februar 28, 2024
flyverdragt til børn 1400x800 - Flyverdragt til børn

Flyverdragt til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Indlægget indeholder reklame for Kids-world

Klæd den lille Disney-fan godt på i vinterperioden med en flyverdragt til børn.

Familiens mindste medlemmer skal selvefølgelig klædes godt på, til når de skal ud og lege i efterårs- og vintermånederne. Et oplagt valg til når vintertøjet skal vælges til mindre børn er en praktisk flyverdragt til børn kombineret med Disney hue og Disney vanter.

I et land som Danmark, hvor det regner, blæser og sner i efterårs- og vinterperioden er det vigtigt at vælge en vind- og vandtæt flyverdragt. For at børnene kan løbe og lege, uden at flyverdragten bliver helt fugtig og klam, er det vigtigt at vælge en flyverdragt, som både er åndbar og holder regnen ude.

Tips til køb af flyverdragt til børn

  • Når flyverdragten til barnet skal vælges, er det er vigtigt du både tænker over barnets behov. Elsker barnet at boltre sig i det fri, så er det særlig vigtigt at have fokus på funktionalitet og praktiske designs. Men husk også at vælge en flyverdragt der passer i størrelse. Er flyverdragten for stor, kan det være svært at holde varmen. Flyverdragten bør slutte tæt til om hænder og fødder, så der ikke slipper kold luft, vand eller skidt ind.
  • Flyverdragter findes med 1 og 2 lynlåse. Flyverdragter med 2 lynlåse er gode til de helt små, som skal have hjælp til at tage flyverdragten af og på. Til de lidt større børn som selv kan komme i flyverdragten er 1 lynlås at foretrække. Husk desuden at være opmærksom, jo færre knapper, lag og lynlåse der er, jo lettere er den at få på.
  • Når flyverdragten til dit barn skal vælges, så vær opmærksom på at hatten sidder på med knapper. Hvis hætten sidder på med knap, kan det både tages af og på efter behov. Men skulle barnet være uheldig at sidde fast et sted med hætten, så vil det kun være hætten og ikke barnet der hænger fast.
  • De fleste flyverdragter til børn laves typisk i polyester og nylon, begge materialer er hurtigtørrende og svedtransporterende. Men man vil typisk kunne se en forskel i prisen. Nylon er som regel et lidt dyrere valg end polyester, men det er til gengæld også mere slidstærkt.
  • Vær opmærksom på at flyverdragten er vand- og vindtæt plus den skal være åndbar.

3 gode bud på flyverdragter til børn

reima flyverdragt til børn - Flyverdragt til børn

Reima flyverdragt til børn

Reima er et kendte mærke der gennem flere år har produceret vintertøj til børn. Denne Reima flyverdragt som findes i flere farver/mønstre har en aftagelig hætte der sidder fast med trykknapper. Både ved ærmer og bukseben er der elastiskkanter, så vinden ikke trækker inde i flyverdragten. Flyverdragten er både vind- og vandtæt samt åndbar. Den er slidstærk og har refleksdetaljer flere steder både foran og bagpå. Find den hos Kids-world.

Didriksons Flyverdragt  - Flyverdragt til børn

Didriksons Flyverdragt

Denne flyverdragt fra Didriksons er 100% vandtæt og derudover vindtæt og åndbar. På flyverdragten sidder der en aftagelige hætter, der er sat fast med trykknapper. Flyverdragten er designet, så den lige et 2 delt sæt, men det er en flyverdragt. Ved ærmerne er der brede ribkanter med et lille hul til tommelfingeren. Ærmekanterne og buksebenene kan desuden strammes ind med velcrorem. Læs flere detaljer om flyverdragten hos Kids-world.

Hulabalu Flyverdragt - Flyverdragt til børn

Hulabalu Flyverdragt

Klassisk ensfarvet flyverdragt til dit barn med aftagelig hætte.  Flyverdragten er designet med elastikkant i sider, samt smalle elastikkanter ved ærmerne og buksebenene. Buksebenene har desuden justerbare gummistropper til at sætte under vinterstøvlerne. Flyverdragten er produceret i 100 % polyester og er både vand- og vindtæt samt åndbar. Find den hos Kids-world.

Find mange flere flyverdragter til børn hos Kids-world. Med mere end 300 forskellige flyverdragter til børn, finder du helt sikkert også en der passer dit barn.

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!