juni 5, 2020
cars sengetøj, cars 3 sengetøj, mcqueen sengetøj, disney cars sengetøj til voksne, disney cars sengetøj til børn, sengetøj med mcqueen, sengetøj med cars, disney sengetøj til drenge

Cars sengetøj

Kan du eller en du kender heller ikke få nok af Mcqueen og Cars? Tag yndlingsfiguren med i seng med Cars sengetøj.

Er du eller en du kender helt vild med Cars og som bare ikke kan få nok af Mcqueen? Så er Cars sengetøj da lige sagen og giver muligheden for at sove med yndlingsfiguren.

Cars er en filmserie fra Pixar. Foreløbig er der skabt 3 film i serien om talende og tænkende biler med Lynet McQueen som den centrale figur. Animationsfilmen ‘Biler 3’ er det nyeste kapitel i Pixars populære filmserie om Lynet McQueen og hans venner. Handlingen i seneste film handler om at McQueen efterhånden er en af de erfarne racerbiler. Han skal nu overbevise den nye generation, at han stadig er den bedste i verden. Der er nemlig en ny konkurrence i form af en endnu hurtigere model. Kampen for at komme forrest i feltet i Stempel Cuppen bliver derfor hård for nr. 95. Heldigvis får racerbilen hjælp af den unge mekaniker Cruz Ramirez, der har sin helt egen opskrift på sejr.

Cars sengetøj - Cars sengetøj

Cars sengetøj

Sus afsted i drømmene med dette Cars sengetøj hvor både Lynet McQueen og Jackson Storm er på! Sengetøjet måler 140×200 cm. Find det hos Eurotoys.

mcqueen sengetøj - Cars sengetøj

Mcqueen sengetøj

Flot 100% bomulds sengetøj med Disney Cars Lynet McQueen i størrelse 140×200 cm med en hovedpude på 70×90 cm. Sengetøjet har lynlås og vendbart design. Produktmål: 140×200 cm. Find det hos Eurotoys.

Disney sengetøj med cars motiv - Cars sengetøj

Sengetøj med Cars motiv

Med dette super seje sengetøj er du sikker på at få en god nats søvn!Med super sejt motiv af både Lynet McQueen og Bumle. Produktmål: 140×200 cm. Find det hos Eurotoys.

Disney sengetøj - Cars sengetøj

Disney sengetøj

Med dette super seje Disney sengetøj er du sikker på at få en god nats søvn! Sengetøjet har forskelligt motiv, alt efter hvordan det vendes. Produktmål: 200×140 cm. Find det hos Eurotoys.

 

SE OGSÅ: Cars kostume til børn
SE OGSÅ: Cars badeshorts til børn

Indlægget Cars sengetøj indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!