Vaiana kostume til børn

Har du et barn der er helt vil med Vaiana? Så er et Vaiana kostume til børn den oplagte udklædning til den kommende temafest eller børnefødselsdag?

Animationsfilmen ‘Vaiana’ handler om den dristige teenager, der sejler ud på en udfordrende mission på Stillehavet for at bevise sit værd som navigatør og for at finde en sagnomspunden ø fra sine forfædres tid.

Som eneste datter af en høvding, med en fortid som navigatør, sætter hun alle sejl ind for at bevise, at hun også mestrer søfartens kunst. Dette vil nemlig gøre det muligt for Vaiana at opfylde sine forældres store ønske om at sejle ud blandt de mange øer i Oceanien.

Hun møder den mægtige halvgud Maui, som bliver hendes tro rejsekammerat. Sammen drager de ud på en mission med alle odds imod sig: at krydse det åbne hav.

Og ligesom med de andre Disney film, er dette også en Disneyfilm der med fordel kan nydes af både børn og voksne.

Et Vaiana kostume til børn er oplagt både til hverdagens leg, fødselsdagen med Vaiana tema og fastelavn.

skaermbillede-2017-01-03-kl-15-28-46

Vaiana Deluxe udklædning

Klæd dig ud som Vaiana fra Disneys verden og bring minderne tilbage fra Polynesien ved udklædningsfesten! Gør dig klar til at opdage en ny verden med dette børnekostume! Klæd dig ud som den skønne Vaiana (Moana) fra Disney filmen af samme navn. Flot kjole med print på fronten, samt påsyet skørt og halskæde. Find kostumet hos Coolstuff.
Indlægget Vaiana kostume til børn indeholder affiliatelinks