juni 5, 2020
Minnie mouse badehåndklæde, minnie mouse håndklæde, minnie mouse håndklæder til børn, disney håndklæder med minnie mouse, disney håndklæder til piger, minnie mouse gaver

Minnie Mouse badehåndklæde

Hvorfor ikke gøre det sjovt og fantasifyldt at tage et bad? Med et Minnie Mouse badehåndklæde til at vikle rundt om sig efter badet, bliver det sjovere at komme i bad.

Et Minnie Mouse badehåndklæde er uundværligt til dit barn, uanset om der skal bades hjemme, i swimmingpool eller på stranden.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne. Minnie Mouse har efterhånden en del år på bagen, men det gør hende ikke til en mindre populær dame, tværtimod er hun elsket af masser børn, teenagere og voksne i hele verden.

Forkæl din lille Minnie Mouse fan med et af disse flotte Minnie Mouse håndklæder;

Minnie mouse håndklæde - Minnie Mouse badehåndklæde

Minnie Mouse håndklæde

Vis dig frem som den strandløve du er, med dette super fine strandhåndklæde med Minnie Mouse design på. Dette håndklæde er perfekt til både strandturen, lektionen i svømmehallen eller bare efter badeturen derhjemme. Mål: 70 x 140 cm. Find det hos Gucca.

Minnie Mouse enhjørning håndklæde - Minnie Mouse badehåndklæde

Minnie Mouse Unicorn håndklæde

Vis dig frem som den strandløve du er, med dette super fine strandhåndklæde med Minnie Mouse design på. Dette håndklæde er perfekt til både strandturen, lektionen i svømmehallen eller bare efter badeturen derhjemme. Find det hos Gucca.

Minnie Mouse mikrofiber håndklæde - Minnie Mouse badehåndklæde

Minnie Mouse mikrofiber håndklæde

Sødt håndklæde med Minnie Mouse motiv. Dette håndklæde er perfekt til både strandturen, lektionen i svømmehallen eller bare efter badeturen derhjemme. Find det hos Gucca.

Minnie Mouse poncho håndklæde - Minnie Mouse badehåndklæde

Minnie Mouse poncho håndklæde

Bliv klar til sommerens badeture med dette super smarte Poncho-håndklæde. Poncho-håndklædet er i fuld Disneystil med en storsmilende Minnie Mouse foran og Minnies logo bagved. Poncho-håndklædet har en indbygget hætte med Minnie Mouse ører. Find det hos Gucca.

Minnie mouse og andersine badehåndklæde - Minnie Mouse badehåndklæde

Minnie Mouse badehåndklæde

Disney håndklæde med de gode veninder Minnie Mouse og Andersine. Håndklædet er perfekt til årets strandture. Find det hos The Fairytale Company

Minnie mouse badehåndklæde - Minnie Mouse badehåndklæde

Minnie Mouse håndklæde

Badehåndklæde der er Ideel til stranden, poolen eller hjemmet. Håndklædet er med et fint romantisk Minnie Mouse motiv. Find det hos Only4kids.

minnie mouse poncho - Minnie Mouse badehåndklæde

Minnie Mouse badeponcho

En poncho gør børnene hurtig varme og tørre, det kan være efter badet eller en tur i svømmepølen. En poncho til børn er fremragende til brug i hjemmet eller på ferie. Find den hos Only4kids.

Minnie Mouse strandhåndklæde - Minnie Mouse badehåndklæde

Minnie Mouse strandhåndklæde

Det lyserøde håndklæde med et smart motiv gør en i godt humør. Dette ikke blot på grund af de flotte farver, men i lige så høj grad på grund af de søde Minnie Mouse-figurer, som er portrætteret.
Håndklædet er lavet i 100% polyester, hvilket forhindrer slid samt krympning ved vask. Mål: ca. 90 x 180 cm. Find håndklædet hos Gucca.

SE OGSÅ: Minnie Mouse badetøj

SE OGSÅ: Disney badebassin til børn

Indlægget Minnie Mouse badehåndklæde indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!