juli 5, 2020
frost kagefigur, frozen kagefigur, elsa kagefigur, anna kagefigur, olaf kagefigur, kristoffer kagefigur, frost kagepynt, nem frost kage, alletiders disney

Frost kagefigur til Frost kagen

Har du en datter der er helt vild med Frost, så skal hun selvfølgelig have en Frost kage til den kommende børnefødselsdag. Lav nemt en Frost kage med en Frost kagefigur.

Frost er en animationsfilm fra 2013 udgivet af Walt Disney Pictures. Filmen er løst baseret på H.C. Andersens eventyr Snedronningen. Den handler om to prinsesser, den ene, Anna, er et normalt menneske og den anden, Elsa, har magiske is-kræfter. En dag skal Elsa til kroning, men det går grueligt galt, da hun fryser hele kongeriget, Arendal. Både Anna og Elsa er to skønne figurer som er i høj kurs hos rigtig mange piger. I 2019 får en længe ventet film premiere, nemlig Frost 2, som vi hos Alletiders Disney er sikre på vil tage ligeså mange pigehjerter med storm, som den første Frost film.

Kristoffer kagefigur til frost kage - Frost kagefigur til Frost kagen

Kristoffer kagefigur

Kristoffer er rensdyrhjælperen fra filmen “Frost”, som blev manges favorit. Her kan du erhverve ham som kagefigur, og dermed kan du med succes pynte kagen til eksempelvis den kommende børnefest! Find kagefiguren hos Partyking.

olaf kagefigur - Frost kagefigur til Frost kagen

Olaf kagefigur

Vi var mange, som elskede Disney-filmen “Frost”, uanset alder. Snemanden Olaf var en klar favorit hos mange. Nu kan du få ham som kagefigur, en nem måde at gøre kagen både spændende og indbydende på ved eksempelvis en børnefest! Ét er sikkert – han smelter ikke inde i varmen! Find kagefiguren hos Partyking.

 

SE OGSÅ: Frost kageprint

Indlægget Frost kagefigur til Frost kage indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!