Sofia den første taske

Har du en lille prinsesse der er helt vild med Sofia den første, så skal hun da have sin helt egen Sofia den første taske.

Sofia den første er en del af Disney junior universet og er et stort hit hos mange små piger. Det er historien om Sofia hvor hun lærer, hvad det egentligt vil sige at være en ægte prinsesse. For da den lille pige Sofia bliver udnævnt til Sofia den Første, skal hun lige vænne sig til livet som kongelig. Men selvom man er prinsesse, kan man sagtens tage på de sjoveste eventyr!

Hos Alletiders Disney har vi samlet lidt fine bud på Sofia den første tasker til børn:

Sofia den første skoletaske 275x300 - Sofia den første taske

Sofia den første skoletaske

Tag yndlingsfiguren med i skole, i form af en skoletaske med Sofia den første. Skoletasken indeholder 2 store rum med plads til A4 og et lomme foran med plads til madkassen. Find skoletasken hos Eurotoys.

sofia den første taske 285x300 - Sofia den første taske

Sofia den første taske

Sød lille Sofia den første taske til den kreative pige. Tasken er nem at have med på farten uanset hvor turen går hen. Find den hos Eurotoys.

Sofia den første gymnastikpose 300x283 - Sofia den første taske

Sofia den første gymnastiktaske

Sød gymnastiktaske eller mulepose med Sofia den første. Tasken er oplagt til gymnastiktøjet, men er også god at have med når din lille prinsesse skal ud på tur. Find den hos Eurotoys.

sofia den første penalhus 296x300 - Sofia den første taske

Sofia den første penalhus

2 delt penalhus med Sofia den første. Penalhuset er godt organiseret så det er nemt for din lille prinsesse at holde styr på skriveredskaberne. Penalhuset er oplagt til skolebarnet eller til leg i hjemmet. Find det hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Sofia den første kostume til børn

Indlægget Sofia den første taske indeholder affiliatelinks