juli 5, 2020
frost lampe, frost lamper, frost bordlampe, frost natlampe, frost væglampe, frost belysning, alletider disney, frost, frost gaver, olaf natlampe, sven natlampe, frost 2 natlampe, frost 2 lamper

Frost natlampe til frost prinsessen

Frost natlampe er en oplagt lampe til din lille Frost fan, som kan føle sig utryg i mørket.

En Frost natlampe til børn skaber hygge og tryghed.

Frost er en animationsfilm fra 2013 udgivet af Walt Disney Pictures. Filmen er løst baseret på H.C. Andersens eventyr Snedronningen. Den handler om to prinsesser, den ene, Anna, er et normalt menneske og den anden, Elsa, har magiske is-kræfter. En dag skal Elsa til kroning, men det går grueligt galt, da hun fryser hele kongeriget, Arendal. Både Anna og Elsa er to skønne figurer som er i høj kurs hos rigtig mange piger.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Natlamper skal ikke give meget lys, blot et dæmpet lys, hvor du kan se nok til at læse en godnathistorie eller når dit barn er en smule utryg ved mørket.

Olaf natlampe - Frost natlampe til frost prinsessen

Olaf natlampe

En fin natlampe, der forestiller snemanden Olof fra Disneys Frost. Denne praktiske natlampe kan endda også bruges som lommelygte. Nar lampen står på sengebordet eller reolen fungerer den som natlampe og lyser værelset op. Når du løfter lampen, fungerer den som lommelygte med lys i bunden. Lampen slukker automatisk efter 10 minutter. En skøn lampe, der giver lidt ekstra tryghed i nattemørket! Find den hos Jollyroom.

Disney Frozen GoGlow Pop Natlampe - Frost natlampe til frost prinsessen

Disney Frozen GoGlow Pop Natlampe

En fin og praktisk natlampe med motiv fra Disneys Frost. Denne natlampe har to lysniveauer og kan endda også bruges som lommelygte. Nar lampen er slukket fungerer den som lommelygte, og lyset skinner ud fra toppen. Når lampen er tændt, fungerer den som natlampe med et flot motiv af Anna, Elsa og Olof fra Frost 2.
Lysstyrken kan justeres, og lampen slukker automatisk efter 10 minutter. Lampen kan enten bæres eller hænges op takket være det praktiske håndtag. Denne lampe giver ekstra tryghed om natten! Find den hos Jollyroom.

Frost natlampe sven - Frost natlampe til frost prinsessen

Disney Frost natlampe

Den perfekte Disney Frost natlampe, denne bløde, 2 i 1 natlampe og lommelygte tilbyder et venligt ansigt samt et behageligt lys med en beroligende glød. Du skal bare sætte lampen ned og se den lyse og hjælpe børnene med at komme ind i drømmeverden. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op hvorefter den magisk tænder. Desuden kan lampen også bruges som lommelygte om natten. Find den hos Eurotoys.

Frost lampe diy - Frost natlampe til frost prinsessen

DIY Frost lampe

Dekorer selv din egen natlampe med dette sæt. Indeholder: tryk aktiveret lys og 600 små selvklæbende stickers. Find lampen hos Eurotoys.

Frozen natlampe - Frost natlampe til frost prinsessen

Frozen natlampe

Flot natlampe i Disney Frozen design. Lygten har smart funktion, så den tænder ved at blive rystet. Find den hos Only4kids.

SE OGSÅ: Frost 2 børnekostumer

SE OGSÅ: Frost 2 fødselsdag

SE OGSÅ: Frost sengetøj

 

 

Indlægget Frost natlampe til Frost prinsessen indeholder affiliatelinks
error: Content is protected !!