august 9, 2020
cars kageprint, cars sukkerprint, cars spiselige billeder, biler kageprint, mcqueen kageprint, mcqueen sukkerprint, mcqueen spiselige billeder, cars fødselsdag, cars fest, cars børnefødselsdag, cars fest, cars festartikler, cars kager, nemme cars kager, nemme cars muffins, alletiders disney

Cars kageprint

Skal der holdes børnefødselsdag med Cars tema, må der ikke gåes ned på Cars udstyr, særligt ikke med kagen. Er du heller ikke super kreativ i et køkken, så kan du nemt lave en flot Cars kage med Cars kageprint.

I august 2017 ramte Disney pixar Cars 3 (Biler 3) Danmarks biografer og filmen blev hurtigt lige så populær som de tidligere Cars film.

Om Cars 3 filmen

Den legendariske racerbil Lynet McQueen tvinges pludselig ud af den sport, han elsker, da en ny generation af flamboyante racebiler overtager racerbanen. Kun med hjælp fra den unge og ivrige racebilstekniker Cruz Ramirez, der selv har en plan om at vinde og med inspiration fra den tidligere fantastiske Doc Hudson Hornet, kan Lynet McQueen finder en vej tilbage til sit fag. Til trods for at Lynet McQueens rejse tager nogle uventede drejninger, viser #95, at han stadig er en racekøremester, da han indtager den største scene til Stempel Cup racerløbet.

Cars kageprint laves i forskellige størrelser og er nemt at ligge på den kage eller muffins du har bagt. Alt hvad du skal gøre, er at tage papiret ud af pakken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage!

Mcqueen sukkerprint 300x300 - Cars kageprint

Mcqueen kageprint

Med denne spiselige sukkerprint med motiv, er det super enkelt at pynte kagen, uden at du behøver en masse remedier eller at være professionel. Alt hvad du skal gøre er, at tage sukkerprintpapiret ud ad pakken,  og placere det ovenpå kagen – vupti, så har du en flot og festlig kage! Find kageprintet hos Bagetid.dk.

cars kageprint, cars sukkerprint, cars spiselige billeder, biler kageprint, mcqueen kageprint, mcqueen sukkerprint, mcqueen spiselige billeder, cars fødselsdag, cars fest, cars børnefødselsdag, cars fest, cars festartikler, cars kager, nemme cars kager, nemme cars muffins, alletiders disney

Cars kageprint

Med Cars spiseligt papir, der er en slags usødet vaffeloblat, er det superenkelt at pynte en kage! Alt hvad du skal gøre, er at tage papiret ud af pakken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig Cars kage! Find kageprintet hos Bagetid.dk

spiseligt cars billede 290x300 - Cars kageprint

Cars sukkerprint

Lav nemt en flot Cars kage med dette Cars sukkerprint. Denne spiselige disk er under officiel Cars 3™ licens og måler 20 cm. i diameter. Den forestiller McQueen og Cruz Ramirez. Denne spiselige dekoration er perfekt som kagedekoration til fans af denne Disney™ film. Find sukkerprintet hos Vegaoo.

Gult cars 3 kageprint 285x300 - Cars kageprint

Gult Cars 3 kageprint
Denne spiselige disk måler 21 cm. Den er under officiel Cars™ licens, er gul og forestiller den kendte McQueen. Denne kagedekoration er perfekt til fans af Cars. Find kageprintet hos Vegaoo.
Cars spiseligt billede 290x300 - Cars kageprint
Cars spiseligt billede

Fuld fart på kagen! Denne spiselige kagedekoration er under officiel Cars™ licens. Den måler 21 cm og forestiller Flash McQueen. Din kage får et ekstra pift, ikke McQueen’s dæk. Find det spiselige billede hos Vegaoo.

Kageprint med Cars 284x300 - Cars kageprint

Kageprint med Cars

Speederen i bund! Denne spiselige dekoration er under officiel Cars™ licens. Den måler 14,5 cm og forestiller McQueen og Jackson Storm. Find kageprintet hos Vegaoo.

mcqueen kageprint 300x210 - Cars kageprint

Mcqueen kageprint

En flot dekoration til din lagkage! Den måler 27,1 x 15,3 cm og forestiller McQueen. Du sætter den på den kage, over et lag af kagecreme, marmelade eller lign. som holder den fast. Med denne dekoration vil din kage til fødselsdagen blive et kæmpe hit. Find kageprintet hos Vegaoo.

små cars kageprint til muffins 216x300 - Cars kageprint

Cars kageprint til muffins

Du modtager 12 stk. spiselige dekorationer. De er under officiel Cars 3™ licens, måler 6 cm og forestiller McQueen. Find dem hos Vegaoo.

Cars 3 muffin sukkerprint 300x286 - Cars kageprint

Cars 3 muffin sukkerprint

Lav de flotteste Cars muffins til fødselsdagen med Cars tema eller til uddeling i børnehave elle skole med disse Cars 3 sukkerprint til muffins. Der er 18 stk i en pakke – find dem hos TheFairytaleCompany.

SE OGSÅ: Cars kostume til børn

SE OGSÅ: Cars julekalender 2019

Indlægget Cars kageprint indeholder affiliatelinks

 

 

 

3 thoughts on “Cars kageprint

Comments are closed.

error: Content is protected !!