marts 20, 2023
disney encanto børnekostume, disney encanto kostume til børn, disney encanto kjole til børn, disney encanto udklædning til børn, disney børnekostumer, disney kostumer til børn, disney kostumer til piger

Disney Encanto børnekostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er Mirabel det helt store hos Jeres prinsesse, så kan et Encanto børnekostume gøre stor lykke.

Encanto børnekostume er et farverigt kostume, der kan bruges til flere festlige lejligheder.

Disney har gjort det igen, med denne fantastiske film. Encanto er en amerikansk computeranimeret musikalsk fantasyfilm fra 2021 produceret af Walt Disney Animation Studios og distribueret af Walt Disney Studios Motion Pictures. Filmen Encanto handler om familien Madrigal, som bor godt gemt væk i Colombias bjerge i et magisk hus, i en pulserende by, på et fabelagtigt, fortryllet sted ved navn Encanto. Alle i familien har et magisk talent, pånær Mirabel. Da Mirabel opdager familiens magi bliver truet er i fare, bliver hun familiens bedste håb. Encanto er her herlig farverig film med god underholdning og masser god musik, et hit både hos børn og voksne.

Har du endnu ikke set Encanto, så er det muligt at se den på Disney+.

Disneys Mirabel findes som Encanto Mirabel kostume og er oplagt til piger til fastelavn og leg i hjemmet;

Disney Encanto kostume til børn - Disney Encanto børnekostume

Encanto Mirabel kostume til børn

Har du et barn der er helt skudt i Mirabel fra Encanto, så kan hun nu blive klædt ud som hende med dette skønne kostume.  Kostume fra Disney Encanto med en Mirabel-dragt med en nederdel i forskellige farver og fine detaljer. Find sko der matcher kjolen for at fuldende kostumet. Kjolen kan bruges både til leg i hjemmet, fastelavn eller måske til den kommende fødselsdag med Encanto tema. Find kostumet hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Vaiana kostume til børn

SE OGSÅ: Disney prinsessekostumer til børn

Indlægget Disney Encanto børnekostume indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

Kilde: Kostumeuniverset

error: Content is protected !!