oktober 27, 2021
Minnie mouse børneværelse, indrette minnie mouse værelse, minnie mouse børnemøbler, minnie mouse møbler, minnie mouse børneværelse til piger, skab nemt et minnie mouse værelse

Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Reklame

Har du et barn der elsker Minnie Mouse og som drømmer om et Minnie Mouse børneværelse?

Find inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse, så du kan glæde den lille Minnie Mouse fan.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne. Minnie Mouse har efterhånden en del år på bagen, men det gør hende ikke til en mindre populær dame, tværtimod er hun elsket af masser børn, teenagere og voksne i hele verden.

At skabe et Minnie Mouse børneværelse kan gøres på flere måder. En nem løsning er f.eks. at sætte Minnie Mouse wallstickers op på væggen eller hænge Minnie Mouse billeder op. Men I kan også lade et eller flere Minnie Mouse møbler indgå i indretningen. Minnie Mouse er glad for rød og pink, så disse farver kan også indgå i indretningen.

Minnie Mouse juniorseng - Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

Minnie Mouse juniorseng

Drømmer den lille Minnie Mouse fan om en flot Minnie Mouse seng, så er denne et oplagt bud. Denne lave seng har en stabil ramme med høje sidepaneler, der sørger for, at dit barn ikke ruller ud af sengen. Sengen to praktiske opbevaringskasser, hvor der kan gemmes tøj eller legetøj. Denne seng egner sig særdeles godt som barnets første seng, efter det er vokset ud af tremmesengen. Find sengen hos Jollyroom.

minnie mouse sengetøj, minnie mouse sengesæt, minnie mouse dynebetræk, minnie mouse juniorsengetøj, minnie mouse sengetøj til voksne, minnie mouse gaver, disney sengetøj, disney juniorsengetøj

Minnie Mouse sengetøj

Er det i overkanten med en Minnie Mouse seng, så er Minne Mouse sengetøj en god løsning. Se det skønne udvalg af Minnie Mouse sengetøj her. 

Minnie mouse hylde - Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

Minnie Mouse hylde/reol

De fleste forældre kender vist til det med, det kan være svært at finde plads til alt barnets legetøj. Denne praktiske hylde har tre hyldeniveauer med plads til seks kasser, hvor der er fin plads til at gemme Minnie Mouse legetøjet. Den er fremstillet af stabil MDF, og kasserne er lavet af tekstil. Find den hos Jollyroom.

Disney Minne Mouse legetøjskiste - Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

Minnie Mouse legetøjskiste

Minnie Mouse legetøjskiste er en anden sjov måde at opbevare noget af barnets legetøj, der samtidig fungerer godt som en del af indretningen på Minnie Mouse værelset. Find den hos Eurotoys.

Minnie Mouse bord og stole - Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

Minnie Mouse bord og stole

Minnie Mouse bord og stole er oplagt til den lille kreative Minnie Mouse fan. Her kan kun sidde og male, skrive samt klippe-klistre eller holde små teselskaber.  Find sættet hos Jollyroom.

Minnie Mouse opbevaringskasser til børn - Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

Minnie Mouse opbevaringskasser 

Opbevaringskasser til børneværelset er altid en god ide for at kunne holde styr på barnets legetøj. Disse skønne opbevaringskasser er med Minnie Mouse motiv. Find dem hos Eurotoys.

Minnie Mouse loftlampe 300x294 - Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

Minnie Mouse loftlampe

Lad Minnie Mouse stråle ud over hele børneværelset med denne Minnie Mouse loftlampe. En perfekt lampe til en ægte Disney-fan! Find lampen hos Jollyroom.

Minnie Mouse skrivebordslampe - Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

Minnie Mouse skrivebordslampe

Har barnet sit eget skrivebord eller bord på værelset, er det oplagt at hun får en skrivebordslampe til når hun skal sidder og være kreativ. Lampefoden er i en flot farve og skærmen har et billede fra filmene. En superfin indretningsdetalje til børneværelset. Find lampen hos Jollyroom.

Minnie mouse legetelt - Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

Minnie Mouse legetelt

Alle børn bør have et legetelt på deres værelse, hvor de kan gemme sig lidt for de voksne. Dette Minnie Mouse legetelt let at sætte op og nemt at gemme væk. Teltet kan både bruges i soveværelset eller trækkes med ud i haven. Find teltet hos Eurotoys.

Minnie Mouse boghylde - Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

Minnie Mouse boghylde

Hold styr på alle barnets bøger med denne Minnie Mouse boghylde. Denne praktiske boghylde har fire rum til bøger i alle størrelser. Boghyldens størrelse gør det nemt for dit barn selv at tage bøgerne ud af hylden og lægge dem tilbage igen. Find boghylden hos Jollyroom.

Minnie Mouse boghylde 1 - Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

Minnie Mouse boghylde

Sød Disney Minnie Mouse boghylde så barnet kan holde orden på alle hendes bedste bøger. Hylden har et skønt Minnie Mouse motiv. Find boghylden hos Eurotoys.

Minnie Mouse ramme - Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

Minnie Mouse ramme

Kombiner gode minder med yndlingsfiguren. En fin ramme med Minnie Mouse motiv. rammen består af tre forskellige rammer i forskellige størrelser og former. Find rammen hos Jollyroom.

Minnie Mouse gulvtæppe - Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

Minnie Mouse gulvtæppe

Minnie Mouse gulvtæppe er endnu en nem måde at danne Minne Mouse stemning på børneværelset og helt perfekt til når barnet sidder på gulvet og leger. Se flere forskellige Minnie Mouse gulvtæpper hos Eurotoys.

Minnie Mouse rund reol - Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

Minnie Mouse reol

Denne runde hylde har tre hyldeniveauer med plads til alle småting, som barnet gerne vise frem. Motivet består både af Minnie og Mickey Mouse. En sød og praktisk indretningsdetalje! Find den hos Jollyroom.

Minnie mouse skammel til børn - Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

Minnie Mouse børneskammel

En fin skammel med motiv af Minnie Mouse. Et sjovt møbel, der vil passe perfekt i børneværelset og som også kan bruges i de andre rum i hjemmet. F.eks. hvis barnet skal hjælpe til i køkkenet. Find skamlen hos Jollyroom.

Minne Mouse wallstickers - Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

Minnie Mouse wallstickers

Wallstickers er en nem måde at dekorere børneværelset, legerummet, eller hvilket som helst andet rum på. Klistermærkerne er aftagelige og flytbare, så man ganske nemt kan forvandle et hvilket som helst børneværelse til barnets yndlings rum. Find flere flotte Minnie Mouse wallstickers hos Eurotoys.

Disney Minnie Mouse opbevaringspose til legetøj - Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

Disney Minnie Mouse opbevaringspose

De fleste forældre hader når legetøjet ligger og roder og derfor er opbevaring nødvendigt. Denne Minnie opbevaringspose gør det nemt og praktisk for jer at opbevare legetøjet. Find den hos Kids-world.

SE OGSÅ: Minnie Mouse gaveideer til børn

SE OGSÅ: Minnie Mouse børnekostumer

Indlægget Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshop

 

 

One thought on “Inspiration til indretning af Minnie Mouse børneværelse

Comments are closed.

error: Content is protected !!