juni 5, 2020
Klokkeblomst kostume til voksne, klokkeblomst udklædning til voksne, klokkeblomst tøj til voksne, klokkeblomst kjole til voksne, klokkeblomst voksenkostumer, disney kostume til voksne, alletiders disney

Klokkeblomst kostume til voksne

På jagt efter et Klokkeblomst kostume til voksne? Klokkeblomst er en populær fe fra filmene om Peter Pan og med hendes magiske evner og vinger, bliver du hurtigt festens midtpunkt.

Den første gang verden stiftede bekendtskab med Disney figuren Klokkeblomst, var da hun dukkede op i filmen om Peter Pan. Klokkeblomst var dog fra start en elsket figur og med tiden steg kærligheden så meget til Klokkeblomst så meget at hun endte med at blive stjernen i sine egen film, og siden da er flere film om den elskede figur kommet til.

Klokkeblomst har et meget svingende humør, hvilket ifølge nogle af hendes venner skyldes hendes lille størrelse. Hun har simpelthen ikke plads til flere følelser i den lille krop. På trods af det svingende humør er klokkeblomst en charmende lille fe, hvilket har medført, at hun i dag er gået solo. Klokkeblomst rejser fra den fortryllede Ønske Ø for at bringe foråret til vores verden.

Klokkeblomst er kendetegnet med hendes flotte grønne fe-kjole og fe vinger.

Klokkeblomst kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Klokkeblomst tema, sidste skoledag, karneval eller til temafesten med temaet “Disney”.

peter pan klokkeblomst kostume kostymer licens kostumer - Klokkeblomst kostume til voksne

Peter Pan: Klokkeblomst Kostume

Kom magisk udklædt til temafesten med det Klokkeblomst kostume til voksne. Kostumet indeholder kjole og vinger. Find det hos Temashop.

Skærmbillede 2018 01 12 kl. 10.52.46 - Klokkeblomst kostume til voksneKlokkeblomst udklædning

En sød fe i skov tema, med grønne nuancer og mange fine detaljer på kostumet. Derudover medfølger vinger, så du kan flyve omkring og sprede glæde. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 08 27 kl. 10.52.14 - Klokkeblomst kostume til voksne

Klokkeblomst kostume

Ifør dig dette smukke fe kostume med tilhørende vinger og fortryl folk omkring omkring dig. Fe kostumet er perfekt til karneval, eller andre udklædnings lejligheder, hvor du skal virke fortryllende. Find kostumet hos Temashop.

klokkeblomst kostume til voksne - Klokkeblomst kostume til voksne

Klokkeblomst voksenkostume

I dette kostume, i voksenstørrelse, forvandles du til den lille fe Klokkeblomst. Kostumeter officielt licenseret af Disney™, og består af en kjole og et par vinger. Kjolens øverste del er lavet af et skinnende bladgrønt materiale, og er dekoreret med grønne pailletter ved halsudskæringen. Kjoleskørtet er fremstillet af et grønt satinlignende stof, og kjolens nedre kant har savtakkede udskæringer. Et skinnende grønt kort skørt ligger udenpå selve kjoleskørtet, og tilfører lidt volumen til kjolen. Men hvad er en fe uden vinger? Klokkeblomsts vinger fæstes på ryggen, og er udsmykkede med grønne pailletter. Dette kostume er perfekt, hvis du vil være Peter Pans lille hjælper til kostumefesten. Find kostumet hos Vegaoo.

SE OGSÅ: Klokkeblomst kostume til børn

SE OGSÅ: Askepot kostume til voksne

Indlægget Klokkeblomst kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!