maj 21, 2022
raya kostume til børn, raya børnekostume, Raya og den sidste drage kostume, Raya og den sidste drage børnekostume, disney raya kostume børn, disney børnekostumer, disney kostumer til børn, raya udklædning til børn

Raya kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med eventyret om Raya og den sidste drage? Så er et Raya kostume til børn oplagt til den kommende børnefødselsdag eller temafest.

Et Raya kostume til børn er oplagt til leg i hjemme, fødselsdag eller fastelavn.

Raya og den sidste drage 2021 amerikansk computer-animeret fantasy-action-eventyrfilm produceret af Walt Disney Pictures og Walt Disney Animation Studio. Filmen fik premiere på Disney+ i marts 2021.

I filmen om Raya og den sidste drage, følger vi den ensomme krigerprinsesse Raya og den rapkæftede drage Sisu. Filmen starter med at Raya tager ud for at finde Sisu, som er den sidste drage i verden. Raya ønsker Sisu skal hjælpe hende med at skabe ro i verden, noget som den rapkæftede Sisu ikke mener hun er klar til. Herfra starter store eventyr med at indsamle de fem stykker af den magiske dragesten, som skal  blive hel igen og for at de kan fjerne faren én gang for alle.

Raya kostume til børn - Raya kostume til børn

Raya børnekostume

Lad den lille lege at hun er krigerprinsessen Raya fra Kumandra Fastelavn! Udklædningen består af et par seje bukser og en top med vest, der svarer til det tøj, Raya bærer i den populære Disneyfilm. Dette flotte krigersæt er et officielt licenseret Disney® kostume, og er spækket med autentiske detaljer fra filmen. Find kostumet hos Temashop.

Disney Raya Halskæde - Raya kostume til børn

Disney Raya Halskæde

En halskæde, der er inspireret af Disneys Raya! Klæd dig ud som Raya med hendes fortryllende halskæde, der ligner en blomst. Halskæden har smukke lysfunktioner og giver Rayakostumet den sidste flotte detalje! Find halskæden hos Jollyroom.

Disney Raya Sværd m. Lys Lyd - Raya kostume til børn

Disney Raya Sværd m. lys & lyd

Et sværd, der er inspireret af Disneys Raya! Klæd dig ud som Raya med hendes fortryllende sværd. Sværdet har smukke lys- og lydfunktioner og bliver en flot detalje til Rayakostumet! Find sværdet hos Jollyroom.

SE OGSÅ: 10+ Raya og den sidste drage gaveideer

Indlægget Raya kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!