maj 30, 2020
Disney prinsesse kostume til børn. disney prinsesse udklædning til børn, disney prinsesse kjoler til børn, disney prinsesse børnekostumer, disney prinsesse tøj, disney prinsesse fastelavnskostume til børn, disney kostumer, ariel kostume til børn, jasmin kostume til børn, klokkeblomst kostume til børn, snehvide kostume til børn, tornerose kostume til børn, frost kostume til børn, elsa kostume til børn, anna kostume til børn, rapunzel kostume til børn, belle kostume til børn, askepot kostume til børn, pocahontas kostume til børn, tiana kostume til børn, elena fra avalor kostume til børn

Disney prinsesse kostume til børn

Har du/I også en Prinsesse derhjemme, der bare elsker de fantastiske, smukke Disney prinsesser? Så er et Disney Prinsesse kostume til børn oplagt til den kommende temafest.

Disney Prinsesser er en samling af alle de populære prinsesser fra Disney filmene. I Disney Prinsesser universet finder du f.eks. Ariel, Jasmin, Askepot, Rapunzel, Pocahontas, Belle, Tornerose og Snehvide. Disney Prinsesserne har hver især alt, hvad en pige har brug for at udleve prinsessefantasien. Alle skønne Disney karakterer med hver deres personlighed og særlige egenskab.
Ønsker din prinsesse sig en prinsesse kjole, så har vi et lavet en oversigt Disney prinsesse kostumer. Her er det både muligt at finde Tornerose, Elsa, Anna, Belle, Askepot osv. Listen bliver løbende opdateret når vi finder et nyt Disney prinsesse kostume til børn:

Askepot kostume til børn

collage 2 - Disney prinsesse kostume til børn

Fortællingen om Askepot er et populært eventyr, som indeholder en klassisk folkefortælling med mytiske elementer om uretfærdig undertrykkelse og triumferende belønning. Det findes i utallige variantioner helt op i moderne tid. Til trods for at Askepot har mange år på bagen, er Askepot stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Askepot kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Askepot tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Askepot kostume, se bare med her:

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 22.37.13 - Disney prinsesse kostume til børn

Askepot babykostume

Lad den lille være Askepot for en dag og tumle rundt i denne flotte prinsesseudklædning! Kostumet inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen er fremstillet af hvid satin og lyseblå tyl. Den har korte pufærmer og en puffet tylkjole med hvide tekstilblomster. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 22.32.22 - Disney prinsesse kostume til børn

Balleria Askepot kostume

Askepot voksede op under hårde vilkår og måtte slide og arbejde meget, men efter en tur til bal på slottet ændrede hele livet sig for Askepot. Hun fik nu alt det, hun fortjente. Hun er smuk som få, så det er ikke underligt, at man vil klæde sig ud som hende, så snart man får muligheden. Askepot-kostumet ligner en ægte ballerinakjole i en livlig blå farve. Find kostumet hos Partyking.

skaermbillede-2016-12-28-kl-11-10-32

Disney premium kjole

Så fin prinsessekjole. Askepot fik alles opmærksomhed ved ballet og det samme vil din lille prinsesse gøre med dette fine Askepot kostume. Find den her hos Eurotoys.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 22.29.56 - Disney prinsesse kostume til børn

Askepot børnekostume

En blå kjole til en rigtig lille prinsesse. Denne askepot har både sølv detaljer og striber på kjolen samt lille sølv rose midt på. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 22.35.17 - Disney prinsesse kostume til børn

Askepot kostume

Hvad skal man med en almindelig fest, når man kan stable et højtideligt bal på benene! Iført denne søde kjole kan dit barn forestille den godhjertede Askepot når som helst. Kostumet omfatter en lyseblå kjole med korte pufærmer og en nederdel. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 22.39.27 - Disney prinsesse kostume til børn

Askepot prinsessekjole

Askepot er alle pigers favoritprinsesse, så hvorfor ikke lade den lille være Askepot til næste udklædningsfest? Denne prinsessekjole kommer til at få en hvilken som helst mor og far til at smelte! Derudover sparer du faktisk musenes hårde arbejde, når det er dig, som har fikset kjolen! Den detaljerede kjole er fremstillet i polyester og har mange fine detaljer. Find kostumet hos Partyking.

Belle kostume til børn

collage 3 - Disney prinsesse kostume til børn

Til trods for at Skønheden og Udyret har nogle år på bagen, er Belle stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Belle kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Belle tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Belle kostume til børn, se bare med her:

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 21.53.32 - Disney prinsesse kostume til børn

Belle babykostume

Denne fine prinsessekjole i miniformat minder om den, Belle har på, når hun danser med sit stilfulde udyr. Med i købet følger der et nuttet hårbånd, som sætter prikken over i’et. Belle-kostumet inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen er gul og hvid og har lyserøde detaljer. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 21.45.18 - Disney prinsesse kostume til børn

Disney Belle kostume

Med denne smukke prinsessekjole bliver du lige så fin som Prinsesse Belle! Kjolen er gul, og den er pyntet med pailletter samt et portræt af Belle. Dette er en perfekt kjole til den lille prinsesse ved prinsessefødselsdagen eller en udklædningsfest. Kjolen er skøn at have på og herlig at snurre og danse i.
Kostumet består af en gul Belle-kjole i skinnende silke. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 01 11 kl. 00.00.11 - Disney prinsesse kostume til børn

Belle udklædning

Bliv til en rigtig skønhed med denne flotte Belle udklædning. Så mangler du kun at finde udyret. Sødt kostume med langt tylskørt og mange fine detaljer. Find kostumet hos Eurotoys.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 21.47.21 - Disney prinsesse kostume til børn

Belle vinterkostume

Vil dit barn klæde sig ud som en smuk prinsesse? Bliver det for koldt i dette nordiske klima med en ærmeløs kjole, findes der nu dette yndige Belle Vinter Børnekostume med tilhørende kappe! Kostumet inkluderer en super sød gul kjole med smukt mønster forneden, ærmer i et fløjlslook og et sødt mønster på maven samt en broche med motiv af Belle. Rundt om livet er der anvendt et gult tylstof. Der medfølger også en skinnende rød kappe med en hvid plyskrave. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 09 30 kl. 13.14.21 - Disney prinsesse kostume til børn

Belle piggy back kostume

I visse eventyr er det prinsen, som kommer ridende for at redde prinsessen, men den seje Prinsesse Belle har taget sagen i egen hånd og sadlet sin Philippe! Iført dette børnekostume bliver din øjesten både Belle og hendes søde hest – galoppér afsted til nærmste udklædningsfest! Find kostumet hos Coolstuff.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 21.49.20 - Disney prinsesse kostume til børn

Belle Børnekostume

Med denne fantastisk smukke kjole bliver ingenting helt normalt. Lysestager kan tale, og tekander ligeså. Et helt slot kan vækkes til live, mens de uhyrlige monstre kan blive til flotte prinser. Alt kan ske i eventyrets magiske verden! Belle-kostumet til børn er et sæt med en gul kjole samt en tiara, og det ligner derfor det outfit, Belle har på under dansen i Disneyfilmen “Skønheden og Udyret.” Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 21.51.14 - Disney prinsesse kostume til børn

Belle børnekostume

Det er ikke svært at afgøre, om dette er Skønheden eller Udyret. Dette er selvfølgelig Belle! Og nu kan din datter forvandles til Belle så let som ingenting uden hjælp fra levende møbler og køkkenudstyr – du skal blot have fat i dette børnekostume. Bellekostumet inkluderer en skinnende gul kjole med en rød sløjfe samt motiv af Belle på maven. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 21.55.56 - Disney prinsesse kostume til børn

Belle kostume

Kendt fra Disney Princess er Belle kjolen helt sikkert én af de flotteste af slagsen. Bliv midtpunktet til ballet på slottet med denne smukke gule prinsessekjole. Fuldend looket med et par søde ballerinaer på fødderne og en fin sløjfe i håret. Find kostumet hos Temashop.

Rapunzel kostume til børn

collage 4 - Disney prinsesse kostume til børn

Har du en prinsesse der er vild med Rapunzel, så skal hun da have et Rapunzel kostume. Rapunzel kostume til børn er oplagt både til fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Rapunzel tema eller til leg i hjemmet.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.09.26 - Disney prinsesse kostume til børn

Rapunzel babykostume

Når man er lille, har man måske ikke hår, der er lige så langt som Rapunzels, men det betyder ikke, at man ikke kan klæde sig ud som hende! Iført denne supersøde lille kjole kommer dit barn garanteret til smelte en del hjerter. Som prikken over i’et medfølger der et nuttet og matchende hårbånd. Rapunzel-kostumet i babystørrelse indeholder en kjole og et hårbånd. Find kostume hos Partyking.

Skærmbillede 2018 08 27 kl. 10.28.39 - Disney prinsesse kostume til børn

Rapunzel kostume

Er din pige glad for Disney og prinsesse kjoler, så er dette kostume perfekt. Den lilla kjole er ligesom den Rapunzel har på, og den har endda et logo midt på maven. Find Rapunzel kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 08 27 kl. 10.30.45 - Disney prinsesse kostume til børn

Rapunzel børnekostume

Rigtig sød lilla kjole med guld detaljer, så din lille pige kan blive en ynding prinsesse Rapunzel. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 01 12 kl. 00.19.01 - Disney prinsesse kostume til børn

 

Vinter Rapunzel kostume

Fint Rapunzel kostume i form af kjole med lange ærmer og en lille kappe til at have over skulderen. Kostumet er udsmykket med mange fine detaljer. Find vinter Rapunzel kostume hos Eurotoys

Skærmbillede 2018 09 30 kl. 13.08.58 - Disney prinsesse kostume til børn

Rapunzel piggy back kostume

Yiiiha! Rapunzel har sadlet Maximus op og begivet sig ud på en ridetur for at finde en virkelig god udklædningsfest! Dette børnekostume forvandler din øjesten til både Rapunzel og den søde hest Maximus – klar til at galoppere afsted til slikskålen! Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.04.57 - Disney prinsesse kostume til børn

Rapunzel kostume

Når barnet er iført denne flotte eventyrkjole, ligner din øjesten den populære Disneyprinsesse Rapunzel. Glem ikke at anskaffe en superlang paryk, som barnet kan bruge til alt muligt praktisk under de forskellige eventyr. Rapunzel-kostumet inkluderer en kjole af en høj kvalitet. Kjolen har forskellige violette nuancer og er fremstillet af polyester. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.07.17 - Disney prinsesse kostume til børn

Rapunzel kostume med lange ærmer

Rapunzel, lad dit lange hår falde ned, og vis os din splinternye festkjole! Denne søde kjole leder tankerne direkte hen til Disneys historie om Rapunzel. Suppler med en lang, flot paryk! Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.12.25 - Disney prinsesse kostume til børn

Rapunzel børnekostume

Rapunzel er Disneys prinsesse, som bliver låst inde i et tårn af en ond heks. Rapunzel fortryller imidlertid en prins, der tager kampen op mod heksen i forsøget på at redde prinsessen. Klæd dig ud som Rapunzel, og så skal der nok snart være en, der gerne vil redde dig fra det ensomme tårn. Det siges, at Rapunzels hår har magiske kræfter, og hvis det klippes af, mister det måske sin magi. Find dette kostume hos Alphageek.

Frost kostume med Anna til børn

collage 5 - Disney prinsesse kostume til børn

Er dit barn særligt begejstret for Anna? Anna udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet en del forskellige bud på det oplagte Anna kostume til børn:

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.35.07 - Disney prinsesse kostume til børn

Anna børnekostume

Tryl dig om til den modige Anna fra den populære film “Frost”! Denne søde kjole passer perfekt sammen med en Anna-paryk. Kostumet omfatter en sød kjole, der er inspireret af Anna i “Frost”/”Frozen”. Kjolen har en vinrød satinkappe med en hvid pelsimitation foroven. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.37.28 - Disney prinsesse kostume til børn

Anna deluxe børnekostume

Anna Deluxe Børnekostume indeholder en kjole og en kappe. Kjolen er middellang og består af en sort og sølvfarvet top og en blå nederdel. Den øverste del har et midterparti af sort satin med det grønne blade og prikker i forskellige farver. På toppen er et guldbroderet bånd, der er formet som et v, et bordeaux satinparti og et trykt billede af Anna. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2017 10 28 kl. 14.30.10 - Disney prinsesse kostume til børn

Anna festkjole

Rigtig sød kjole inspireret af den flotte balkjole Anna havde på til kronings dagen med guld underdel og sort top. Find kjolen hos Temashop.

Skærmbillede 2017 10 28 kl. 14.31.27 - Disney prinsesse kostume til børn

 

Anna Kostume

Fin kjole med søde detaljer. Sko medfølger ikke. Find den hos Eurotoys.

Skærmbillede 2018 09 30 kl. 12.37.22 - Disney prinsesse kostume til børn

Anna frost kostume

Nu kan du blive genforenet med din søster i denne Anna-dragt, kendt fra Disneys succestegnefilm, “Frost”, så du kan hjælpe med at redde Arendal fra evig vinter. Dette er kort og godt den perfekte prinsessekjole til udklædningsfesten. Find Anna kostumet hos Coolstuff.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.40.16 - Disney prinsesse kostume til børn

Anna børnekostume med musik

Lad dit barn indtage rollen som Anna fra den populære film “Frost” for fuld musik, idet denne fantastiske kjole både blinker og spiller den fine filmmusik. Tal om en rigtig drømmekjole! Kostumet inkluderer en lang kjole med en lyserød glitrende kappe, sort overdel og en blå nederdel med et flot blondestof. Kjolen har mange flotte detaljer såsom blomstermotiv forneden og et fint mønster på overdelen. Foran er der en spilledåse, der, når den aktiveres, afspiller musikken fra “Frost”-filmen, samtidig med de små lys blinker. Find kostumet hos Partyking.

Frost kostume med Elsa til børn

frost kostume til børn, frost udklædning til børn, elsa kostume til børn, elsa udklædning til børn, anna kostume itl børn, anna udklædning til børn, olaf kostume til børn, olaf udklædning til børn, frost børnekostumer, disney børnekostumer, disney prinsesse kostume til børn, alletiders disney

Er dit barn særligt begejstret for Elsa? Elsa udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet en del forskellige bud på det oplagte Elsa kostume til børn:

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.18.55 - Disney prinsesse kostume til børn

Elsa kostume med musik

Du får her en udklædningsdragt på et helt nyt niveau! Denne smukke Elsa-dragt er ikke bare superfin, den har også små, blinkende pærer og kan spille musik fra filmen “Frost”. Kort sagt en drømmedragt!
Kostumet inkluderer en skinnende blå kjole med blondeærmer og smuk sløjfe. Kjolen kommer med mange fine detaljer, såsom motiver af snefnug forneden og fint mønster på overdelen. Foran finder man en spilledåse, som, når den aktiveres, spiller musik fra filmen “Frost”, samtidig med at de små pærer blinker. Find kostumet hos Partyking.

 

Skærmbillede 2017 10 28 kl. 08.25.03 - Disney prinsesse kostume til børn

Elsa udklædning

Klæd frostprinsessen ud som Elsa i denne skønne kjole. Det fineste kostume med mange søde detaljer, som ligger op til flere timers leg. Sko medfølger ikke. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2017 10 28 kl. 09.30.15 - Disney prinsesse kostume til børn

Elsa kostume til børn

Klæd dig ud som prinsesse Elsa af Arndal iført denne smukke lyseblå kjole med print og flotte detaljer. Elsa har en overnaturlig kræft, der gør at hun kan forvandle ting til sne og is. Klæd dig ud som isdronningen Elsa iført denne smukke kjole. Pris 239,- Find hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.21.35 - Disney prinsesse kostume til børn

Elsa kostume

Lad dit barn være Elsa for en dag, og lad alt det, som hun peger på, blive forvandlet til glitrende sne og is! Når hun er iført dette smukke kostume, som er blåt og sølvfarvet, kan hun lege, at hun har bygget sit helt eget ispalads. Er perfekt til Disney-kostumefesten, men kan naturligvis også bæres derhjemme, når legelysten overmander barnet. Elsa-kostumet omfatter en lyseblå kjole med et gennemsigtigt tyllag, som bærer et sølvfarvet tryk, der forestiller snefnug og iskrystaller. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2017 10 28 kl. 09.33.05 - Disney prinsesse kostume til børn

Frost deluxe børnekostume

Frozen er en meget populær Disney animationsfilm fra 2013, der handler om de to prinsesser, prinsesse Anna og prinsesse Elsa af Arendall. Anna er en helt almindelig pige, men Elsa har magiske kræfter og en dag går det grueligt galt for hende! Klæd dig ud som den smukke prinsesse Elsa i denne smukke kjole og bliv en del af Frozen universet. Pris 249,- find det hos Temashop.

Skærmbillede 2018 09 30 kl. 12.59.14 - Disney prinsesse kostume til børn

Elsa kostume

Forvandl dig til snedronningen Elsa fra Frost og tag til udklædningsfest som en ægte Disneyprinsesse. Find Elsa kostume hos Coolstuff.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.14.44 - Disney prinsesse kostume til børn

Elsa børnekostume

Denne utroligt smukke iskjole får alle til at falde for dig, ikke mindst Olaf, for han er jo lidt småforelsket i dig, er han ikke? Jo, det er han vidst!  Elsa Olafs Frozen Adventures Børnekostume er en superfin kjole som efterligner Elsas kjole fra Disneyfilmen “Frost”. Kjolen har en farvekombination af blå, lyseblå og hvid, og den har mange smukke detaljer og er superskøn at bære. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.16.49 - Disney prinsesse kostume til børn

Elsa kostume

Klæd dig ud som Elsa og flyt ind i dit helt eget isslot! Denne søde Frostkjole passer lige så godt til udklædningsfest som til leg. Isdronningekostumet består af en blå kjole med lange gennemsigtige ærmer, mens den forreste del er lavet af satin. Find kostumet hos Partyking.

Tornerose kostume til børn

collage 6 - Disney prinsesse kostume til børn

Selvom Tornerose har en del år på bagen, er hun stadig en elsket figur hos mange små prinsesser. Tornerose kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Tornerose tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Tornerose kostume, se bare med her;

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 22.17.45 - Disney prinsesse kostume til børn

Tornerose babykostume

Hjælp rollingen til at klæde sig ud som selveste Tornerose til ballet! Denne sukkersøde kjole er lavet af både tyl og satin i fine lyserøde toner. Inkluderet er et fancy hårband som kronen på værket. Tornerose Baby Kostume inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen er lavet af lyserød satin og lyserød tyl. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 22.12.01 - Disney prinsesse kostume til børn

Tornerose børnekostume

Dette kostume består af en usædvanligt sød lyserød kjole med gulddetaljer, nøjagtig som den kjole, der blev båret af Tornerose i Disney-filmen! Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 01 10 kl. 23.30.03 - Disney prinsesse kostume til børn

Tornerose kostume

Tornerose stikker sig på en spinderok og falder i en dyb søvn og kan kun vækkes af et ægte kærlighedskys. Klæd dig ud som den smukke Disney prinsesse Tornerose i denne smukke kjole med tilhørende kappe. Find Tornerose kostume hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 22.15.03 - Disney prinsesse kostume til børn

Tornerose kostume til børn

Hvem ønsker at være kedelig og sove i hundrede år, når du kan have det sjovt til festen og være en rigtig prinsesse? Tornerose-kostumet inkluderer en lyserød kjole med Tornerose på forsiden og hvide skuldre. Kjolen har lyserøde stropper og er dekoreret med blonder og en matchende sløjfe foran. Find kostumet hos Partyking.


Skærmbillede 2018 09 30 kl. 13.40.43 - Disney prinsesse kostume til børn

Tornerose børnekostume

Tornerose – det er tid til at vågne op og tage til udklædningsfest! Det kan man nemlig godt holde til, selvom man er klædt ud som den sovende skønhed. Får du øje på en ten, så hold fingrene væk! Find kostumet hos Coolstuff.Skærmbillede 2018 09 30 kl. 13.49.11 - Disney prinsesse kostume til børn

Tornerose kostume til børn

Fint Tornerose kostume med print, perfekt både til temafesten eller fødselsdagen med Tornerose tema. Find kostumet hos Eurotoys.

Snehvide kostume til børn

 

collage 7 - Disney prinsesse kostume til børnEventyrfiguren Snehvide har været en klar favorit for både de store og de små helt tilbage fra slutningen af 1930’erne, hvor filmen udkom. Nu kan dit barn klæde sig ud som den smukke pige og føle sig virkelig fin til udklædningsfesten. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Snehvide kostume til børn, se bare med her:

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 21.18.51 - Disney prinsesse kostume til børn

Snehvide baby kostume

Dette søde snehvide kostume er et sikkert hit, når babyen skal klædes ud som en prinsesse. En flot udklædning til de helt små baby “prinsesser”. Sættet består af en kjole, der er nem at tage af og på hvis barnet skal skiftes. Find kostumet hos Giggles.

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 20.15.53 - Disney prinsesse kostume til børn

Snehvide baby kostume

Bedårende lille snehvide kjole til babyer. Klæd dit barn ud til fastelavn i dagplejen, eller hvis du skal til fotografen og have taget billede af den lille purk! Find det hos Temashop.

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 21.32.37 - Disney prinsesse kostume til børn

Snehvide kostume

Lille Spejl på væggen der, hvem er smukkest i landet her? Iført denne fantastisk smukke kjole med kappe bliver du Snehvide og er den smukkeste i kongeriget. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 22.05.38 - Disney prinsesse kostume til børn

Snehvide børnekostume

Denne flotte kjole fra Disneys Snehvide kommer garanteret til at imponere alle skovens dyr – og selvfølgelig også de syv små dværge! Sørg nu for at dit barn holder sig langt væk fra den uhyggelig dronning og hendes æbler. De ser sikkert rigtig appetitvækkende ud, men de har en ækel effekt på den som tager sig en bid!
Snehvide Børnekostume Premium inkluderer en højkvalitets kjole. Kjolen er mørkeblå, lyseblå, rød, hvid og gul, og den er lavet af polyester. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 09 30 kl. 12.52.46 - Disney prinsesse kostume til børn

Snehvide kostume

Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her? Det er naturligvis dig, når du bærer dette Snehvide-kostume! Bliv en rigtig klassisk Disneyprinsesse til udklædningsfesten, men undgå gerne at spise æbler! Find kostumet hos Coolstuff.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 22.02.57 - Disney prinsesse kostume til børn

Snehvide børnekostume

Snehvide-kostumet består af en klassisk Snehvide-kjole, som den hun bærer i filmen og bøgerne. Kjolen er designet i gult forneden og med en blå overdel. De korte ærmer er puffede i rødt og blåt, mens den hvide krave er høj, præcis som den på Snehvides rigtige kjole. Find kostumet hos Partyking.

Klokkeblomst kostume til børn

collage 8 - Disney prinsesse kostume til børn

Klokkeblomst kostume er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Klokkeblomst/Peter Pan tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Klokkeblomst kostume, se bare med her:

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.01.27 - Disney prinsesse kostume til børn

Klokkeblomst kostume

Nu kan dit barn træde ind i eventyrets magiske verden iklædt dette bedårende Klokkeblomst med Pynt-kostume. Gad vide, hvilke eventyr der venter, når dit barn flyver rundt over trætoppene på vej mod Ønskeøen! Kostumet omfatter en fin grøn kjole med pynt og tyl, der er syet med en fin lag på lag-effekt forneden. På maven findes der lilla, smukke søm, ligesom dragten har en matchende kant foroven samt et yndigt motiv af en fe. Der medfølger også et par matchende grønne vinger. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.03.33 - Disney prinsesse kostume til børn

Klokkeblomst børnekostume

Klæd dig ud som Klokkeblomst til fastelavn (eller halloween) og flyv rundt med dine søde, lyserøde vinger! Klokkeblomst er virkelig imponerende modig i forhold til at være så lille. Hendes mod gør, at hun kan beskytte Peter Pan fra skurke, som vil ham det ondt. Kostumet inkluderer en kjole og et par vinger. Kjolen er lavet af et grønt, skinnende materiale. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.06.48 - Disney prinsesse kostume til børn

Klokkeblomst fe kostume

Vil du være Klokkeblomst for en dag? Ifør dig denne skønne, grønne fe kjole, sammen med de medfølgende vinger og flyv omkring, som Klokkeblomst, som vi kender fra Peter Pan. Denne limegrønne kjole har søde glimmer detaljer og selvfølgelig dertil passende glimmervinger. Husk at peppe kostumet op med en tryllestav, strømpebukser, blond paryk eller guldspray til håret. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.08.32 - Disney prinsesse kostume til børn

Klokkeblomst kostume

Klæd dig ud som den smukke fe Klokkeblomst i denne flotte grønne kjole og kast med dit magiske tryllestøv. Find kostumet hos Temashop.

Pocahontas kostume til børn

pocahontas kostume til børn, pocahontas kostume, pocahontas udklædning til børn, pocahontas kjole, pocahontas tøj, pocahontas, disney kostume til børn, disney kostumer, disney prinsesse kostume, disney prinsesse kostumer, alletiders disney, pocahontas gaver

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.19.52 - Disney prinsesse kostume til børn

Pocahontas kostume

Hvis dit barn er inviteret til en udklædningsfest og ønsker at klæde sig ud til Disney-karakteren Pocahontas, er dette en glimrende kjole til lejligheden. Pocahontas Børnekostume er en guldskinnende kjole med satin-finish og motiv af karakteren Pocahontas på brystet. Kjolen er officielt licenseret og kan eksempelvis bruges når barnet skal til fødselsdagsfest eller udklædningsfest. Hvis vejret tillader det, kan barnet gå barfodet i kjolen ligesom Pocahontas altid gør. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.22.49 - Disney prinsesse kostume til børn

Pocahontas børnekostume

Sød indianerpige kjole i god kvalitet, der passer til børn. Så klæd din datter flot ud til fastelavn, i denne fine sag. Det eneste hun så mangler er lidt indianer-sminke og nogle fine fletninger. Find kostumet hos Partyking.

Elena fra Avalor kostume til børn

collage 1 - Disney prinsesse kostume til børn

Elena kostume er oplagt til både fastelavn, halloween, udklædning til fødselsdagen med Elena fra Avalor tema eller til leg i hjemmet. Vi har på Partyking fundet lidt forskellige bud på et smukt Elena fra Avalor kostume til børn:

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.09.03 - Disney prinsesse kostume til børn

Elena fra Avalor børnekostume

Elena fra Avalor-kostumet omfatter en rød kjole med meget flotte detaljer såsom et bælte, volanter og et lille billede af prinsesse Elena i form af et smykke, der sidder på kjolen. Dette er et officielt licenseret produkt. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.13.01 - Disney prinsesse kostume til børn

Elena fra Avalor kostume

Bor der en ondskabsfuld heks i jeres kvarter? Så er denne fine dragt perfekt til dit barn! Med den forvandles hun nemlig til selveste Elena fra Avalor som blandt andet er ekspert i at bortvise onde hekse.
Elena fra Avalor Balkjole Børnekostume inkluderer en rød balkjole med en yndigt flæse-krave øverst og flæse-detaljer på underdelen. På maven er der skinnende pailletter og fine blomstermotiver på skørtet. Der indgår også en matchende krone. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.15.08 - Disney prinsesse kostume til børn

Elena fra Avalor kostume

Nu er det tid til at træde ind i Prinsesse Elenas Avalor og hoppe ned i en fantastisk skinnende kjole, der fuldt ud ligner en prinsesses! Med dette smukke outfit kan du være en prinsesse for en dag og hvirvle dig langt, langt ind i legens magiske univers. Elena fra Avalor-kostumet omfatter en rød kjole i et satinlignende materiale med et billede af prinsesse Elena. Kjolen har fine detaljer såsom en hvid nederdel og blondedetaljer. Find kostumet hos Partyking.

Jasmin kostume til børn

collage 9 - Disney prinsesse kostume til børn

Til trods for at eventyret om Aladdin efterhånden har en del år på bagen, er Jasmin stadig en populær figur, der hørt blandt Disney prinsesserne. Jasmin kostume til børn er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Aladdin/orientalsk tema eller til leg i hjemmet.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 11.00.54 - Disney prinsesse kostume til børn

Jasmin børnekostume

Hele byen vil have øjnene på den, der viser sig som prinsesse Jasmin i denne dejlige dragt. Mange prinser kommer til at blive nådeløst forelsket, og de flyvende tæpper vil stå i kø, klar til at flyve sammen med prinsessen rundt i hele verden. Bare hold godt øje med ækle Jafar, for med sine ækle tricks må han siges at være en yderst værdig Disneyskurk! Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 11.03.36 - Disney prinsesse kostume til børn

Jasmin børnekostume

Kan din pige lide at klæde sig ud, så er dette kostume det helt rigtige valg. Hun bliver som taget ud af Aladin tegnefilmen i dette flotte Jasmin kostume. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 11.06.04 - Disney prinsesse kostume til børn

Jasmin kjole

Langt borte fra paladsets trygge porte venter et spændende eventyr, når dit barn forvandles til Prinsesse Jasmin og hopper op på det flyvende tæppe sammen med Aladdin. Kostumet inkluderer en skinnende blå kjole med lilla blondedetaljer ved skuldrene, lilla sløjfe om taljen og et motiv af Jasmin på maven. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 11.07.33 - Disney prinsesse kostume til børn

Jasmin kostume

Flyv på magiske tæpper og gnid ånder ud af mystiske lamper med denne super søde Jasminkjole! Kjolen er lavet af smuk satin og har et print forestillende den populære Disneyprinsesse på brystet. Den lille føler sig garanteret stolt når hun går til kostumefesten iført denne! Find kostumet hos Partyking.

Tiana kostume til børn

tiana kostume til børn, tiana udklædning til børn, disney prinsesse udklædning til børn, disney prinsesse kostume til børn, alletiders disney

Tiana kostume til børn er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Tiana tema eller til leg i hjemmet.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.46.05 - Disney prinsesse kostume til børn

Tiana kostume

Med denne utroligt søde kjole forvandles du til den fine prinsesse fra Disneyfilmen “Prinsessen og Frøen”. Kjolen er lige så flot som prinsessen, der bærer den, når hun altså ikke er tryllet om til en frø. Den kommer med garanti til at blive en stor succes for barnet, som får glæden af at bære den. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.47.56 - Disney prinsesse kostume til børn

Tiana børnekostume

Du vil blive forvandlet til den herlige hovedperson i Disneys “Prinsessen og Frøen” så snart du tager denne smukke kjole på! Kjolen ser ud som en af de fine dragter hun har på når hun ikke er en frø. Glem ikke at øve dig i kysseteknikken så du kan hjælpe Prins Naveen ud af sin fortryllelse! Tiana Børnekjole er en sød kjole i mintgrøn og cremefarve. Kjolen har et flerfarvet tryk på forsiden forestillende Tiana, frøen og diverse dekorationer. Find kostumet hos Partyking.

Ariel kostume til børn

collage 10 - Disney prinsesse kostume til børn

Ariel kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Den lille havfrue tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet lidt forskellige bud på et flot Ariel kostume til børn, se bare med her:

Skærmbillede 2018 09 30 kl. 13.59.55 - Disney prinsesse kostume til børn

Ariel kostume til børn

Havet er dybt, og der finder man blandt andet Disneyprinsessen Ariel. Men når havfruen skal til kostumefest, byttes finnen ud med en kjole! I dette børnekostume kan du danse løs med alle landkrabberne! Find kostumet hos Coolstuff.

Skærmbillede 2018 01 14 kl. 11.49.14 - Disney prinsesse kostume til børn

Ariel børnekostume

Den lille havfrue er eventyret af H.C. Andersen – og nu kan de mindste piger også klæde sig ud som den verdenskendte havfrue! Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 14 kl. 11.54.32 - Disney prinsesse kostume til børn

Havfrue børnekostume

Drømmer din datter om, at opleve livet under havets overflade, som havfruen Ariel? Med dette elegante kostume, kan din datter blive forvandlet om til en smuk havfrue og opleve en hel ny verden under vandet. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 01 14 kl. 11.59.13 - Disney prinsesse kostume til børn

Havfrue udklædning

Sødt havfrue kostume med tiara. Med dette kostume kommer din lille prinsesse hurtigt til at føle sig som den fineste havfrue. Find kostumet hos Eurotoys.

Skærmbillede 2018 01 14 kl. 12.01.44 - Disney prinsesse kostume til børn

Havfrue kostume

Fint lyserødt havfrue kostume til børn. Hele kostumet er detaljeret med fine detaljer, nederste del af kostumet er formet som en havfrue hale. Find kostumet hos Eurotoys.

Skærmbillede 2018 01 14 kl. 12.04.41 - Disney prinsesse kostume til børn

Havfrue børnekostume

Få opfyldt enhver piges drøm at være den smukkeste havfrue prinsesse. Indeholder kjole og hårbøjle. Find kostumet hos Temashop.


Indlægget Disney prinsesse kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!