juni 5, 2020
disney kogebøger - Disney kogebøger til børn

Disney kogebøger til børn

Tag Disney med i køkkenet med disse Disney kogebøger. Vidste du at 2 af Disney figurerne har deres egen kogebog? Hhv. Anders And og Mickey Mouse

Med Disney kogebøger bliver det sjovere for børnene selv at komme med i køkkenet og bøgerne er i den grad tilpasset den mindre målgruppe, med nemme opskrifter og gode billedeanvisninger – kan det så blive nemmere?

Disse kogebøger er gode klassikere med mange gode opskrifter, som barnet og/eller den voksne kan trække frem hver gang den lille kok skal med i køkkenet. Og som måske er en oplagt mulighed til inspiration, hvis familiens mindste skal have sin egen ugentlige maddag i køkkenet.

anders and kogebog 1024x594 - Disney kogebøger til børn

Anders And kogebog

Skøn Karrusel Forlag kogebog med tegninger af Anders And og de andre kendte figurer fra Andeby. Karrusel Forlag kogebogen er fyldt med lækre opskrifter, som barnet selv kan lave – evt. med lidt hjælp fra en voksen. Lær f.eks. at lave “Fætter Højbens brændende kærlighed”, “Anders Ands kanelsnegle” eller “Andersines kakao”. Kogebogen indeholder 26 opskrifter. På de første sider er der desuden en praktisk oversigt over mål og vægt, og i indholdsfortegnelsen kan man se, om der er brug for ovn, komfur eller begge dele. Kogebogen indeholder 46 sider. Anbefalet alder: fra 6 år. Find kogebogen hos Kids-world.

Mickey´s kogebog - Disney kogebøger til børn

Mickey´s kogebog

Skøn Karrusel Forlag kogebog med tegninger af Mickey Mouseog de andre kendte figurer fra Disneys klasiske univers. Karrusel Forlag kogebogen er fyldt med lækre opskrifter, som barnet selv kan lave – evt. med hjælp fra en voksen. Her finder du opskrifter på bl.a. kager og desserter, sandwiches, supper, middagsretter, salater og drikke. Kogebogen indeholder 50 opskrifter. Kogebogen indledes med en grundig introduktion til, hvordan man gebærder sig i et køkken, hvordan man måler, og hvordan de forskellige køkkenredskaber ser ud. Kogebogen indeholder 78 sider. Anbefalet alder: fra 6 år. Find kogebogen hos Kids-world.

Indlægget Disney kogebøger til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!