Elsa kostume til voksne

Er du også helt vild med Elsa fra Frost filmen? Så er et Elsa kostume til voksne oplagt til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

Et Elsa kostume til voksne er det perfekte kostume til dig, der er mindst lige så vild med Frost filmene som børnene er.

Frost er en animationsfilm fra 2013 udgivet af Walt Disney Pictures. Filmen er løst baseret på H.C. Andersens eventyr Snedronningen. Den handler om to prinsesser, den ene, Anna, er et normalt menneske og den anden, Elsa, har magiske is-kræfter. En dag skal Elsa til kroning, men det går grueligt galt, da hun fryser hele kongeriget, Arendal. Både Anna og Elsa er to skønne figurer som er i høj kurs hos rigtig mange piger.

I år kommer en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Uanset om du leder efter Elsa kostume fra Frost 1 eller 2, så finder du dem her:

elsa kostume fra frost 2 - Elsa kostume til voksne

Elsa kostume fra Frost 2

Smuk kjole som den Elsa bærer i Frost 2. Kjolen er lyseblå og lilla nuancer, med en masse smukke detaljer. Sammensæt med matchende sko og evt. en Elsa paryk og så er du ellers klædt ud som din favoritkarakter. Find kjolen hos Temashop.

Frost 2 elsa paryk - Elsa kostume til voksne

Elsa paryk

Med denne magiske Elsa-paryk fra Disney-filmen Frozen 2 bliver du den hotteste til hele udklædningsfesten. Sørg for at matche med en isblå kjole, og så er du klar til en udklædningsfest, som du sent vil glemme.
Frost 2 Elsa Paryk fås i størrelse one size for voksne og indeholder en paryk, som får dig til at ligne karakteren Elsa fra Frost-filmene. Parykken er fremstillet i polyester og er perfekt til udklædningsfesten. Find parykken hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.27.40 - Elsa kostume til voksne

Elsa voksenkostume

Syng en mægtig sang, samtidig med du tryller dit eget isslot frem iført denne flotte vinterkreation! Det må vi indrømme – også vi voksne piger ønsker af og til, at vi så ud som Elsa fra den fantastiske film “Frost”. Denne eventyrlige kjole fanger karakteren på en prik. Den er stilren, udsmykket med sølvmønster og selvfølgelig glimtende af frost! Elsa-kostumet inkluderer en kjole med en fastsyet kappe. Kjolen er lyseblå med en korsetlignende overdel i satin og en smart faldende kjoledel bestående af et lag lyseblå tyl og et lag satin. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Anna kostume til voksne

 

Indlægget Elsa kostume til voksne indeholder affiliatelinks