Sofia den første kostume til børn

Har du et barn der er vild med Sofia den første? Så er et Sofia den første kostume til børn oplagt til den kommende fastelavnsfest eller leg i hjemmet.

Sofia den første er en del af Disney junior universet. Det er historien om Sofia hvor hun lærer, hvad det egentligt vil sige at være en ægte prinsesse. For da den lille pige Sofia bliver udnævnt til Sofia den Første, skal hun lige vænne sig til livet som kongelig. Men selvom man er prinsesse, kan man sagtens tage på de sjoveste eventyr!

Giv dit barn mulighed for at klæde sig ud som Sofia Den Første for bagefter at begive sig ud på eventyr i eventyrernes verden!

Hos Alletiders Disney har vi samlet lidt fine bud på et Sofia den første kostume til børn:

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 11.28.20 - Sofia den første kostume til børn

Sofia den første børnekostume

Denne søde kjole er fremstillet af et herligt, lilla glimtende stof, og den har alle de små detaljer, som en rigtig prinsessekjole skal have. Passer perfekt til børnefesten med et eventyr- eller prinsessetema!
Sofia Den Første-kostumet inkluderer en lilla kjole, der er fremstillet af et glansfuldt materiale. Ærmerne er i en kort, puffet model, og ved taljen sidder der et gennemsigtigt og glitrende tylparti. På brystet finder man et tryk, der forestiller Sofia samt en lille fugl. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 28 kl. 11.30.49 - Sofia den første kostume til børn

Sofia den første kostume

Sofia bliver prinsesse på en nat, da hendes mor gifter sig med kongen. Klæd dig du som den søde og smukke prinsesse Sofia i denne flotte kjole. Find den hos Temashop.

sofia børnekostume - Sofia den første kostume til børn

Prinsesse Sofia kostume

Nu kan din lille pige derhjemme også forvandle sig til en prinsesse på et sekund med dette superfine Sofia-kostume. Måske kan hun også få lidt hjælp af de tre gode feer fra Tornerose, ligesom Sofia fik hjælp.
Sofia-kostumet inkluderer en sød lille kjole med flotte flæser og mange fine detaljer. Kjolen kommer med glimtende pufærmer og et fint motiv af Sofia på brystet. Der medfølger også en matchende, glimtende tiara. Find kostumet hos Partyking.

sofia den foerste boernekostume kostymer licens kostumer - Sofia den første kostume til børn

Sofia Den Første Børnekostume

Flot Sofia den første kjole med mange fine detaljer. Kjolen er et mix ad pink og lilla og er oplagt både til leg i hjemmet, fødselsdagen med Sofia den første tema eller årets fastelavnsfest. Find den hos Temashop.

sofia den foerste boernekostume kostymer licens kostumer 1 - Sofia den første kostume til børn

Sofia den første luksus børnekostume

Lad dit barn snuppe alt opmærksomheden til udklædningsfesten med dette Sofia den første luksus børnekostume. Kostumet indeholder mange fine detaljer, der kan få enhver pige til at føle sig som prinsesse. Find det hos Temashop.

Indlægget Sofia den første kostume til børn indeholder affiliatelinks