juni 15, 2024
olafs frost eventyr, olaf´s frozen adventure, ny olaf film, olaf tegnefilm, olaf julefilm, frost julefilm, frost julehistorie, alletiders disney, frost 2, frost2

Olafs frost eventyr

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du/I også helt vilde med de mange figurer fra Frost? I år (rettere sagt i november 2017) kommer der et glædeligt gensyn med de populære figurer fra filmen, som tog hele verden med storm.

Da den første Frost film ramte diverse biografer rundt om i verden, blev den på kort tid en af de mest populære Walt Disney film, og dette er ikke uden grund. For det er en fantastisk film, der er flot bygget op over en god historie, gode sange og en film der er oplagt at se for både store og små.

maxresdefault 1 - Olafs frost eventyr

Hos Disney er man godt igang med at lave opfølgeren til Frost, nemlig Frost 2, den forventes dog først at få premiere i 2019. Men i ventetiden, kan vi nyde godt af kortfilmen: Olafs Frost eventyr.

Olafs Frost eventyr er en 21 minutter lang kortfilm, på engelsk kaldet ‘Olaf’s Frozen Adventures’, hvor Elsa og Anna skal holde deres første jul sammen i mange år.

olafs frozen adventure 02 ce6b3fab 6710 4b65 92ca ddf055f8d518 - Olafs frost eventyr

Olaf er på jagt og det er han, fordi Anna og Elsa slet ikke har familietraditioner i forbindelse med julen. Deres barndom har jo, som vi alle ved, været præget af adskillelse og hemmeligheder. Jul har Anna og Elsa, helt sikkert, ikke holdt sammen. I hvert fald ikke i mange mange år. Men NU, hvor Elsa har lært at styre sine (fantastiske) magiske kræfter, er der endelig mulighed for, at holde jul sammen – ALLE SAMMEN. Olaf skal holde jul med Anna, Elsa, Kristoffer og Svend. Men hvilke familie juletraditioner har Anna og Elsa? Faktisk ingen og det er derfor at Olaf må på eventyr, for at finde nogle nye, der kan blive deres alle sammens juletraditioner.

Kilde: Frost2
2 thoughts on “Olafs frost eventyr

Comments are closed.

error: Content is protected !!