august 9, 2020
mickey mouse kageprint, mickey mouse sukkerprint, mickey mouse spiseligt billede, mickey mouse kager, mickey mouse kage, nem mickey mouse kage, mickey mouse fødselsdag, mickey mouse fødselsdagstema, mickey mouse fødselsdagsfest, disney kageprint, disney sukkerprint, disney spiseligt billede, alletiders disney

Mickey Mouse kageprint

Har du også et barn der er helt vild med Mickey Mouse, så skal han/hun selvfølgelig have en flot Mickey Mouse kage til den kommende fødselsdag.

Lav nemt en flot Mickey Mouse kage med Mickey Mouse kageprint.

  • Mickey Mouse er skabt af Ub Iwerks og Walt Disney,
  • Hans tilblivelse siges at være, at Walt Disney sad i et tog på vej til Chicago sammen med sin kone Lillian i 1928 efter at have tabt rettighederne til Oswald the Lucky Rabbit. Han var nu ude på at skabe en figur, der kunne erstatte kaninen og havde ideen til en lille sort mus. Han viste sin kone tegningen og sagde, at musen skulle hedde Mortimer Mouse, men Lilian foreslog Mickey.
  • 15. maj 1928 optrådte Mickey Mouse for første gang i en tegnefilm, Plane Crazy, og 18. november samme år kunne han ses i Steamboat Willie, der var Disneys første tegnefilm med et synkroniseret lydspor og for mange betegnes denne som hans første rigtige film.
  • På dansk hed den folkekære figur oprindelig Mikkel Mus i de tidlige tegneserier i ugebladene. Det navn blev ændret, da bladet Anders And & Co. udkom i 1949. Mickey Mouse optræder ofte sammen med den kluntede Fedtmule, hunden Pluto og på film også med Anders And.
  • De fleste blade med Disney-tegneserier rundt om i verden bærer Mickeys navn modsat i de skandinaviske lande, hvor det er Anders Ands. Men han er fast figur i disse blade, og i tegneserierne er han blevet en detektiv, der hjælper Politimester Striks i forbryderjagten med Fedtmule som fast følgesvend. Men han kan også være en almindelig småborger, der må opdrage sine nevøer Mik og Mak og dyrke Minnie Mouse.
  • Mickey blev oprindeligt tegnet som en lille sort mus i (røde) shorts og uden pupiller i de hvide øjne.
  • Den sene Mickey får pupiller og går klædt i pænt jakkesæt. Han er dermed også blevet en mere pæn figur, der har fjernet sig fra den tidlige sorte mus’ sprælske temperament.

Mickey Mouse kageprint laves i forskellige størrelser og er nemt at ligge på den kage eller muffins du har bagt:

mickey mouse kageprint - Mickey Mouse kageprint

Mickey Mouse kageprint

Sukkerprint med Mickey Mouse fra Disney, som vil være et hit til enhver børnefødselsdag. Med Mickey Mouse spiseligt sukkerprint, der er en slags fondant plade, er det superenkelt at pynte en kage! Alt hvad du skal gøre, er at tage sukkerprint ud af pakken og fjerne plastikken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage! Find kageprintet hos Bagetid.dk.

mickey mouse spiseligt billede - Mickey Mouse kageprint

Mickey Mouse spiseligt billede

Rundt spiseligt billede med Mickey Mouse motiv. Diameter: 20 cm. Alt hvad du skal gøre, er at tage sukkerprint ud af pakken og fjerne plastikken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage! Find det spiselige billede hos Bagetid.dkminnie og mickey mouse kageprint - Mickey Mouse kageprint

Minnie og Mickey Mouse kageprint

Skønt motiv med Minnie og Mickey Mouse. Perfekt til børnefødselsdagen. Lavet af velsmagende sukkerpapir og passer perfekt til en almindelig lagkage. Motivet kan bruges på fondant, marcipan, glasur, flødeskum og smørcreme. På fondant og marcipan anbefales det at pensle lidt vand på overfladen, hvor motives skal placeres. Find kageprintet hos Hellebergs kager.

mickey mouse kageprint 1 - Mickey Mouse kageprint

Mickey Mouse kageprint

Med denne spiselige sukkerprint med motiv, er det super enkelt at pynte kagen, uden at du behøver en masse remedier eller at være professionel. Alt hvad du skal gøre er, at tage sukkerprintpapiret ud ad pakken, placere det ovenpå kagen – vupti, så har du en flot og festlig kage! Find det hos Bagetid.

Mickey mouse sukkerprint 280x300 - Mickey Mouse kageprint

Mickey Mouse sukkerprint

Denne spiselige disk er under officiel Mickey™ licens. Den måler 21 cm. i diameter. Denne spiselige disk sættes på din kage. Perfekt til lagkagen til næste fødseldagsfest med Disney™. Find det hos Vegaoo.

Mickey mouse kageprint 279x300 - Mickey Mouse kageprint

Mickey Mouse kageprint
Denne spiselige disk måler 20 cm i diameter, og er under officiel Disney™ licens. Denne spiselige kagedekoration forestiller Mickey™ dansende på en lyserød, orange og blå baggrund. Find det hos Vegaoo.
Mickey mouse spiseligt billede 281x300 - Mickey Mouse kageprint
Mickey Mouse spiseligt billede

Denne spiselige disk er under officiel Mickey™ licens. Den måler cirka 21 cm. i diameter. Den er printet med Mickey på stranden™. Du kan sætte denne disk på din kage. Denne kagedekoration er perfekt til fødselsdagsfesten med Disney™! Find den hos Vegaoo.

mickey mouse sukkerprint - Mickey Mouse kageprint

Mickey Mouse sukkerprint

Denne spiselige kagedekoration er under officiel Mickey™ licens. Den måler 18,4 x 25,7 cm, og forestiller den søde Mickey™. Placer den på din kage, evt. på kagecreme eller andet der klistrer. Denne dekoration er perfekt til fans af den kendte tegneseriefigur. Find det hos Vegaoo.
Mickey og Minnie Mouse kageprint - Mickey Mouse kageprint

Mickey og Minnie Mouse kageprint
Denne spiselige disk er under officiel Mickey™-licens. Cirka 20 cm i diameter, og forestillerMickey og Minnie på picknick. Denne dekoration er perfekt til lagkage med Mickey Mouse-tema! Find kageprintet hos Vegaoo.
mickey mouse kageprint, mickey mouse sukkerprint, mickey mouse spiseligt billede, mickey mouse kager, mickey mouse kage, nem mickey mouse kage, mickey mouse fødselsdag, mickey mouse fødselsdagstema, mickey mouse fødselsdagsfest, disney kageprint, disney sukkerprint, disney spiseligt billede, alletiders disney

Mickey Mouse muffin sukkerprint

Lav de flotteste Mickey Mouse muffins. Mickey Mouse elsker eventyr og prøver nye ting, selvom hans bedste hensigter ofte går galt. Han er optimistisk og en ven til alle. Find Mickey Mouse sukkerprint til muffins hos The Fairytale Company.

SE OGSÅ: Minnie Mouse kageprint

SE OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn

Indlægget Mickey Mouse kageprint indeholder affiliatelinks

One thought on “Mickey Mouse kageprint

Comments are closed.

error: Content is protected !!