Snehvide kostume til voksne

På jagt efter et Snehvide kostume til voksne, så behøver du ikke lede længere. Hos Alletiders Disney har vi samlet de flotteste Snehvide kostumer som du kan bruge til f.eks. temafesten, fastelavn, karneval, sidste skoledag eller hvor end du har brug for at være klædt ud.

Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her?

Snehvide er kendt fra eventyret “Snehvide” af brødrene Grimm. Snehvide er en kongedatter. Hun er den smukkeste i verden; med hud så hvid som sne, læber så røde som blod og hår så sort som ibenholt. Da hendes stedmor dronningen anskaffer sig et spejl, der fortæller hvem der er den smukkeste i landet, bliver hun misundelig, da dét siger Snehvide. Snehvide må flygte ud i skoven, hvor hun søger ly i dværgenes hytte.  Og derfra starter historien om Snehvide og de 7 små dværge.

Til trods for at Snehvide år de 7 små dværge har mange år på bagen, er Snehvide stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Der findes mange bud på et flot Snehvide kostume til voksne, se bare med her:

snehvide kostume budget - Snehvide kostume til voksne

Snehvide kostume budget

Hvem drømmer ikke om at prøve livet som Disneyprinsesse for en dag? Nu har du chancen med denne smukke kjole designet lige som Snehvides. Det eneste du mangler nu er syv små dværge.
Prinsesse Budget Kostume kommer i farverne blå, gul, rød og hvid og forestiller den kjole, som Snehvide har på i Disneyeventyret. Med kjolen medfølger også et rødt diadem med en sløjfe. Fuldend gerne looket med en mørk paryk i kort frisure for et virkelighedstro look. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 10.52.35 - Snehvide kostume til voksne

Snehvide kostume

Snehvide og de syv små dværge bor ude i skoven i hytten, hvor Snehvide passer på dem – men du må passe på, for der er folk ude i den store verden, der ikke ønsker at du skal leve. Klæd dig ud som Snehvide i denne yndige kjole med blå og rød overdel og gult skørt. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 10.54.42 - Snehvide kostume til voksne

Snehvide kostume til voksne

Dette klassiske Snehvidekostume ligner præcis det, vi kender fra eventyret. Kostumet inkluderer en kjole med kappe samt et hårbånd. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 10.57.15 - Snehvide kostume til voksne

Snehvide voksenkostume

Nu kan du se ud præcis som den sovende prinsesse Snehvide og indhente de mange år ved at danse løs til udklædningsfesten. Men sørg for at holde dig fra mistænkelige æbler! Sovende Prinsesse Kostume minder om Snehvides tøj. Kjolen har et gult skørt og en overdel i blåt, rødt og gult. På hovedet får du en rød, sød sløjfe. Find kostumet hos Partyking.

snehvide plus size kostume - Snehvide kostume til voksne

Snehvide Plus size kostume

Gør dig selv til en smuk Snehvide med denne fancy udklædning og medbring dine 7 små dværgvenner til festen! Snehvide-kostumet inkluderer en lang prinsessekjole i satin og velour med gul underdel og blå top samt røde pufærmer. Kjolen har smukke gulddetaljer, og der medfølger et matchende rødt hårbånd. Find kostumet hos Partyking.

 

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 11.03.24 - Snehvide kostume til voksne

Snehvide kostume

Med dette Snehvide kostume er du sikker på at få ekstra opmærksomhed til kostumefesten. Dette er den lidt frækkere udgave af Snehvide. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 12.33.27 - Snehvide kostume til voksne

Snehvide kostume

Lille spejl på væggen der. Hvem er skønnest i landet her? Snehvide-kostumet inkluderer en lang prinsessekjole i satin og velour med gulddetaljer og solid krave samt et matchende rødt hårbånd. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 12.35.37 - Snehvide kostume til voksne

Den onde dronning kostume

Lille spejl på væggen der… Forvandl dig til Snehvides onde stedmor og den smukkeste i landet her. Kostumet som ond dronning inkluderer en flot kjole i sort og lilla med et kortere skørt på forsiden, lilla snøre ved taljen og guldmønster på overdelen. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 12.38.06 - Snehvide kostume til voksne

Lystig kostume

Fordi du er smartere end de andre dværge, får du en stor fordel i at fange Snehvides hjerte som denne glade karakter. Dragten inkluderer en langærmet gul overdel med en fastsyet blå vest. Derudover medfølger et par matchende røde bukser, et hvidt rebbælte og spids grøn hat. Tilkøb skæg og legetøjsøkse for et komplet outfit. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 12.41.19 - Snehvide kostume til voksne

Prosit kostume

Vi ved ikke, om han har en regulær forkølelse, eller om han bare er allergisk over for et eller andet, men hvis du skal klæde dig ud som gutten her, bør du altid have et lommetørklæde med dig. Prosit-kostumet inkluderer en langærmet grøn top med fastsyet rød vest. Der medfølger også et par matchende blå bukser, et hvidt rebbælte og en spids rød hat. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 12.43.11 - Snehvide kostume til voksne

Gnavpot kostume

Gnavpot-kostumet er et perfekt valg, hvis du vil forvandle dig til en eventyrlig karakter, der har lidt af en attitude. Sættet består af en langærmet gul top med blå vest, som er syet fast. Du får også et par matchende brune bukser, et hvidt rebbælte samt en spids rød hat. Find kostume hos Partyking.

SE OGSÅ: Askepot kostume til voksne

Indlægget Snehvide kostume til voksne indeholder affiliatelinks