juni 15, 2024
Disney julefilm, disney juleeventer, disney jule-dvd, disney jul, disney julegaver, disney julehistorier

Disney julefilm

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Med Disney julefilm bliver nedtællingen til juleaften straks lidt sjovere.

Disney byder på en masse skønne eventyr der kan nydes af hele familien. Gennem tiden af det da også blevet til en hel del Disney julefilm.

For mange hører der sig en tradition til at hvert år til jul, skal der ses Disneys årlige juleshow, der bliver sendt i tv. Kan man ikke nå at se det eller kan man bare ikke få nok af Disney i julen, så er der også lavet lidt forskellige Disney julefilm. Disney julefilm byder på et gensyn med flere af de kendte Disney figurer.

Nu er det jul igen disney julefilm - Disney julefilm

Nu er det jul igen – Disney juledvd

Med Nu er det jul igen får du en herlig julegave fuld af latter og glæde, med Mickey Mouse og Pluto og alle deres venner! Chip og Chap byder på gode grin, da de ramler sammen med Anders And i den pragtfulde Anders Ands jul.  Derefter kan du se Cruella de Vil og hele holdet fra 101 Dalmatinere, i en specialversion af juleklassikeren Cruella de Vils jul. Hele familien kan endvidere nyde juleklassikerne Mickeys blandede nødder og Jalousi på ski. Herlige vinterfilm med alle dine favoritter fra Disneys magiske verden! Find filmen hos Gucca.

Mickey Mouse fejrer jul i andeby - Disney julefilm

Mickey Mouse fejrer jul i Andeby

For første gang nogensinde træder Mickey Mouse, Anders And, Minnie, Fedtmule, Pluto og alle de andre venner nu ind i den tredimensionelle verden. Træk i vintertøjet og tag med til et snedækket Andeby, hvor du kan opleve Mickey, Anders And og Fedtmule, som du aldrig har set dem før! Mickey fejrer jul i Andeby, er tegnet i en helt ny stil, hvor alle dine Disney-favoritter kommer til live på en ny mageløs måde. Det lykkes for Anders And at ødelægge julefreden for det halve Andeby, samtidig kæmper Mickey med Pluto, da han forsøger at pynte huset op til jul. Find den hos Gucca.

Disneys vintereventyr juledvd - Disney julefilm

Disneys vintereventyr

Vær med til at fejre julen med denne specialudgave af Disneys mest elskelige øjeblikke – nu for første gang samlet på én og samme film: Disneys Vintereventyr! Kom på glatis med Bambi, vær med når Skønheden og Udyret julepynter Udyrets slot, syng julesange med Mickey og hans venner, mød den frysende pingvin Pablo og mange flere! Disneys Vintereventyr indeholder hyggelige sange, korte klip og klassiske kortfilm. Den perfekte julefilm for hele familien! Find den hos Gucca.

Nøddeknækkeren Og De Fire Kongeriger 208x300 - Disney julefilm

Nøddeknækkeren Og De Fire Kongeriger

Alt Clara ønsker er at få fat i en nøgle, men ikke en hvilken som helst nøgle. Det skal være en nøgle, der kan låse op for en boks, der indeholder en uvurderlig gave fra hendes afdøde mor. En gylden tråd, som hun får til sin gudfar Drosselmeyers årlige julefest, leder hende til den eftertragtede nøgle. Men nøglen forsvinder ind i en underlig og mystisk parallel verden. I den parallelle verden møder Clara soldaten Phillip, en masse mus og regenterne, som hersker over tre af verdnerne: Land of Snowflakes, Land of Flowers og Land of Sweets. For at få fat i nøglen må Clara og Phillip bevæge sig ind i den skumle fjerde verden, der styres af tyrannen Mother Ginger. Find filmen hos Gucca.

the nightmare before christmas dvd 214x300 - Disney julefilm

The Nightmare before Christmas

Tag med til en verden, hvor hver højtid har sit eget land. I Halloween-byen regerer den utilregnelige Græskarkonge, Jack Skellington. Han overvåger tilblivelsen af drillerier, tricks og overraskelser, som hvert år eksporteres til “den rigtige verden”. Men Jack er træt af den daglige trummerum, og hans liv får helt ny mening, da han ved et tilfælde kommer til at åbne døren til Jule-landet. Jack bliver vild af begejstring og beslutter sig for at tage kontrollen over julen. Med hjælp fra de flittige borgere i Halloween-byen sender Jack julemanden på ferie og skaber en, efter sin egen mening, “ny og forbedret udgave af julen”. Find filmen hos Gucca.

SE OGSÅ: Disney julebøger

SE OGSÅ: Disney julekugler

Indlægget Disney julefilm indeholder affiliatelinks

2 thoughts on “Disney julefilm

Comments are closed.

error: Content is protected !!