Tiana kostume til børn

Har du et barn der er vild med Tiana og frøen,  så er et Tiana kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Prinsessen og frøen er animeret familiespillefilm fra Walt Disney Animation Studios fra 2009.

Vil du gerne vide hvad der virkelig skete da prinsessen kyssede frøen i eventyret? Så tag med på et herligt musikalsk eventyr og se historien bag det berømte kys. Da Prins Naveen laver en aftale med den ondskabsfulde troldmand Dr. Facilier, bliver han narret og forvandlet til en frø. Da han møder den smukke servitrice Tiana, tror han hun er en prinsesse, og beder hende om et kys for at bryde fortryllelsen. Det går dog ikke rigtigt som Naveen har tænkt sig, for Tiana bliver også forvandlet til en frø! Sammen begiver det umage par sig ud for at finde
en 197-årig voodoo kvinde, Mama Odie – den eneste der kan bryde fortryllelsen…

Har du ikke set filmen – så find den her hos Gucca.

Tiana kostume til børn er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Tiana tema eller til leg i hjemmet.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.46.05 - Tiana kostume til børn

Tiana kostume

Med denne utroligt søde kjole forvandles du til den fine prinsesse fra Disneyfilmen “Prinsessen og Frøen”. Kjolen er lige så flot som prinsessen, der bærer den, når hun altså ikke er tryllet om til en frø. Den kommer med garanti til at blive en stor succes for barnet, som får glæden af at bære den. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.47.56 - Tiana kostume til børn

Tiana børnekostume

Du vil blive forvandlet til den herlige hovedperson i Disneys “Prinsessen og Frøen” så snart du tager denne smukke kjole på! Kjolen ser ud som en af de fine dragter hun har på når hun ikke er en frø. Glem ikke at øve dig i kysseteknikken så du kan hjælpe Prins Naveen ud af sin fortryllelse! Tiana Børnekjole er en sød kjole i mintgrøn og cremefarve. Kjolen har et flerfarvet tryk på forsiden forestillende Tiana, frøen og diverse dekorationer. Find kostumet hos Partyking.

prinsesse tiana boernekostume kostymer licens kostumer - Tiana kostume til børn

Er dit barn helt vild med prinsesse Tiana? Så er dette kostume det oplagte kostume til årets fastelavnsfest, leg i hjemmet eller måske fødselsdagen med prinsesse Tiana tema. Find det hos Temashop.

SE OGSÅ: Mulan kostume til børn

SE OGSÅ: Elsa kostume til børn

Indlægget Tiana kostume til børn indeholder affiliatelinks