august 9, 2020
frost kageprint, frost sukkerprint, frost spiseligt billede, frozen kageprint, frozen 2 sukkerprint, frozen 2 kage, frozen 2 spiseligt billede, frost 2 kager, frost fødselsdagskage, nem frost kage, nem frost 2 kage, nem frozen 2 kage, Frozen 2 kagedekoration, frost børnefødselsdag kage, frozen børnefødselsdag

Lav nemt en Frost kage med Frost kageprint

Skal der holdes børnefødselsdag med Frost tema, må der ikke gåes ned på Frost udstyr, særligt ikke med kagen.

Er du heller ikke super kreativ i et køkken, så kan du nemt lave en flot Frost kage med Frost kageprint.

Den populære Disney film tog verden med storm, og er blandt de mest populære animationsfilm der nogensinde er lavet. Filmens karakterer er alle store favoritter hos de yngste. Både Elsa, Anne, Olaf og alle de andre.

Om Frost filmen

Frost er en animationsfilm fra 2013 udgivet af Walt Disney Pictures. Filmen er løst baseret på H.C. Andersens eventyr Snedronningen. Den handler om to prinsesser, den ene, Anna, er et normalt menneske og den anden, Elsa, har magiske is-kræfter. En dag skal Elsa til kroning, men det går grueligt galt, da hun fryser hele kongeriget, Arendal. Både Anna og Elsa er to skønne figurer som er i høj kurs hos rigtig mange piger.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Der er vist ingen tvivl om at de to Frostpiger er et meget stort hit hos mange små Frost prinsesser.

Frost kageprint

Frost kageprint laves i forskellige størrelser og er nemt at ligge på den kage eller muffins du har bagt. Alt hvad du skal gøre, er at tage papiret ud af pakken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage!

Frozen 2 kageprint 300x300 - Lav nemt en Frost kage med Frost kageprint

Frozen 2 kageprint

Spiselig sukkerprint i vaffelpapir, med Frost 2, den nyeste film fra Disney. Med Anna og Elsa, 20 cm. Med denne spiselige sukkerprint med motiv, er det super enkelt at pynte kagen, uden at du behøver en masse remedier eller at være professionel. Alt hvad du skal gøre er, at tage sukkerprintpapiret ud ad pakken, og placere det ovenpå kagen – vupti, så har du en flot og festlig kage! Find det hos Bagetid.dk

Frost sukkerprint nem frost kage - Lav nemt en Frost kage med Frost kageprint

Frost sukkerprint

Denne spiselige disk måler cirka 21 cm i diameter. Den er under officiel Frost 2™ licens. Den forestiller Anna og Elsa på en blå baggrund. Denne er perfekt til en fødselsdagsfest, hvor fødselar er fan af Frost 2™. Find sukkerprintet hos Vegaoo.

Frost 2 spiseligt billede 300x300 - Lav nemt en Frost kage med Frost kageprint

Frost 2 spiseligt billede

Spiselig sukkerprint i vaffelpapir, med Frost 2, den nyeste film fra Disney. Med Anna og Elsa i efterårstema, 20 cm.  Find det hos Bagetid.

Frost 2 spiseligt billede - Lav nemt en Frost kage med Frost kageprint

Frost 2 spiseligt billede

Rundt spiseligt papir med Frozen. Passer perfekt til en almindelig lagkage. Motivet kan bruges på fondant, marcipan, glasur, flødeskum og smørcreme. På fondant og marcipan anbefales det at pensle lidt vand på overfladen, hvor motives skal placeres. Find det det hos Hellebergskager.

Frozen kageprint nem frost frozen kage - Lav nemt en Frost kage med Frost kageprint

Frozen 2 spiseligt billede

Rundt spiseligt papir med Frozen. Passer perfekt til en almindelig lagkage. Motivet kan bruges på fondant, marcipan, glasur, flødeskum og smørcreme. På fondant og marcipan anbefales det at pensle lidt vand på overfladen, hvor motives skal placeres. Find det hos Hellebergskager.

elsa sukkerprint nem elsa kage 300x300 - Lav nemt en Frost kage med Frost kageprint

Elsa sukkerprint

Spiselig sukkerprint i vaffelpapir, med Frozen 2, den nyeste film fra Disney. Med Elsa i flot blå farve, 20 cm. Find det hos Bagetid.

frost sukkerprint nem frost kage 300x300 - Lav nemt en Frost kage med Frost kageprint

Frost sukkerprint

Spiseligt papir fra Frost filmen med Elsa, Anna og Olaf med Elsa, Anna og Olaf. Perfekt til børnefødselsdag. Diameter: 20 cm. Find det hos Bagetid.

Frost sommer sukkerprint nem frost kage - Lav nemt en Frost kage med Frost kageprint

Frost sommer sukkerprint

Spiseligt sukkerprint med Elsa, Anna og Olaf fra Disneys Frozen. Perfekt til børnefødselsdagen. Diameter: 20 cm. Find det hos Bagetid.

Frost fødselsdagskage - Lav nemt en Frost kage med Frost kageprint

Nem Frozen kage

En samlet fødselsdagspakke med Frost, så du kan lave den fineste kage til f.eks. fødselsdagen. Pakken indeholder: Fondant pink fra Funcakes. 3 pakker af 250 gr, Frost kagelys, Spiselig papir Frozen, Funcakes Mix Chocolate sponge kage 1 kg., Fromagepulver jordbær – 125 gr., Plunger udstikker snefnug sæt- ca.3 cm., Fondant hvid Funcakes og Spiselig glimmer hvid. 5 gr. Find sættet hos Bagetid.dk

frozen 2 muffins sukkerprint - Lav nemt en Frost kage med Frost kageprint

 

Frost 2 sukkerprint til muffins

Spiselige mini sukkerprint med Frost 2 – perfekte til muffins til børnefødselsdagen!  Brug dem på dine cupcakes som pynt. 14 stk. Str: ca. ø 3,4 cm. Find dem hos Bagetid.dk.

små frost sukkerprint til muffins - Lav nemt en Frost kage med Frost kageprint

Små Frost 2 sukkerprint

Disse småkagedekorationer er under officiel Frost 2™ licens. De er lavet af stivelse, og er uden sukker, palmeolie  og gluten. I en pakke er der 12 stk. Find dem hos Vegaoo.

SE OGSÅ: Disney Frost sengetøj

SE OGSÅ: Disney Frozen legetelt

Indlægget Frost kageprint indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!