september 19, 2020
minnie mouse folieballon, minie mouse folieballoner, minnie mouse balloner, minnie mouse fødselsdag, minnie mouse børnefødselsdag, minnie mouse festartikler

Minnie Mouse folieballon – til Minnie Mouse fødselsdagsfesten

Skal der holdes Minnie Mouse børnefødselsdag, må der ikke mange en flot Minnie Mouse folieballon.

Pynt nemt op til Minnie Mouse festen med en Minnie Mouse folieballon, som også vil skabe glæde i dagene efter.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne. Minnie Mouse har efterhånden en del år på bagen, men det gør hende ikke til en mindre populær dame, tværtimod er hun elsket af masser børn, teenagere og voksne i hele verden.

Minnie Mouse ballon 300x300 - Minnie Mouse folieballon - til Minnie Mouse fødselsdagsfesten

Minnie mouse Orbz rund ballon

Uanset hvilken vej denne ballon drejer, så er Minnie Mouse på den. Denne sje og farverige ballon har nemlig fire motiver af af Disneys elskede figur Minnie Mouse. Pust ballonen op og pynt med den næste gang der skal holdes fødselsdagsfest! Minnie Mouse Orbz er en ballon med fire forskellige motiver af Minnie Mouse. Ballonen har en selvforseglende ventil og er 43 x 45 cm. Svævetid med helium er op til syv dage. Den rummer lige så meget helium som 2 latexballoner à 30 cm. Find den hos Partyking.

Minnie mouse ballon med print 300x300 - Minnie Mouse folieballon - til Minnie Mouse fødselsdagsfesten

Minnie Mouse festlig ballon

Minnie Mouse er en af Disneys mange elskede figurer. Hun er næsten altid klædt i en kjole med hvide prikker på, præcis som på denne fantastiske ballon. Ballonen har fire forskellige sider og fire forskellige billeder af Minnie Mouse. Perfekt at pynte op med til en fest! Find den hos Partyking.

Minnie mouse ballon - Minnie Mouse folieballon - til Minnie Mouse fødselsdagsfesten

Minnie Mouse ballon

Vi kan vel alle blive enige om, at de gamle, almindelige og flade heliumballoner begynder at blive lidt småkedelige? Disse balloner har ikke kun et festligt, kugleformet design, de er også flot udsmykket med Minnie Mouse-motiver, og er dermed perfekte til både børnefødselsdagen, studenterfesten og fødselsdagsfesten. Pift børnefødselsdagen lidt op med bobleballoner og du vil helt sikkert få et yderst tilfreds fødselsdagsbarn. Her får du en bobleballon med forskellige farverige print af Minnie og en masse blomster, sommerfugle og sløjfer på begge sider. Ballonen er 56 cm og kan fyldes med både helium og luft. Find den hos Partyking.

Folieballon med Minnie Mouse motiv - Minnie Mouse folieballon - til Minnie Mouse fødselsdagsfesten

Folieballon med Minnie Mouse motiv

Når din lille elskling fylder 1 år, skal det selvfølgelig fejres med stil. Både fødselsdagsbarn og gæster vil helt sikkert sætte stor pris på denne ballon. Folieballon Orbz 1st Birthday Minnie Mouse er designet til at fyldes med helium. Ballonen består af fire fine motiver med karakteren Minnie Mouse fra Disney. Et motiv viser Minnie med et lyserødt 1-tal ved siden af sig, det andet viser konturerne af Minnies hoved i lyserød, det tredje motiv er igen Minnie med et 1-tal, men i en anden position, og det fjerde motiv består af et lyserødt hjerte med teksten “Birthday Girl”. Find den hos Partyking.

SE OGSÅ: Minnie Mouse kageprint

SE OGSÅ: Minnie Mouse kostume til børn

SE OGSÅ: Minne Mouse fødselsdag

Indlægget Minnie Mouse folieballon – til Minnie Mouse fødselsdagsfesten indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!