februar 28, 2024
jakob og peter plys, ny peter plys film 2018, peter plys film, hvem er peter plys?, alletiders disney

Jakob og Peter Plys

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvem elsker ikke historien om den honningglade bjørn Peter Plys? Så kan du godt glæde dig, for i efterårsferien 2018 er den nye Jakob og Peter Plys film sat til at have premiere.

Jakob og Peter Plys er en live-action filmatisering om Peter Plys og Jakob og selvfølgelig med alle de mange skønne karakterer fra Peter Plys filmenDrengen er nu blevet voksen og er en forretningsmand, spillet af Ewan McGregor, og en dag dukker Peter Plys for at hjælpe Jakob med at få fantasien tilbage.

Se trailer for filmen:

Hvem er Peter Plys?

Peter Plys, det danske navn for Winnie-the-Pooh, en litterær figur skabt af den britiske forfatter A.A. Milne i godnathistorier om tøjdyret Edward Bear til hans søn Christopher Robin, der indimellem optræder i fiktionen.

Den honningelskende, altid optimistiske og venlige, men lidt naive teddybjørn lever sammen med andre menneskeliggjorte tøjdyr en tilværelse i Hundredmeterskoven præget af de problemer, som hver enkelts karakteristiske temperament afstedkommer.

I 1977 lavede Disney den første tegnefilm med den populære figur – nemlig The Many adventures of Winnie the pooh.

peter plys klassikeren 210852 - Jakob og Peter Plys

Med inspiration hentet fra A.A. Milnes bog om Peter Plys skabte Disney sin toogtyvende klassiker.

En bedårende tegnefilm om den forvirrede, godmodige bjørn, med det meget store hjerte. I tre sammenhængende beretninger, Peter Plys Og Honningtræet, Peter Plys I Blæsevejr samt Peter Plys Og Tigerdyret, følger vi Peter Plys og hans venner på eventyr i Hundredemeterskoven og oplever hvordan de forholder sig til livet i både ord og handling.

Fyldt med tankevækkende klogskab og stort venskab, spreder Peter Plys, Grisling, Tigerdyret, Ninka Ninus og alle de andre venner glæde til både store og små. Peter Plys Klassikeren er en af Disneys mest charmerende klassikere nogensinde. En klassiker, der er værd både at se og eje.

Peter plys filmen kan blandt andet købes hos Gucca

Indlægget Jakob og Peter Plys indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!