august 9, 2020
mcqueen juniorseng, mcqueen seng til børn, mcqueen børneseng, cars børneseng, cars juniorseng, cars seng til børn, cars møbler til børneværelse, mcqueen børnemøbler

Mcqueen juniorseng – Cars seng de mindste

Sengetid bliver meget sjovere, når sengen er med yndlingsfiguren. En Mcqueen juniorseng er en oplagt seng til din lille Cars fan.

Om den seneste Cars film

Den legendariske racerbil Lynet McQueen tvinges pludselig ud af den sport, han elsker, da en ny generation af flamboyante racebiler overtager racerbanen. Kun med hjælp fra den unge og ivrige racebilstekniker Cruz Ramirez, der selv har en plan om at vinde og med inspiration fra den tidligere fantastiske Doc Hudson Hornet, kan Lynet McQueen finder en vej tilbage til sit fag. Til trods for at Lynet McQueens rejse tager nogle uventede drejninger, viser #95, at han stadig er en racekøremester, da han indtager den største scene til Stempel Cup racerløbet.

k464h6ggsvp0mbwgsof - Mcqueen juniorseng - Cars seng de mindsteJuniorseng hvornår?

Hvornår barnet skal have en juniorseng, afhænger først og fremmest af barnet. Som regel opstår behovet for en juniorseng, når barnet er mellem 2 og 3 år.

At barnet begynder at klatre over kanten på sin babyseng, er det første tegn på at skiftet til juniorseng bør finde sted i nær fremtid. Barnets forsøg på at slippe fri af sengen efter puttetid – eller om morgenen – kan nemlig være til tider nervepirrende. Det betyder også, at en del børn falder ned og kommer til skade undervejs.

Mange skifter derfor til en juniorseng på dette tidspunkt, fordi det giver barnet mulighed for at forlade sengen på en mere sikker måde.

Andre udskifter babysengen med en juniorseng af praktiske årsager. Måske på grund af flytning eller fordi en lille ny baby skal arve tremmesengen. Men uanset hvorfor du overvejer at købe en juniorseng, er det vigtigt du vælger den, der passer til dit barnets behov. Både nu og nogle år ude i fremtiden. En juniorseng kan nemlig bruges helt frem til skolealderen.

Til den lille fan af Disney Cars, kan du finde en Mcqueen juniorseng, som med garanti vil gøre alle de andre børn misundelige og som vil gøre det meget sjovere for dit barn at gå i seng:

Cars juniorseng 1 - Mcqueen juniorseng - Cars seng de mindste

Cars juniorseng uden madras

Flot seng med din yndlings bil fra Cars filmene, nemlig Lynet McQueen. Sengen er ideel til skiftet fra baby seng til en større seng. Passer til madras mål 70×140. Find sengen hos Eurotoys.

mcqueen juniorseng med madras - Mcqueen juniorseng - Cars seng de mindste

Mcqueen juniorseng med madras

Flot børneseng med vores alle sammens yndlings racerbil, Lynet McQueen fra Disney Cars. Sengen er i kraftig MDF med lakeret overflader. Der medfølger skummadras og betræk som måler 140 x 70 x 9 cm. Produktmål: 42x77x143 cm. Find sengen hos Eurotoys.

Cars juniorsenge med madras - Mcqueen juniorseng - Cars seng de mindste

Cars juniorseng med madras

Flot børneseng med vores alle sammens yndlings racerbil, Lynet McQueen fra Disney Cars. Sengen har smarte skuffer til legesager og sengetøj. Sengen er i kraftig MDF med lakeret overflader. Der medfølger skummadras og betræk som måler 140 x 70 x 9 cm. Find sengen hos Eurotoys.

Lynet Mcqueen juniorseng uden madras - Mcqueen juniorseng - Cars seng de mindste

Lynet McQueen juniorseng u. madras 

Flot børneseng med vores alle sammens yndlings racerbil, Lynet McQueen fra Disney Cars. Sengen har smarte skuffer til legesager og sengetøj. Sengen er i kraftig MDF med lakeret overflader. Sengen er passer til madras mål 140 x 70 cm. OBS. madras medfølger ikke. Produktmål: 63x77x143 cm. Find sengen hos Eurotoys.

cars juniorseng med lys - Mcqueen juniorseng - Cars seng de mindste

Lynet McQueen juniorseng med lys 

Enhver fan af Disney Cars og Lynet McQueen vil elske denne fantstisk flotte juniorseng udformet som vores alles yndlingsracerbil. Sengen er i holdbar MDF og har en fin tekstil opbevaringskasse i fronten til legetøj eller måske dyne og pude. Når det bliver mørkt kan forruden med McQueens øjne lyse op – Tryk på knappen og lyset tænder og slukker automatisk efter 10 minutter eller når man trykker på knappen igen. OBS. madras medfølger ikke. Madrasmål 140 x 70 cm. Produktmål: 54x76x169 cm. Find sengen hos Eurotoys.

Lynet mcqueen juniorseng - Mcqueen juniorseng - Cars seng de mindste

Lynet Mcqueen juniorseng m. madras

Når dagens leg er omme og det er tid til drømmeland, kan alt ynglingslegetøjet gemmes af vejen i smart stof opbevaringskasse i fronten på sengen. Sengen er lavet i MDF plade og måler: L: 170 x B:77 x H:54 cm. madras størrelse: 140 x 70 cm. Opbevaringsboksen måler ca.: 68,5 x 22 x 30 cm. Find sengen hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Cars kostume til børn

SE OGSÅ: Cars høretelefoner til børn

SE OGSÅ: Cars kageprint

Indlægget Mcqueen juniorseng – Cars seng til de mindste indeholder affiliatelink

error: Content is protected !!