Toy Story 4 fødselsdag.

Har du et barn der er vild med Toy Story filmene? Så forkæl ham/hende med en Toy Story 4 fødselsdag.

Buzz Lightyear og Woody er klar til at tage med på eventyr. De elsker fest og farver. Pas på, så de ikke får sat hele fødselarens værelse på den anden ende.

Toy Story 4 er en amerikansk computeranimationsfilm fra Pixar, instrueret af Josh Cooley. Filmen er en opfølger til Toy Story, Toy Story 2, og Toy Story 3. Animationsfilmen ‘Toy Story 4‘ er den seneste film i serien om Woody, Buzz Lightyear og det andet levende legetøj, der startede med Pixars Toy Story i 1995.

Filmen følger tiden efter Anders, hvor legetøjet nu lever hos den nye ejer Bonnie. Alles yndlings legetøjssheriff Woody og sine bedstevenner Buzz Lightyear og Jessie, hygger sig med deres nye ejer, Bonnie, indtil der ankommer et nyt legetøj på hendes værelse, Forky. Woody oplever oftere og oftere at ende i skabet, mens Bonnie leger med de andre ting.

Men Forky, som Bonnie selv har lavet i skolen af en gaffelske og piberensere, mener bestemt ikke at han er et legetøj, og han vil hellere slippe for at komme med på eventyr, hvis dog bare de gav ham lov til at være i fred.

Da familien drager på bilferie, skal alt legetøjet med, også Bonnies helt nye hjemmelavede legetøj Forky, der har svært ved at finde sin nye plads i verden.

Woody forpligter sig til at passe på Forky i håb om, at han kan finde vej til Bonnies hjerte igen.

Men da de to bliver væk fra resten af familien, venter der store udfordringer, hvor de både står overfor nye venner og fjender og ikke mindst Woodys gamle flamme, Bo Peep.

Buzz Lightyear & hans venner er klar til at lande på et hvilket som helst fødselsdagsbord i Danmark. Hvis du skal holde en Toy Story 4 fødselsdag, kan du lave mange kreative ting, for at gøre  temaet tydeligt. Du kan f.eks lave en kage med et spiseligt foto af Toy Story eller pynte fødselsdagskagen med små plastik figurer fra Toy Story. Mulighederne er mange når temaet for den kommende børnefødselsdag er Toy Story 4.

toy story 4 dug - Toy Story 4 fødselsdag.

Toy Story 4 dug

Gør fødselsdagsbordet ekstra indbydende med denne smukke Toy Story 4 dug. Toy Story dugen er i friske farver og med Woody, Buzz lightyear, Bo-peep og vennerne. Find dugen hos The Fairytale Company.

toy story 4 paptallerkner - Toy Story 4 fødselsdag.

Toy Story 4 tallerkner

Uanset hvad der skal serveres til den kommende Toy Story fødselsdag, vil I få brug for Toy Story tallerkner. Flotte Toy Story tallerkner der passer rigtigt godt til børnefødselsdagen. Find tallerknerne hos The Fairytale Company.

toy story 4 papkrus - Toy Story 4 fødselsdag.

 

Toy Story 4 krus

Uden mad og drikke, duer festdeltagerne ikke. Byd gæsterne velkommen til børnefødselsdagen og lad dem nyde et glas saft af disse flotte Toy Stort kopper. Find krusene hos The Fairytale Company.

 

toy Story 4 frikadeller - Toy Story 4 fødselsdag.

Toy Story servietter

Servietter er uundværlige til fødselsdagen og hvorfor ikke vælge nogle som passer til temaet? Gør klar til børnefødselsdagen med disse fine Toy Story servietter. Find servietterne hos The Fairytale Company.

Skærmbillede 2019 11 11 kl. 08.33.05 - Toy Story 4 fødselsdag.

Toy Story banner

Pynt nemt op til Toy Story fødselsdagen med dette flotte Toy Story banner. Find det hos The Fairytale Company.

Toy story borddekorationer - Toy Story 4 fødselsdag.

Toy Story borddekorationer

Der er få film, som har fået folk til at grine og græde så meget som Toy Story. Hvis dit barn elsker det levende legetøj, så vil disse borddekorationer virkelig blive værdsat til næste fest. Og hvem ved, måske kommer de til live, når I kigger væk? Toy Story Borddekorationer i Pap er dekorationer med motiv af karakterer fra Toy Story. Det er små papfigurer som står op. Find dem hos Partyking.

SE OGSÅ: Toy Story kostume til børn

SE OGSÅ: Toy Story 4 julekalender

Indlægget Toy Story 4 fødselsdag indeholder affiliatelinks