Sofia den første fødselsdag

Gør den kommende børnefødselsdag mere magisk med en Sofia den første fødselsdag.

Sofia den første er en del af Disney junior universet. Da Sofias mor giftede sig med kongen, blev Sofia til en prinsesse. Nu lever hun i en magisk verden, hvor alt kan ske.Det er historien om Sofia hvor hun lærer, hvad det egentligt vil sige at være en ægte prinsesse. For da den lille pige Sofia bliver udnævnt til Sofia den Første, skal hun lige vænne sig til livet som kongelig. Men selvom man er prinsesse, kan man sagtens tage på de sjoveste eventyr!

Hos Alletiders Disney har vi fundet alt det du skal bruge, for at kunne danne rammerne for den perfekte Sofia den første fødselsdag:

Sofia den første invitationer 300x300 - Sofia den første fødselsdag

Sofia den første invitationer

Inviter dine venner til Sofia Den Første-fest. En prinsessefest er altid populær, og med disse søde invitationskort vil festen få den bedste start. Invitationskort Sofia Den Første indeholder seks invitationskort og seks lilla konvolutter. Kortene er foldet dobbelt og har prinsesse Sofia på forsiden. Kortene måler 16 x 9 cm i størrelsen og er lavet af pap. Find dem hos Partyking.

Sofia den første guirlande  300x300 - Sofia den første fødselsdag

Sofia den første guirlande

Fødselsdagsbordet er dækket, gæsterne er på vej… Men der mangler et eller andet. Skal stemningen helt i top, er intet så effektivt som en flot guirlande! Denne guirlande har motiv af Sofia Den Første med 9 vimpler, som er perfekt til festen! Nu kan festen for alvor begynde! Find den hos Partyking.

Paptallerkner Sofia den første 300x300 - Sofia den første fødselsdag

Sofia den første paptallerkner

Når der er fødselsdag vil man gerne dække et festligt fødselsdagsbord, og så er det et held, at prinsessen Sofia er her til at hjælpe. Disse fine og farverige tallerkener med prinsessen Sofia foran et smukt slot er en virkelig god start. Kombiner gerne med andre fødselsdagsdekorationer i samme tema eller i matchende farver. Find tallerknerne hos Partyking.

Sofia den første servietter 300x300 - Sofia den første fødselsdag

Sofia den første servietter

Fejr fødselsdagen som en prinsesse ved hjælp af disse fine servietter med Sofia Den Første på! En perfekt partystarter, når vennerne kommer til fest! Find dem hos Partyking.

sofia den første plastkopper 300x300 - Sofia den første fødselsdag

Sofia den første plastkopper

Det er bedst at vælge et sikkert kort, når der skal anskaffes plastikkrus til børnefødselsdagen, og den sikkerhed får du, når du vælger Sofia den Første som motiv til krusene! Find dem hos Partyking.

Sofia den første balloner 300x300 - Sofia den første fødselsdag

Sofia den første balloner

Disse balloner med Sofia Den Første vil garanteret blive en succes til festen. Sofia Den Første har virkelig slået igennem blandt de små. Derfor er det helt passende at have Sofia med til børnefødselsdagen. Find dem hos Partyking.

Sofia den første kartonfigur 300x300 - Sofia den første fødselsdag

Sofia den første papfigur

Sofia den Første tilhører måske ikke de mest klassiske Disney-figurer, men hun er meget populær blandt de yngre i dag. Sofia er en klassisk Disneyprinsesse, og i serien følger man hendes eventyr, som er fulde af magiske kræfter, talende dyr og en masse andet spændende!
Sofia den Første Kartonfigur er en papfigur, der forestiller den smukke prinsesse fra serien med samme navn. Hvis du har et barn, der kan lide serien, så vil han eller hun elske denne figur! Stil den frem som dekoration til festen, eller giv den som gave. Find den hos Partyking.

SE OGSÅ: Sofia den første kostume til børn

Indlægget Sofia den første fødselsdag indeholder