august 9, 2020
klokkeblomst kageprint, klokkeblomst sukkerprint, klokkeblomst kage, klokkeblomst kagedekoration, spiseligt klokkeblomst billede, nem klokkeblomst kage, klokkeblomst fødselsdag

Klokkeblomst kageprint – lav nemt en Klokkeblomst kage

Har du også et barn der er helt vild med Klokkeblomst, så skal hun selvfølgelig have en flot Klokkeblomst kage til den kommende fødselsdag.

Er du heller ikke super kreativ i et køkken, så kan du nemt lave en flot Klokkeblomst kage med Klokkeblomst kageprint.

Den første gang verden stiftede bekendtskab med Disney figuren Klokkeblomst, var da hun dukkede op i filmen om Peter Pan. Klokkeblomst var dog fra start en elsket figur og med tiden steg kærligheden så meget til Klokkeblomst så meget at hun endte med at blive stjernen i sine egen film, og siden da er flere film om den elskede figur kommet til.

Til trods for at Klokkeblomst efterhånden har en del år på bagen, er Klokkeblomst stadig en populær figur.

Skal der holdes børnefødselsdag med Klokkeblomst tema, må der ikke gåes ned på Klokkeblomst udstyr, særligt ikke med kagen.

Klokkeblomst kageprint - Klokkeblomst kageprint - lav nemt en Klokkeblomst kage

Klokkeblomst kageprint

Tryl nemt en kedelig kage om til flot Klokkeblomst kage. Denne kagedekoration er under officiel licens af Klokkeblomst™.  Dekorationen har en diameter på ca. 21 cm og er prydet med den søde klokkeblomst på en lilla baggrund med blomster. Nem og hurtig dekoration til at forvandle dig kage til en magisk kage. Find kageprintet hos Vegaoo.

Klokkeblomst sukkerprint - Klokkeblomst kageprint - lav nemt en Klokkeblomst kage

Gurli Gris sukkerprint

Til den kommende Klokkeblomst fødselsdag må der ikke mangle en flot Klokkeblomst kage. Denne kagedekoration er under officiel licens af Klokkeblomst™. Dekorationen er prydet med den smukke Klokkeblomst med en grøn-gul baggrund med blomster. Find sukkerprintet hos Vegaoo.

Spiseligt klokkeblomst billede - Klokkeblomst kageprint - lav nemt en Klokkeblomst kage

Spiseligt Klokkeblomst billede

Denne spiselige disk er under officiel Klokkeblomst™ licens. Den måler 21 cm i diameter med klokkeblomst og sin ven. Du placerer disken på din kage, og det kræver kun at du sætter den fast med desertcreme, marmelade eller lign. Det spiselige billede er perfekt til fødselsdagsfesten. Find det spiselige billede hos Vegaoo.

SE OGSÅ: Klokkeblomst kostume til børn

SE OGSÅ: Disney Prinsesser kageprint

Indlægget Klokkeblomst kageprint – lav nemt en Klokkeblomst kage indeholder affiliatelinks/reklamelinks

 

error: Content is protected !!