oktober 27, 2021
Den lille havfrue dvd

Den lille havfrue dvd- en Disney klassiker

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvem elsker ikke historien om Den lille havfrue, der lever under havets overflade sammen med sin far og gode ven Tumle?

den-lille-havfrue-special-edition_240620

Den lille havfrue Dvd – diamond edition

Dyk ned i havet med Den Lille Havfrue og oplev Disneys fantastiske undervandseventyr, baseret på H. C. Andersens tidløse fortælling.
Den sprudlende og glade havfrue Ariel, lever i havet med sin far Kong Triton, sine søstre, sine venner, fisken Tumle og den reggae syngende krabbe Sebastian. De bor i et paradis, men Ariel kan ikke lade være med at fantasere om, hvordan det må være at leve på land. Efter hun en dag redder en flot prins fra at drukne, bliver hendes ønske endnu stærkere. I al hemmelighed kontakter hun den eneste, der kan hjælpe hende: havheksen Ursula. Med hendes hjælp kan Ariel få ben og opleve det spændende liv på land.
Men Ariels drøm forvandles hurtigt til et mareridt, og i et kapløb med tiden, skal Ariel vinde både prinsens kærlighed og samtidig redde sin fars kongerige! Køb her.

Kan du heller ikke få nok af Den lille havfrue, så se også disse film:

den-lille-havfrue-3---historien-om-ariel-dvd-fit-900x900x100

Den lille havfrue dvd – historien om Ariel 

Tag med på eventyr i en helt ny tegnefilm – langt tilbage i tiden, dybt nede i havet og dengang Ariel var ung, i det herlige undervandseventyr Den Lille Havfrue – Historien om Ariel.
Ariel, hendes søstre og deres mor, dronning Athena, elsker musik overalt i verden og lever lykkelige i Atlantica. Men lykken forvandles pludselig til tragedie da Athena belejres af pirater og forsvinder. Ariels far, havguden Triton, er sønderknust og forbyder al musik i hele havet, for altid! Men Ariel kan ikke forestille sig et liv uden musik, og begynder i hemmelighed at lede efter andre, som deler hendes drøm. Hun møder fi sken Tumle og den kalypsosyngende krabbe Sebastian. De bliver bedste venner med en fælles mission: at få genindført musikken i Atlantica! Køb her.

1161863966245287

Den lille havfrue 2 dvd – Havets hemmelighed

Fortsættelsen af Klassikeren Den Lille Havfrue, er en herlig og musikalsk undervandshistorie med havfruen Ariel, Prins Erik og deres datter Melody. Eventyret begynder på deres smukke slot, hvor de lever et godt liv, beskyttet mod Ursulas søster Morgana, der bor i havet på den anden side af den høje slotsmur. Den onde Morgana kan få magten over de syv verdenshave, hvis blot hun får fat i Melody.
Men ingen har fortalt Melody om denne fare, der lurer i havet og heller ikke, at hendes mor, selv var havfrue engang. En dag kan Melody ikke længere modstå den uforklarlige længsel hun har efter det lokkende hav. Trods krabben Sebastians tapre forsøg på at stoppe hende, stikker hun til havs.
Her får hun en masse nye venner, blandt andre den pralende pingvin Titanic Tim og den store hvalros Kække Karl – havets mest klodsede fyre! Melody trives som en fisk i vandet – her er livet fuldstændig lige så skønt, som hun havde forestillet sig. Men så møder hun Morgana og forstår hvorfor hun ikke skulle være stukket af. Køb her.
Indlægget Den lille Havfrue dvd – en Disney klassiker indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!