maj 30, 2020
klokkeblomst kostume til børn, klokkeblomst udklædning til børn, klokkeblomst tøj til børn, klokkeblomst kjole til børn, peter pan kostume til børn, disney børnekostumer, disney kostumer til børn, alletiders disney

Klokkeblomst kostume til børn

Kan man andet end elske Klokkeblomst? Et klokkeblomst kostume til børn er det perfekte kostume til den kommende temafest eller Klokkeblomst fødselsdag.

Den første gang verden stiftede bekendtskab med Disney figuren Klokkeblomst, var da hun dukkede op i filmen om Peter Pan. Klokkeblomst var dog fra start en elsket figur og med tiden steg kærligheden så meget til Klokkeblomst så meget at hun endte med at blive stjernen i sine egen film, og siden da er flere film om den elskede figur kommet til.

Til trods for at Klokkeblomst efterhånden har en del år på bagen, er Klokkeblomst stadig en populær figur. Klokkeblomst kostume er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Klokkeblomst/Peter Pan tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Klokkeblomst kostume, se bare med her:

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.01.27 - Klokkeblomst kostume til børn

Klokkeblomst kostume

Nu kan dit barn træde ind i eventyrets magiske verden iklædt dette bedårende Klokkeblomst med Pynt-kostume. Gad vide, hvilke eventyr der venter, når dit barn flyver rundt over trætoppene på vej mod Ønskeøen! Kostumet omfatter en fin grøn kjole med pynt og tyl, der er syet med en fin lag på lag-effekt forneden. På maven findes der lilla, smukke søm, ligesom dragten har en matchende kant foroven samt et yndigt motiv af en fe. Der medfølger også et par matchende grønne vinger. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.03.33 - Klokkeblomst kostume til børn

Klokkeblomst børnekostume

Klæd dig ud som Klokkeblomst til fastelavn (eller halloween) og flyv rundt med dine søde, lyserøde vinger! Klokkeblomst er virkelig imponerende modig i forhold til at være så lille. Hendes mod gør, at hun kan beskytte Peter Pan fra skurke, som vil ham det ondt. Kostumet inkluderer en kjole og et par vinger. Kjolen er lavet af et grønt, skinnende materiale. Find kostumet hos Partyking.Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.08.32 - Klokkeblomst kostume til børn

Klokkeblomst kostume

Klæd dig ud som den smukke fe Klokkeblomst i denne flotte grønne kjole og kast med dit magiske tryllestøv. Find kostumet hos Temashop.

Fe børnekostume - Klokkeblomst kostume til børn

Fe børnekostume

Klokkeblomst er blevet en af Disneys hovedkarakterer og har nu forladt Peter Pan for at fokusere på sit eget liv. Med denne fedragt får din datter en grøn kjole med løvformet overtræk og pailletdetaljer. Der medfølger selvfølgelig også et par af Klokkeblomsts vinger! Find kostumet hos Partyking.

klokkeblomst kostume til børn, klokkeblomst udklædning til børn, klokkeblomst tøj til børn, klokkeblomst kjole til børn, peter pan kostume til børn, disney børnekostumer, disney kostumer til børn, alletiders disney

Klokkeblomst børnekostume

Drømmer du om at flyve en tur til Ønskeøen sammen med Peter Pan og alle vennerne? Så er dette fine Klokkeblomstkostume lige sagen! Du får den flotteste kjole, de sejeste vinger og sødeste tøfler til de små fødder. Spred lidt tryllestøv over de andre og tag dem med på eventyr! Find kostumet hos Temashop.

klokkeblomst kostume til børn - Klokkeblomst kostume til børn

Klokkeblomst børnekostume

Klokkeblomstdragten er officielt Disney™ licenseret. Dragten består af en kjole og et par vinger. Kjolens øverste del af lavet af satin med grønne og blå motiv og kantebånd med blå pailletter. Kjolen er røn og har flere lag af glinsende tyl og stof som giver kjolen en fin farve og volumen. Vingerne er lavet af stof med pailletter og sidder fast på kjolen med velcrobånd. Dragten leveres i en pakkeæske og er en rigtig drømmehave til alle små feer til fødselsdagsfesten eller fastelavn. Find kostumet hos Vegaoo.

klokkkeblomst børnekostume - Klokkeblomst kostume til børn

Klokkeblomst kostume til børn

Klokkeblomst dragten er officiel Disney™ licenseret og består af en kjole og et par vinger (strømpebukser og sko indgår ikke). Den øverste del er lavet i et satingrønt stof med lilla arabeskmønster og pailletter. Kjolen er grøn med flere lag glimtende tyl som giver den fin volumen. I taljen er der et lilla bælte som pynter dragten, ligesom den grønne blomst af tyl. De tynde lilla vinger er dækket med glimmer og de sættes fast på kjolen ved hjælp af velcro. Gør som Klokkeblomst og kast lidt magisk pulver på dine venner til fødselsdagsfesten eller fastelavn. Find kostumet hos Vegaoo.

Klokkeblomst kostume - Klokkeblomst kostume til børn

Klokkeblomst udklædning til børn

Dette kostume til børn er under officiel Klokkeblomst™ licens. Den består af en kjole. Lavet i grønt satinstof og dekoreret med et portræt af klokkeblomst på brystet. Skørtet er lavet i satin og tyl, og er skåret som en blomst, for et rigtigt flot udseende. Dette klassiske Klokkeblomst-kostume er perfekt til din pige som vil være Elsker Disney™. Til fastelavn, eller andre udklædningsfester! Find kostumet hos Vegaoo.

SE OGSÅ: Peter Pan kostume til børn

Indlægget Klokkeblomst kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

2 thoughts on “Klokkeblomst kostume til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!