Sofia den første kostume til børn

Har du et barn der er vild med Sofia den første? Så er et Sofia den første kostume til børn oplagt til den kommende fastelavnsfest eller leg i hjemmet.

Sofia den første er en del af Disney junior universet. Det er historien om Sofia hvor hun lærer, hvad det egentligt vil sige at være en ægte prinsesse. For da den lille pige Sofia bliver udnævnt til Sofia den Første, skal hun lige vænne sig til livet som kongelig. Men selvom man er prinsesse, kan man sagtens tage på de sjoveste eventyr!

Giv dit barn mulighed for at klæde sig ud som Sofia Den Første for bagefter at begive sig ud på eventyr i eventyrernes verden!

Hos Alletiders Disney har vi samlet lidt fine bud på et Sofia den første kostume til børn:

Sofia den første børnekostume

Denne søde kjole er fremstillet af et herligt, lilla glimtende stof, og den har alle de små detaljer, som en rigtig prinsessekjole skal have. Passer perfekt til børnefesten med et eventyr- eller prinsessetema!
Sofia Den Første-kostumet inkluderer en lilla kjole, der er fremstillet af et glansfuldt materiale. Ærmerne er i en kort, puffet model, og ved taljen sidder der et gennemsigtigt og glitrende tylparti. På brystet finder man et tryk, der forestiller Sofia samt en lille fugl. Find kostumet hos Partyking.

Sofia den første kostume

Takket være de søde dekorationer og en skinnende sølvtiara er denne deluxekjole et perfekt valg til alle små børn, der ønsker at blive en ægte prinsesse. Ligesom Sofia den Første kan dit barn blive en rigtig eventyrlig prinsesse. Til kostumet medfølger der en kjole og en tiara. Kjolen er fremstillet af et glinsende, lilla materiale og har pufærmer, der er korte, samt et puffet kjolestykke, som består af en overkjole og en underkjole. Overkjolen har hvide, trykte dekorationer samt et hvidt kantbånd, mens underkjolen er hvid med et lyserødt og lilla bånd. Find kostumet hos Partyking.

Prinsesse Sofia kostume

Nu kan din lille pige derhjemme også forvandle sig til en prinsesse på et sekund med dette superfine Sofia-kostume. Måske kan hun også få lidt hjælp af de tre gode feer fra Tornerose, ligesom Sofia fik hjælp.
Sofia-kostumet inkluderer en sød lille kjole med flotte flæser og mange fine detaljer. Kjolen kommer med glimtende pufærmer og et fint motiv af Sofia på brystet. Der medfølger også en matchende, glimtende tiara. Find kostumet hos Partyking.

Indlægget Sofia den første kostume til børn indeholder affiliatelinks