juli 5, 2020
minnie mouse folieballon, minie mouse folieballoner, minnie mouse balloner, minnie mouse fødselsdag, minnie mouse børnefødselsdag, minnie mouse festartikler

Minnie Mouse folieballon – til Minnie Mouse fødselsdagsfesten

Skal der holdes Minnie Mouse børnefødselsdag, må der ikke mange en flot Minnie Mouse folieballon.

Pynt nemt op til Minnie Mouse festen med en Minnie Mouse folieballon, som også vil skabe glæde i dagene efter.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne. Minnie Mouse har efterhånden en del år på bagen, men det gør hende ikke til en mindre populær dame, tværtimod er hun elsket af masser børn, teenagere og voksne i hele verden.

Folieballon minnie mouse 300x300 - Minnie Mouse folieballon - til Minnie Mouse fødselsdagsfesten

Minnie Mouse ballon

Denne Minnie Mouse-ballon vil pynte til enhver fest. Eller hvorfor ikke overraske fødselsdagsbarnet med en ballon sammen med gaverne? Personen vil helt sikkert blive ellevild.
Folieballon Minnie Mouse Hoved er lavet i folie og har en selvforseglende ventil. For at få det bedste resultat bør den fyldes med helium da den herefter kan svæve i op til en uge. Ballonen er formet som Minnie Mouses hoved med sorte ører og en lyserød sløjfe øverst. Tilkøb gerne en ballonvægt for at være sikker på at ballonen ikke flyver væk. Mål oppustet: ca. 90 cm. Find den hos Partyking.

Minnie Mouse ballon 300x300 - Minnie Mouse folieballon - til Minnie Mouse fødselsdagsfesten

Minnie mouse Orbz rund ballon

Uanset hvilken vej denne ballon drejer, så er Minnie Mouse på den. Denne sje og farverige ballon har nemlig fire motiver af af Disneys elskede figur Minnie Mouse. Pust ballonen op og pynt med den næste gang der skal holdes fødselsdagsfest! Minnie Mouse Orbz er en ballon med fire forskellige motiver af Minnie Mouse. Ballonen har en selvforseglende ventil og er 43 x 45 cm. Svævetid med helium er op til syv dage. Den rummer lige så meget helium som 2 latexballoner à 30 cm. Find den hos Partyking.

Minnie mouse ballon med print 300x300 - Minnie Mouse folieballon - til Minnie Mouse fødselsdagsfesten

Minnie Mouse festlig ballon

Minnie Mouse er en af Disneys mange elskede figurer. Hun er næsten altid klædt i en kjole med hvide prikker på, præcis som på denne fantastiske ballon. Ballonen har fire forskellige sider og fire forskellige billeder af Minnie Mouse. Perfekt at pynte op med til en fest! Find den hos Partyking.

Figurformet Minnie Mouse ballon 300x300 - Minnie Mouse folieballon - til Minnie Mouse fødselsdagsfesten

Figurformet Minnie Mouse ballon

Imponér dine gæster med denne cool Minnie Mouse-ballon! Minnie Mouse ser lige så glad og sød ud, som hun plejer. Ballonen forestiller en siddende Minnie Mouse, så det er bare at placere hende et sted i festlokalet, hvor hun er synlig. Du får her en folieballon, der er designet som Minnie Mouse med lyserød kjole, sko og rose på hovedet. Ballonen måler 45 x 48 cm, og den kan fyldes med luft eller helium. Svævetiden med helium er op til 7 dage. Find den hos Partyking.

Minnie Mouse ballonbuket 300x300 - Minnie Mouse folieballon - til Minnie Mouse fødselsdagsfesten

Minnie Mouse ballonbuket

En fest uden balloner er ikke en rigtig fest! Denne fantastiske ballonbuket med Minnie Mouse indeholder fem folieballoner, som bliver super fine at pynte op med til fest eller at give som gave. Forestil dig en overraskelse det bliver, når du kommer med alle disse balloner til fødselsdagsbarnet!
Ballonbuket Minnie inkluderer fem styks folieballoner. En ballon er lidt større og formet som Minnie Mouse. I pakken indgår også to lyserøde stjerneformede balloner og to hjerteformede balloner dekoreret med Minnie. Find pakken hos Partyking.

SE OGSÅ: Minnie Mouse kageprint

SE OGSÅ: Minnie Mouse kostume til børn

SE OGSÅ: Minne Mouse fødselsdag

Indlægget Minnie Mouse folieballon – til Minnie Mouse fødselsdagsfesten indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!