Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Maleficent kostume til voksne - Alletiders Disney
maj 27, 2024
maleficent kostume til voksne, maleficent udklædning til voksne, maleficent voksenkostumer, maleficent kostumer, kvindelige skurke kostume, disney skurk kostume, disney skurk udklædning, maleficent 2

Maleficent kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig som en af Disneys mange skurke, med et Maleficent kostume til voksne.

Filmen ‘Maleficent‘ er en nyfortolkning af eventyret om Tornerose. Maleficent 1 handler  om en af Disneys mest ikoniske skurke, Torneroses onde fe, og de dramatiske begivenheder, der ledte til, at ondskaben tog en så dominerende plads i hendes hjerte.

Drevet af en brændende hævnlyst som følge af kongens angreb på hendes elskede land, kaster Maleficent en grusom og uigenkaldelig forbandelse over kongens nyfødte datter, Aurora. Efterhånden som hun vokser op, fanges Aurora i magtkampen mellem det skovkongerige, hun er kommet til at elske og det menneskelige kongerige, der er hendes fremtid.

Fra d. 17. oktober 2019 kan man i de danske biografer se efterfølgeren på den populære Maleficent, nemlig Maleficent – Mistress of Evil.

Der er gået adskillige år, siden vi i eventyret ”Maleficent” fik løftet sløret for de begivenheder, der forhærdede hjertet på Disneys mest berygtede skurk og drev hende til at kaste en forbandelse over den nyfødte prinsesse Aurora.

”Maleficent: Mistress of Evil” ser nærmere på det indviklede forhold mellem den hornede fe og den kommende dronning, der må indgå nye forbund og tackle nye modstandere i deres kamp for at beskytte Ellemosen og de fortryllede skabninger, der bor der.

Er du vild med fortællingen om Maleficent og ønsker du at klæde dig ud som din yndlingskarakter, så er her nogle bud på et Maleficent kostume til voksne:

maleficent kostume - Maleficent kostume til voksne

Maleficent kostume

Iført denne smukke, mørke kreation kan du være Maleficent for en dag og leve dig ind i Angelina Jolies rolle. Maleficent er egentlig en godhjertet kvinde, som bare gerne vil elskes. Men frygtelige oplevelser kan forandre selv den bedste, så pas på Kong Stefan og hold fast i din datter Aurora!
Maleficent-kostumet inkluderer en kjole og hovedbeklædning.Find kostumet hos Partyking.

maleficent voksenkostume - Maleficent kostume til voksne

Sort Maleficent kostume

Lang, sort kjole med store ærmer og hovedpynt med horn! Med dette kostume, kommer du til, at ligne Maleficent, fra Walt Disneys eventyr af samme navn. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2019 10 17 kl. 12.14.22 - Maleficent kostume til voksne

Ond Maleficent kostume

Fint kostume i rigtig malefizia stil. Kostumet giver dig et uhyggeligt look, der passer perfekt til Halloween. Kostumet består af kjole med krave og hovedbeklædning. Find kostumet hos Temashop.

SE OGSÅ: Cruella De vil kostume til voksne

SE OGSÅ: Disney kostumer til halloween

Indlægget Maleficent kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!