter et år efter det tidspunkt hvor Find Nemo filmen ender.

Hr. Rokke minder Dory om hendes liv før hun mødte Marlin og Nemo, og hun beslutter sig til at drage ud for at søge efter hendes forældre.
Marlin er først noget tilbageholdende men snart er både han, Nemo og Crush på vej til Californien sammen med Dory for at finde hendes forældre.
Snart bliver de jagtet af kæmpe blæksprutter og deres nye eventur er i gang.

Find Dory gaveideer består af Find Dory børnekostumer, Find Dory legetøj, Find Dory film, Find Dory udstyr til børneværelset mm.

Find Dory gaveideer

find dory bamse - 10+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory bamse

Hæng ud med Dory og hør alle de bedste vendinger fra filmen, Find Dory! Når dagen er omme, og det er sengetid, hjælper Dory med at lulle de små i søvn med beroligende hav – og hvallyde. Funktioner: dagsindstilling, natindstilling med automatisk sluk funktion, og tænd / sluk knap. Find den hos Eurotoys.

Find dory legetelt - 10+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory legetelt

Hyggeligt pop-up legetelt fra Disneys Find Dory filmen. Det tager ikke mange sekunder at stille teltet op og så er der tid til rigtig mange gode timers hygge og leg. Find den hos Eurotoys.

Find dory puselespil - 10+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory puslespil

Med Find Dory puslespil er der lagt op til flere timers leg og underholdning. Puslespillet er 3D og forestiller Find Dory og Nemo. Find den hos Eurotoys.

Find dory legesæt - 10+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory legesæt

Flygt til det åbne hav med hjælp fra verdens bedste blæksprutte – Hank! Med det super seje Swigglefish legesæt kan børn genskabe deres yndlings eventyr fra filmen, Find Dory.
Funktioner: Banen kan sammensættes som børnene har lyst, og kan sættes sammen med andre Swigglefish legesæt. Sættet inkluderer: Swigglefish Marlin, lastbil med Hank og bane. Find sættet hos Eurotoys.

Find dory sengetøj - 10+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory sengetøj

Elsker dit barn også Dory, her har du hende til barnets dyne og pude. Pudemål: 60 x 63.Sengetøjet måler 200 x 140 cm. Find sengetøjet hos Eurotoys.

Find dory cykelhjelm - 10+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory cykelhjelm

Flot cykelhjelm der kan bruges til børnecykel, rulleskøjter, løbehjul eller anden form for leg og transport. Hjelmen har skumindsatser for bedst mulig komfort og pasform. Med quickrelease spændet og justerbare stropper er hjelmen en leg at få af og på. Hjelmen passer til hoved mål fra 48 – 52 cm. Find den hos Eurotoys.

Find Dory kostume - 10+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory Børnekostume

Alt for nuttet overdel til dig der vil klædes ud som Dory fra “Find Nemo” og “Find Dory” filmene.
Bemærk at det kun er en overdel, og bukserne ikke medfølger. Find kostumet hos Temashop.

Find Dory dvd film - 10+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory dvd

En dag får Dory et flashback til sin barndom og husker for første gang sin familie. Hun beslutter sig for at tage ud og lede efter dem, men hendes korttidshukommelse er en forhindring, og det eneste hun husker er at hun boede med sin familie ved Morro Bay..  Nemo og Marlin tager med for at hjælpe Dory i sin søgen. Men skæbnen vil at de kære venner bliver adskilt fra hinanden. Tag med på en spændende rejse i vandets tegn, for at finde Dory. Find filmen hos Gucca.

Find dory natlampe 300x300 - 10+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory natlampe

kivcmo3cee7byyaiap - 10+ Find Dory gaveideer til børnEn 2 i 1 motion-aktiveret nat lys og lygte til børn, tilt lygten og den lyser op med det samme.
Når det er puttetid, sættes lygten ned og efter 2 minutter fader den langsomt ud. Tilt lampen om natten og den lyser op. Find den hos Fedepriser.

Find dory pyntepude 300x296 - 10+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory pyntepude

Gør børneværelset fuldendt med denne seje pyntepude med find dory der laver bobler. På bagsiden er der Nemo motiv. Find den hos Eurotoys.

Find dory puslespil 300x215 - 10+ Find Dory gaveideer til børn

Find Dory puslespil

Med dette puslespil er der lagt op til flere timers hygge. En oplagt gaveide til den lille Find Dory fan. Find det hos Eurotoys.

find dory gaveideer til børn, find dory gaver til børn, find dory legetøj til børn, find dory ting til børn, find dory børnegaver, find dory kostumer til børn

Find Dory wallstickers

Dekorér børneværelset med Pixars Find Dory! Med disse vægklistermærker fra RoomMates kan du dekorere alle værelser på en sjov og kreativ måde. Sættet består af flere klistermærker i forskellige størrelser og med forskellige motiver. Klistermærkerne er af høj kvalitet og sættes let fast på rummets vægge, døre eller møbler. Find dem hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Peter Plys gaveideer

SE OGSÅ: Toy story gaveideer

Indlægget 10+ Find Dory gaveideer til børn indeholder affiliatelinks/reklamelinks

 

error: Content is protected !!