juni 5, 2020
cars høretelefoner til børn, cars headset til børn, cars hovedtelefoner til børn, høretelefoner med lav lyd, disney høretelefoner, disney hovedtelefoner, disney headset, mcqueen høretelefoner til børn, cars gaver, mcqueen gaver

Cars høretelefoner til børn

De fleste børn lærer tidligt idag at bruge en ipad/pc og mange får da også en ret tidligt. Er du træt af støj hver gang dit barn ser film på ipad´en, så forkæl ham/hende med et par Cars høretelefoner til børn?

I august 2017 ramte Disney pixar Cars 3 (Biler 3) Danmarks biografer og filmen blev hurtigt lige så populær som de tidligere Cars film.

Om Cars 3 filmen

Den legendariske racerbil Lynet McQueen tvinges pludselig ud af den sport, han elsker, da en ny generation af flamboyante racebiler overtager racerbanen. Kun med hjælp fra den unge og ivrige racebilstekniker Cruz Ramirez, der selv har en plan om at vinde og med inspiration fra den tidligere fantastiske Doc Hudson Hornet, kan Lynet McQueen finder en vej tilbage til sit fag. Til trods for at Lynet McQueens rejse tager nogle uventede drejninger, viser #95, at han stadig er en racekøremester, da han indtager den største scene til Stempel Cup racerløbet.

Skærmbillede 2019 03 14 kl. 00.06.41 1024x953 - Cars høretelefoner til børn

Cars høretelefoner med lav lyd

Disse flotte hovedtelefoner med god lyd,  har en indbygget lydbegrænser, der beskytter hørelsen og gør lytning til musik, sikker for de små ører. Hovedtelefonerne har et justerbart hovedbånd og svingbare ørepuder for maksimal komfort.

Kvaliteter:
– Hovedtelefoner af høj kvalitet
– Børnevenlige lydniveauer beskytter hørelsen
– Justerbart hovedbånd
– Tegn grafik og styling
– Drejelige ørepuder for maksimal komfort
– Slut en lydenhed til

Find høretelefonerne hos My-phoneshop

Cars høretelefoner - Cars høretelefoner til børn

Disney Cars høretelefoner

Smarte Cars hovedtelefonerne som passer til alle mobile enheder, såsom smartphones, tablets, laptops og håndholdte konsoller – headsettet tilsluttes nemt via AUX indgangen.

Super lette hovedtelefoner som du kan tage med hvor som helst – et handy fold sammen system så hovedtelefonerne nemt kan opbevares i tasken. Hovedtelefonerne justeres let i størrelsen og har en behagelig og sikker volumen til barnet.

Find dem hos Eurotoys

SE OGSÅ: Cars kageprint

SE OGSÅ: Cars kostume til børn

Indlægget Cars høretelefoner til børn indeholder affiliatelinks

2 thoughts on “Cars høretelefoner til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!