november 30, 2023
disney encanto børnekostume, disney encanto kostume til børn, disney encanto kjole til børn, disney encanto udklædning til børn, disney børnekostumer, disney kostumer til børn, disney kostumer til piger

Disney Encanto børnekostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er Mirabel det helt store hos Jeres prinsesse, så kan et Encanto børnekostume gøre stor lykke.

Encanto børnekostume er et farverigt kostume, der kan bruges til flere festlige lejligheder.

Disney har gjort det igen, med denne fantastiske film. Encanto er en amerikansk computeranimeret musikalsk fantasyfilm fra 2021 produceret af Walt Disney Animation Studios og distribueret af Walt Disney Studios Motion Pictures. Filmen Encanto handler om familien Madrigal, som bor godt gemt væk i Colombias bjerge i et magisk hus, i en pulserende by, på et fabelagtigt, fortryllet sted ved navn Encanto. Alle i familien har et magisk talent, pånær Mirabel. Da Mirabel opdager familiens magi bliver truet er i fare, bliver hun familiens bedste håb. Encanto er her herlig farverig film med god underholdning og masser god musik, et hit både hos børn og voksne.

Har du endnu ikke set Encanto, så er det muligt at se den på Disney+.

Disneys Mirabel findes som Encanto Mirabel kostume og er oplagt til piger til fastelavn og leg i hjemmet;

Disney Mirabel Børnekostume - Disney Encanto børnekostume

Disney Mirabel Børnekostume

Har du et barn der er helt vild med Mirabel fra Encanto? Så forkæl hende med dette skønne kostume. Kostumet består af en super flot kjole, som er holdt i farverne blå og hvid og dekoreret med smarte detaljer. Find det hos PartyKing.

Disney Encanto kostume til børn - Disney Encanto børnekostume

Encanto Mirabel kostume til børn

Har du et barn der er helt skudt i Mirabel fra Encanto, så kan hun nu blive klædt ud som hende med dette skønne kostume.  Kostume fra Disney Encanto med en Mirabel-dragt med en nederdel i forskellige farver og fine detaljer. Find sko der matcher kjolen for at fuldende kostumet. Kjolen kan bruges både til leg i hjemmet, fastelavn eller måske til den kommende fødselsdag med Encanto tema. Find kostumet hos Jollyroom.

Disney Encanto Mirabel kostume til børn - Disney Encanto børnekostume

Disney Encanto Mirabel kostume til børn

Med dette kostume er der lagt op til flere timers leg. En super flot og detaljeret kjole til barnet, som gerne vil klæde sig ud som Mirabel fra Disney-filmen “Encanto” til festen! Find kostumet hos PartyKing.

Disney Encanto Isabella Børnekostume - Disney Encanto børnekostume

Disney Encanto Isabella Børnekostume

Med dette kostume bliver dit barn klædt ud som den skønne Isabella fra Encanto. Isabella er afbilledet som tilsyneladende perfekt, men berettiget, i besiddelse af evnen til at få blomster til at vokse. Kjolen er lilla med et blomstermotiv, som forvandler barnet til Isabella fra Disney-filmen “Encanto”. Perfekt til både Disney-festen og til almindelig leg og sjov derhjemme. Find kostumet hos PartyKing.

SE OGSÅ: Vaiana kostume til børn

SE OGSÅ: Disney prinsessekostumer til børn

Indlægget Disney Encanto børnekostume indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

Kilde: Kostumeuniverset

error: Content is protected !!