december 7, 2021
Raya og den sidste drage gaveideer til børn, raya og den sidste drage gaver til børn, raya og den sidste drage film, raya og den sidste drage legetøj

10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt vild med den nyeste Disney film; Raya og den sidste drage?

Raya og den sidste drage gaveideer til børn er en samling af gode gaveideer til dit Disneyglade barn, der er vild med Raya og den sidste drage.

Raya og den sidste drage 2021 amerikansk computer-animeret fantasy-action-eventyrfilm produceret af Walt Disney Pictures og Walt Disney Animation Studio. Filmen fik premiere på Disney+ i marts 2021.

I filmen om Raya og den sidste drage, følger vi den ensomme krigerprinsesse Raya og den rapkæftede drage Sisu. Filmen starter med at Raya tager ud for at finde Sisu, som er den sidste drage i verden. Raya ønsker Sisu skal hjælpe hende med at skabe ro i verden, noget som den rapkæftede Sisu ikke mener hun er klar til. Herfra starter store eventyr med at indsamle de fem stykker af den magiske dragesten, som skal  blive hel igen og for at de kan fjerne faren én gang for alle.

Raya og den sidste drage gaveideer til børn består af Raya og den sidste drage legetøj, Raya og den sidste drage bøger, Raya og den sidste drage smykker mm. Listen bliver løbende opdateret.

Raya og den sidste drage gaveideer

Raya kostume til børn - 10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

Raya børnekostume

Lad den lille lege at hun er krigerprinsessen Raya fra Kumandra Fastelavn! Udklædningen består af et par seje bukser og en top med vest, der svarer til det tøj, Raya bærer i den populære Disneyfilm. Dette flotte krigersæt er et officielt licenseret Disney® kostume, og er spækket med autentiske detaljer fra filmen. Find kostumet hos Temashop.

Disney Raya sengetøj - 10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

Disney Raya sengetøj

Sejt sengetøj med motiv af den nyeste prinsesse fra Disney, Raya og Den Sidste Drage Sisu. Sengetøjet kommer i flotte grønne og blå farver. Sengetøjet et i bomulds materiale med et hovedpudemål på 70×90 cm og passer til en dyne på 140×200 cm. Betrækket til dynen åbnes og lukkes med lynlås. Find det hos Eurotoys.

Disney Raya Dukke - 10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

Disney Raya dukke

En fin dukke, der forestiller Raya fra Disney. Tag med prinsessen på eventyr og opdag nye verdener sammen. Raya er klædt i detaljeret tøj, der ser ud som det, hun bærer i filmen, og så har hun bevægelige led. Find dukken hos Jollyroom.

Disney Princess Raya og Tuk Tuk - 10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

Disney Princess Raya og Tuk Tuk

Med dette sæt bestående af Raya og Tuk Tuk figurer, er der lagt op til flere timers leg. Raya kan sidde på Tuk Tuk. Find det hos Eurotoys.

Raya Og Den Sidste Drage 209x300 - 10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

Raya og den sidste drage dvd

Walt Disney Studios’ Raya og den sidste drage rejser til fantasy-verdenen Kumandra, hvor mennesker og drager for længe siden levede sammen i harmoni. Men da en ond magt truer riget, ofrede dragene sig for at redde menneskeheden. Nu, 500 år senere, er den samme trussel vendt tilbage, og det er op til den enlige kriger Raya at opspore den legendariske sidste drage for at samle det splittede rige og dets folk. Find den hos Gucca.

Disney Raya Puslespil m. Glitter - 10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

Disney Raya Puslespil m. Glitter

Et sejt børnepuslespil med motiv af de kendte figurer fra Raya og den sidste drage. Med mange spændende brikker kan dit barn pusle rigtig længe! Find det hos Jollyroom.

Disney Raya tuk tuk figur - 10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

Disney Raya Tuk Tuk figur

En sød Baby Tuk Tuk figur fra Disneys Raya. Lad dit barn passe på den søde baby Tuk Tuk fra Disneyfilmen. Giv Tuk Tuk frugter at spise og læg figuren til at sove på bladet. Når dit barn klemmer på Tuk Tuk, laver den hyggelige lyde. Find den hos Jollyroom.

Raya og den sidste drage malebog - 10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

Raya og den sidste drage malebog

Er du klar til sjov og ballade sammen med Raya og den sidste drage? Så tag med ind i dette forunderlige univers, hvor kun fantasien sætter grænserne! Find farverne frem, og sæt kulør på alle de flotte billeder! Find malebogen hos Saxo.

Disney Raya Halskæde - 10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

Disney Raya Halskæde

En halskæde, der er inspireret af Disneys Raya! Klæd dig ud som Raya med hendes fortryllende halskæde, der ligner en blomst. Halskæden har smukke lysfunktioner og giver Rayakostumet den sidste flotte detalje! Find halskæden hos Jollyroom.

Raya og den sidste drage stickers bog - 10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

Raya og den sidste drage stickers bog

Raya og den sidste drage bog med klistermærker. En perfekt gaveide til en enhver Raya og den sidste drage fan. Her er der lagt op til flere timers underholdning. Find bogen hos Saxo.

LEGO Disney Princess Bouns båd - 10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

LEGO Disney Princess – Bouns båd

Med LEGO er der altid lagt op til flere timers leg. Fans af Disney-filmen Raya og den sidste drage kan udvide legen med dette fantastiske sæt, der omfatter ikoniske figurer fra filmen. Find sættet hos Coolshop.

Disney Raya Sværd m. Lys Lyd - 10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

Disney Raya Sværd m. lys & lyd

Et sværd, der er inspireret af Disneys Raya! Klæd dig ud som Raya med hendes fortryllende sværd. Sværdet har smukke lys- og lydfunktioner og bliver en flot detalje til Rayakostumet! Find sværdet hos Jollyroom.

Disney Raya Puslespil  - 10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

Disney Raya Puslespil

Med Raya puslespil er der lagt op til flere timers underholdning. En perfekt beskæftigelse for hele familien, der samtidig hjælper til med at stimulere barnets kognitive evner. Find puslespillet hos Jollyroom.

Lego Disney Raya og dragen Sisu - 10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

Lego Disney Raya og dragen Sisu

Disney sæt Raya og dragen Sisu. Tag med Disneys Raya ud for at finde den sidste drage og redde Kumandra! Dette spændende sæt indeholder 2 modeller og masser af tilbehør, der kan sætte gang i legen. Find sættet hos Eurotoys.

LEGO Disney Raya og hjertepaladset - 10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

LEGO Disney Raya og hjertepaladset

Udforsk hjertepaladset med Disneys Raya og hendes venner fra Disney-filmen Raya og den sidste drage. Det bygbare palads har 6 forskellige rum at udforske, bl.a. et tronrum, skatterum og et skjult rum bag en drejelig væg. De 2 sidetårne kan åbnes og har plads til Rayas og Namaaris våben. Det midterste tårn kan åbne og afslører et soveværelse med portrætter af Rayas venner. Find sættet hos Eurotoys.

Raya og den sidste drage 5 figurer - 10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

Raya og den sidste drage 5 figurer

Med disse figurer er der lagt op til flere timers hygge og leg. De fem figurer forestiller Raya, Sisu, Tuk Tuk, Boun og Ongis. Tag med prinsessen og hendes venner på eventyr og opdag nye verdener sammen. Find dem hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Mulan gaveideer til børn

SE OGSÅ: Disney prinsesser gaveideer

Indlægget Raya og den sidste drage gaveideer till børn indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

One thought on “10+ Raya og den sidste drage gaveideer til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!