maj 30, 2020
peter plys gaveideer, peter plys gaver, peter plys film, peter plys bøger, peter plys bamser

15+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys er en populær karakter særlig blandt de mindste. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse Peter Plys gaveideer.

Er du inviteret til Peter Plys fødselsdag og savner inspiration til Peter Plys gaveideer? Eller vil du kæle din lille Peter Plys fan?

Peter Plys, det danske navn for Winnie-the-Pooh, en litterær figur skabt af den britiske forfatter A.A. Milne i godnathistorier om tøjdyret Edward Bear til hans søn Christopher Robin, der indimellem optræder i fiktionen. Den honningelskende, altid optimistiske og venlige, men lidt naive teddybjørn lever sammen med andre menneskeliggjorte tøjdyr en tilværelse i Hundredmeterskoven præget af de problemer, som hver enkelts karakteristiske temperament afstedkommer.

Peter Plys Gaveideer

Disney Peter plys bog - 15+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys bog – rigtige venner

ka4akcwl4i294jx5pf - 15+ Peter Plys gaveideerDet er blevet forår i Hundredemeterskoven, og det betyder, at det er tid for Ninka Ninus at plante frø i sin køkkenhave. Det bliver det eneste, den flittige kanin kan tænke på, og de andre dyr i skoven begynder at savne deres gode ven. Så de beslutter at hjælpe ham med køkkenhaven – men det er der også en bisværm, som synes er en god idé. Find den hos Saxo.

Peter plys bog peter plys gaver - 15+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys – Tigerdyret i hopla bog

ka4amtq1l6r8x56sufd - 15+ Peter Plys gaveideerTigerdyret har opfundet en helt ny hoppeleg, og han glæder sig til at skulle lege den med alle vennerne i Hundredemeterskoven. Der er bare et problem: Hans venner er ikke ret gode til at hoppe, og så kan man godt komme til at føle sig lidt ensom, når man selv er et mesterhoppende tigerdyr. Find bogen hos Saxo.

Peter plys gulvtæppe peter plys gaveideer - 15+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys gulvtæppe

Gør børneværelset ekstra hyggeligt med dette runde gulvtæppe! Tæppet er dekoreret med et stort motiv af populære Peter Plys og teksten ” I wonder what’s going to happen exciting today”. Tæppet er fremstillet af en blød polyesterblanding. Skønt gulvtæppe til børneværelset! Find gulvtæppet hos Jollyroom.

Peter plys puslespil - 15+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys puslespil

Puslespil er både sjov og lærerigt. Et sejt puslespil fra Clementoni, med motiv fra Disneys Peter Plys. Et stort puslespil med 24 brikker til de små børn. Anbefalet alder: Fra 3 år. Find det hos Jollyroom.

Peter plys bamse - 15+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys bamse

Giv børnene den bedste ven, man kunne ønske sig. Peter Plys-bamsen er glad for at følge med, og han har altid et godt svar til alt! Det perfekte tøjdyr til børn og babyer, som vil sove og lege i godt selskab. Find bamsen hos Jollyroom.

Peter plys billeder peter plys gaveideer peter plys ordsprog peter plys citat - 15+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys billeder

2-pak med fine billeder, som du kan dekorere børneværelset med. Billederne har søde motiver af Peter Plys og korte citater på engelsk. Rammerne er fremstillet af MDF og glas. Find dem hos Jollyroom.

Peter Plys spisesæt - 15+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys spisesæt

Et sødt og praktisk spisesæt med Peter Plys motiv. I sættet er der en dyb tallerken, en ske, en tudekop, en hagesmæk og et underlag. Dette sæt vil garanteret gøre spisetiden lidt sjovere. Sættet findes også i blåt. Find det hos Jollyroom.

Tigerdyret bamse peter plys gaver - 15+ Peter Plys gaveideer

Tigerdyret bamse

Giv børnene den bedste ven, man kunne ønske sig. Tiger-dyret ar altid klar til ballade, og han har en løsning på ALT! Det perfekte tøjdyr til børn og babyer, som vil sove og lege i godt selskab. Find den hos Jollyroom.

Jakob og peter plys - 15+ Peter Plys gaveideer

Jakob og Peter Plys dvd

Jacob, den lille dreng som engang elskede at begive sig ud på eventyr i Hundredemeterskoven, er blevet voksen. Men han føler sig hjemløs i de voksnes verden, og nu må hans barndomsvenner, Peter Plys, Grisling, Æsel og Tigerdyret, begive sig ud i verden for at hjælpe Jacob med at finde tilbage til den betænksomme og muntre lille dreng, der stadig findes inde i ham. Find den hos Gucca.

tsum tsum peter plys bamse - 15+ Peter Plys gaveideer

Tsum tsum Peter Plys bamse

Den buttede Peter Plys er i hvert fald ikke blevet slankere, men han er altid klar til eventyr sammen med dig, i jagten på den søde honning. Uanset om du kan lide honning eller ej, kommer du i hvert fald til at elske den søde Tsum Tsum Peter Plys! Med denne Tsum Tsum Peter Plys bamse, kan du føje endnu et Disney-plysdyr til din samling. Størrelse: 30 cm. Find den hos Gucca.

Peter plys jagten på hafferlaffen - 15+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys – jagten på Hafferlaffen

Peter Plys beslutter sig for at fange Hafferlaffen, men pludselig er det ham selv, der er fanget. Heldigvis er hans ven Grisling ikke langt væk … og han kommer til undsætning, selvom han ikke er verdens modigste:  ”Åh, Hafferlaffen har taget ham,” udbryder Grislingen, ”hvad skal jeg gøre? Jeg er så lille, og den Hafferlaf er nok mindst en million gange større!” En charmerende og dramatisk billedbog på vers med de kendte figurer fra Peter Plys-universet, gendigtet af Marianne Iben Hansen, som står bag en perlerække af rimede historier for børn, blandt andet succesen ‘Axel elsker biler’. Find bogen hos Gucca.

Peter plys dvd klassikeren peter plys gaveideer peter plys film - 15+ Peter Plys gaveideer

Klassiskeren Peter Plys dvd

Klassiker nr. 22. Med inspiration hentet fra A.A. Milnes bog om Peter Plys skabte Disney sin toogtyvende klassiker. En bedårende tegnefilm om den forvirrede, godmodige bjørn, med det meget store hjerte. I tre sammenhængende beretninger, Peter Plys Og Honningtræet, Peter Plys I Blæsevejr samt Peter Plys Og Tigerdyret, følger vi Peter Plys og hans venner på eventyr i Hundredemeterskoven og oplever hvordan de forholder sig til livet i både ord og handling.
Fyldt med tankevækkende klogskab og stort venskab, spreder Peter Plys, Grisling, Tigerdyret, Ninka Ninus og alle de andre venner glæde til både store og små. Peter Plys Klassikeren er en af Disneys mest charmerende klassikere nogensinde. En klassiker, der er værd både at se og eje. Find den hos Gucca.

grisling bamse peter plys gaver - 15+ Peter Plys gaveideer

Grisling bamse

Denne Grisling bamse er perfekt til den lille Peter Plys fan der mangler en ven at kramme om natten. Grisling fra Hundredemeterskoven er en af Peter Plys’s kæreste og bedste venner!
Grisling er kendt for at være utrolig sød og hurtig til at få venner. Find den hos Gucca.

fem minutter i godnat peter plys 487717 - 15+ Peter Plys gaveideer

5 minutter i godnat – Peter Plys bog

En bog fyldt med korte historier til sengetid, læsetid – eller bare altid. Tag med Peter Plys og alle hans venner på eventyr, når de fejrer fødselsdag eller hjælper Ninka Ninus med at finde sit gode humør i denne højtlæsningsbog, der er fyldt med historier og skønne illustrationer fra Hundredemeterskoven. Fem minutter i godnat er korte historier, der passer perfekt til godnatlæsningen – eller til alle andre tidspunkter på dagen, hvor der lige er fem minutter tilovers. Find den hos Gucca.

Peter plys historier fra hundredemeterskoven peter plys gaver - 15+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys – historier fra hundredemeterskoven

Disneys elskede Peter Plys i en eksklusiv højtlæsningsudgave. Tag med Plys, Grislingen, Æsel og alle de andre på eventyr i Hundredemeterskoven i denne højtlæsningsbog med fire skønne fortællinger. Illustreret af nogle af de allerbedste Disney-illustratorer overhovedet i en klassisk streg og skrevet i et sprog, som børn kan forstå. Denne samling er Disney-magi i luksusudgave – et sikkert hit på ethvert børneværelse. Find den hos Gucca.

Peter plys børnebestik med gravering  - 15+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys bestik fra Nordahl Andersen

ka4bq87regmcg47f3rp - 15+ Peter Plys gaveideerPersonligt børnebestiksæt med Peter Plys og venner. Traditionelt børnebestiksæt med graveret fornavn og eventuelt dato er den ideelle gave til barnedåben eller 1-års fødselsdagen.
Utrolig sødt og personligt spisesæt fra Nordahl Andersen. Find det hos Babyshower.

Peter plys sengetøj peter plys gaver  - 15+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys sengetøj

Flot 100% bomulds sengetøj med Peter Plys i størrelse 100×135 cm med en hovedpude på 40×60 cm. Sengetøjet har lynlås. Produktmål: 100×135 cm. Find det hos Eurotoys.

Peter plys tromme - 15+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys tromme

Indeholder to trommestikker, en halsrem samt tre farverige bolde i det gennemsigtige tromledækslet. Diameter 17 cm. Find trommesættet hos Only4kids.

Peter plys snurretop - 15+ Peter Plys gaveideer

Peter Plys Snurretop

At lege med snurretop har en lang tradition og går tilbage til middelalderen. På det tidspunkt var snurretoppe til at kaste med eller til at piske på og ud af træ. BOLZ snurretop af tin og plast, dekoreret med Disney ‘Peter Plys’ motiv. Diamenter 13 cm. Find den hos Only4kids.

Philips peter plys lamper - 15+ Peter Plys gaveideer

Philips Disney Peter Plys Natlys med bevægelsessensor

Denne Philips og Disney Peter Plys-natlampe virker beroligende om natten med et yndigt aftryk af alles yndlingsbjørn. Bevægelsessensoren tænder det blide lys med en enkelt bevægelse. Med batterifunktionen kan du placere den efter behov. Denne lyskilde fra Philips og Disney til dit barns soveværelse skaber et miljø, som tilskynder børn til det, de bedst kan lide sjov og kreativitet! Et sted, hvor dit barn kan læse, lege og sove sammen med sin foretrukne Disney-figurer. Denne lampe er designet til at være sikker for dit barn. Find lampen hos Lampeguru.

SE OGSÅ: Peter Plys kostume til børn

Indlægget 15+ Peter Plys Gaveideer indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!