juni 30, 2022
frost lampe, frost lamper, frost bordlampe, frost natlampe, frost væglampe, frost belysning, alletider disney, frost, frost gaver, olaf natlampe, sven natlampe, frost 2 natlampe, frost 2 lamper

Frost natlampe til frost prinsessen

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Frost natlampe er en oplagt lampe til din lille Frost fan, som kan føle sig utryg i mørket.

En Frost natlampe til børn skaber hygge og tryghed.

Frost er en animationsfilm fra 2013 udgivet af Walt Disney Pictures. Filmen er løst baseret på H.C. Andersens eventyr Snedronningen. Den handler om to prinsesser, den ene, Anna, er et normalt menneske og den anden, Elsa, har magiske is-kræfter. En dag skal Elsa til kroning, men det går grueligt galt, da hun fryser hele kongeriget, Arendal. Både Anna og Elsa er to skønne figurer som er i høj kurs hos rigtig mange piger.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Natlamper skal ikke give meget lys, blot et dæmpet lys, hvor du kan se nok til at læse en godnathistorie eller når dit barn er en smule utryg ved mørket.

Olaf natlampe - Frost natlampe til frost prinsessen

Olaf natlampe

En fin natlampe, der forestiller snemanden Olof fra Disneys Frost. Denne praktiske natlampe kan endda også bruges som lommelygte. Nar lampen står på sengebordet eller reolen fungerer den som natlampe og lyser værelset op. Når du løfter lampen, fungerer den som lommelygte med lys i bunden. Lampen slukker automatisk efter 10 minutter. En skøn lampe, der giver lidt ekstra tryghed i nattemørket! Find den hos Jollyroom.

Disney Frozen GoGlow Pop Natlampe - Frost natlampe til frost prinsessen

Disney Frozen GoGlow Pop Natlampe

Den perfekte Disney Frost natlampe, denne bløde, 2 i 1 natlampe og lommelygte tilbyder et venligt ansigt samt et behageligt lys med en beroligende glød. Du skal bare sætte lampen ned og se den lyse og hjælpe børnene med at komme ind i drømmeverden. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op hvorefter den magisk tænder. Desuden kan lampen også bruges som lommelygte om natten. Find den hos Eurotoys.

Trousselier Star Projector Frost 2 - Frost natlampe til frost prinsessen

Trousselier Star Projector Frost 2

En hyggelig natlampe med projektor fra Trousselier. Denne natlampe er inspireret af Frost og er dekoreret med et fint motiv fra filmene. Natlampen projekterer en stjernehimmel på loftet og kan spille fire forskellige beroligende melodier. Giver dit barn lidt ekstra tryghed, når det er sengetid! Find den hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Frost 2 børnekostumer

SE OGSÅ: Frost 2 fødselsdag

SE OGSÅ: Frost sengetøj

 

 

Indlægget Frost natlampe til Frost prinsessen indeholder affiliatelinks
error: Content is protected !!