Rapunzel kostume til børn

Har du et barn der elsker historien om Rapunzel? Så er et Rapunzel kostume til børn den oplagte udklædning til den kommende fastelavn- eller temafest.

“Rapunzel, Rapunzel lad falde dit hår”

Rapunzel” er et oprindeligt tysk eventyr af Brødrene Grimm, og det blev første gang udgivet 1812 som en del af bogen Grimms eventyr. Den er en af de mest kendte eventyr, og historien er blevet brugt i mange tegnefilm, blandt andet i To på flugt – et hårrejsende eventyr. En amerikansk fantasy og musical computeranimationsfilm fra 2010, som er produceret af Walt Disney Animation Studios. Den er nr. 50 i rækken af Disneys klassikere.

Har du en prinsesse der er vild med Rapunzel, så skal hun da have et Rapunzel kostume. Rapunzel kostume til børn er oplagt både til fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Rapunzel tema eller til leg i hjemmet.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.09.26 - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel babykostume

Når man er lille, har man måske ikke hår, der er lige så langt som Rapunzels, men det betyder ikke, at man ikke kan klæde sig ud som hende! Iført denne supersøde lille kjole kommer dit barn garanteret til smelte en del hjerter. Som prikken over i’et medfølger der et nuttet og matchende hårbånd. Rapunzel-kostumet i babystørrelse indeholder en kjole og et hårbånd. Find kostume hos Partyking.

rapunzel børnekostume - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel børnekostume

Rapunzel kjole i lilla med mange fine detaljer, oplagt som kostume til den komme udklædningsfest eller leg i hjemmet. Find den hos Temashop.

Skærmbillede 2018 09 30 kl. 13.08.58 - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel piggy back kostume

Yiiiha! Rapunzel har sadlet Maximus op og begivet sig ud på en ridetur for at finde en virkelig god udklædningsfest! Dette børnekostume forvandler din øjesten til både Rapunzel og den søde hest Maximus – klar til at galoppere afsted til slikskålen! Find kostumet hos Coolstuff.

Rapunzel kjole - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel Kjole børnekostume

Prinsesse Rapunzel har en drøm om at se hvorfor lanternerne på himmelen kun vises på hendes fødselsdag. Det kræver dog at hun forlader det tårn hun har boet i næsten hele hendes liv. Hendes stedmor vil dog ikke have hun går, og derfor må hun gå stille med dørene. Sammen med hendes nye ven Flynn Rider flygter hun fra tårnets murer, og dette kan godt være en prøvelse, når man ikke kender til andet. Tag med Rapunzel på eventyr og hjælp hende med at finde svar på hendes store spørgsmål. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.04.57 - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel kostume

Når barnet er iført denne flotte eventyrkjole, ligner din øjesten den populære Disneyprinsesse Rapunzel. Glem ikke at anskaffe en superlang paryk, som barnet kan bruge til alt muligt praktisk under de forskellige eventyr. Rapunzel-kostumet inkluderer en kjole af en høj kvalitet. Kjolen har forskellige violette nuancer og er fremstillet af polyester. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.07.17 - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel kostume med lange ærmer

Rapunzel, lad dit lange hår falde ned, og vis os din splinternye festkjole! Denne søde kjole leder tankerne direkte hen til Disneys historie om Rapunzel. Suppler med en lang, flot paryk! Find kostumet hos Partyking.

rapunzel vinter børnekostume - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel vinterkostume

Holder dit barn til i et højt og køligt tårn om dagen, er denne fine kjole med kappe måske lige sagen! De lilla og lyserøde farver matcher i hvert fald helt bestemt, hvis dit barn tilmed har et super langt og lyst hår.
Kostumet inkluderer en skinnende lilla kjole med lyserøde ærmer i et fløjlslook. Foroven er der en fin broche med motiv af prinsesse Rapunzel samt skønne mønstre på maven. Der medfølger desuden en matchende kort kappe med hvid og fluffy krave. Find kostumet hos Partyking.

rapunzel kostume til børn - Rapunzel kostume til børn

Rapunzel kostume til børn

Rapunzel Rapunzel, lad dit hår falde ned!” Det citat kender de fleste fra det berømte eventyr om prinsessen, som er låst inde i et højt tårn. Den kedelige del slipper du for, men du kan derimod få en lige så smuk kjole, som den Rapunzel bærer. I denne lyserøde kjole vil du føle dig som en ægte prinsesse!
Kostumet giver dig en lyserød og lilla kjole i ægte prinsessestil med fine guldmønstre. Ærmerne er puffet ved skuldrene og forsætter dernæst med et gennemsigtigt stof. Find kostumet hos Partyking.

rapunzel kjole til børn - Rapunzel kostume til børn

Disney Prinsesser: Rapunzel

Super sødt Rapunzel kostume, der gør enhver lille pige glad i låget. Denne Rapunzel kjole til børn er oplagt til fødselsdagen med Rapunzel tema, fastelavn eller leg i hjemmet. Find kjolen hos Temashop.

disney flynn rider børnekostume - Rapunzel kostume til børn

Disney Flynn Rider

Disneys film Tangled baseres på et af Brødrene Grimms gamle eventyr. Den handler om prinsesse Rapunzel, som holdes fanget af en ækel gammel kvinde, med reddes af Flynn Rider. I dette fine kostume bliver du den eventyrlige Flynn Rider. Skynd dig, prinsessen og festen venter på dig!
Disney Flynn Rider Børnekostume er et kostume i polyester til børn og indeholder en blå vest med en hvid trøje, et par hvide bukser med brune detaljer og en brun skuldertaske. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Anna kostume til børn

SE OGSÅ: Belle kostume til børn

Indlægget Rapunzel kostume til børn indeholder affiliatelinks