februar 28, 2024
Disney voksen puslespil, disney puslespil til voksne, disney puslespil for voksne, disney voksenpuslespil, disney puzzlespil 1000 brikker, disney puzzlespil til voksne, disney gaver til voksne

Disney voksen puslespil

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Disney voksen puslespil er den oplagte gave til den ultimative Disney fan eller dig der bare er glad for puslespil.

Disney voksen puslespil er puslespil til voksne og større børn. Alle de puslespil vi her har samlet har 1000 brikker eller mere og kræver derfor en del koncentration.

Hos Alletiders Disney synes vi det er er hyggeligt at fordybe os i et puslespil, især når motivet er med masse af vores yndlingsfigurer fra de mange Disney film. Er du lige så glad for Disney puslespil, så vil du være glad for disse udgaver vi har fundet frem til dig – hvor der er til flere timers underholdning. Hvert puslespil indeholder nemlig 1000 brikker eller mere.

Disney askepot puslespil til voksne 1000 brikker - Disney voksen puslespil

Askepot puslespil 1000 brikker

Puslespil med 1000 brikker. Schmidt puslespil med motiv af Thomas Kinkade. Puslespillet måler samlet 69 x 49 cm. Find det hos Puzzleshop.

Disney snehvide puslespil til voksne - Disney voksen puslespil

Snehvide puslespil til voksne

Snehvide puslespil med 1000 brikker. Schmidt puslespil med motiv af Thomas Kinkade. Puslespillet måler 69 x 49 cm. Find det hos Puzzleshop.

Disney Jafar puslespil - Disney voksen puslespil

Jafar puslespil

Puslespil med Jafar fra eventyret om Aladdin. Puslespil med 1000 brikker fra Ravensburger, der samlet måler 68 x 49 cm. Find det hos Puzzleshop.

Disney skurke puslespil king john - Disney voksen puslespil

Disney Villainous – King John puslespil

King John er kendt fra historien om Robin Hood. Puslespil med 1000 brikker fra Ravensburger, samlet mål 68 x 49 cm. Find det hos Puzzleshop.

Disney skurke maleficent puslespil til voksne - Disney voksen puslespil

Disney Villainous – Maleficent puslespil

Maleficent puslespil til voksne. Puslespil med 1000 brikker fra Ravensburger, puslespillet måler 68 x 49 cm. Find det hos Puzzleshop.

Disney dumbo puslespil til voksne - Disney voksen puslespil

Dumbo puslespil

Dumbo puslespil med fint motiv af Dumbo der bader. Puslespil med 1000 brikker i høj kvalitet fra Ravensburger. Puslespillet måler 70 x 50 cm. Find det hos Puzzleshop.

Mickey Mouse puslespil til voksne - Disney voksen puslespil

Mickey Mouse puslespil for voksne

Mickey Mouse er en af de mest elskede figurer hos Disney. Mickey Mouse puslespil med 1000 brikker i høj kvalitet fra Ravensburger. Puslespillet måler 70 x 50 cm. Find det hos Puzzleshop.

Disney jungle bogen puslespil - Disney voksen puslespil

Junglebogen puslespil 1000 brikker

Junglebogen puslespil med 1000 brikker i høj kvalitet fra Ravensburger. Puslespillet måler 70 x 50 cm. Find det hos Puzzleshop.

59607 kinkade disney dreams schmidt 2000 - Disney voksen puslespil

Disney voksen puslespil

Disney Dreams puslespil, viser nogle af de mest ikoniske scener fra f.eks. Aladdin, Den lille havfrue, Skønheden og Udyret mm. Puslespil med 2000 brikker. Motiv af Thomas Kinkade. Mål 97 x 69 cm. Find det hos Puzzleshop.

Disney kæmpe puslespil - Disney voksen puslespil

Disney puslespil til voksne 9000 brikker

Med dette gigantiske puslespil, kommer du ikke til at kede dig foreløbig. Puslespillet har 9000 brikker og måler 192 x 138 cm. Find det hos Puzzleshop.

disney puslespil - Disney voksen puslespil

Disney puslespil

Disney puslespil med flere af de skønne karakterer, der holder et brag af en fest. Puslespil med 1000 brikker, mål 67 x 47 cm. Man kan ikke andet end blive glad af at samle dette puslespil. Find det hos Puzzleshop.

disney orkester puslespil - Disney voksen puslespil

Disney orkester puslespil

Tag i orkestret med flere af de kendte Disney figurer med dette puslespil. Puslespil med 1000 brikker i Panorama-format der måler 98 x 33 cm. Find det hos Puzzleshop.

Find mange flere spændende Disney puslespil til børn og voksne hos Puzzleshop.

 

visbanner - Disney voksen puslespil

Indlægget Disney voksen puslespil indeholder affiliatelinks

One thought on “Disney voksen puslespil

Comments are closed.

error: Content is protected !!