Pocahontas kostume til voksne

Er du vild med historien om Pocahontas? Så er et Pocahontas kostume til voksne oplagt til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

Pocahontas er en figur som gennem mange år har været elsket af mange piger.

Pocahontas er en tegnefilm fra 1995 produceret af The Walt Disney Company, den er af spillefilmslængde. Det er den 33. af Disneys klassikere.

En dag kommer kolonøren John Smith til Pocahontas’ stammes skov og da han møder Pocahontas, forelsker han sig i hende. Men John Smiths leder, guvernør Ratcliffe, en grådig og ond mand, har ikke krydset store oceaner for at finde kærligheden. Han er udelukkende kommet for at finde guld, og han vil gøre alt for at det kan lade sig gøre!

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.31.46 - Pocahontas kostume til voksne

Pocahontas kostume

Forvandl dig til denne modige og stærke indianerpige, som forelsker sig i englænderen John Smith. Måske har du allerede en kæreste, der kan klæde sig ud som ham? Pocahontas-kostumet efterligner Pocahontas fra Disneyfilmen af samme navn. Det inkluderer en gul kjole med brune detaljer og guldfrynser. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.33.48 - Pocahontas kostume til voksne

Pocahontas voksenkostume

Pocahontas-kostumet omfatter en kort og sexet beige kjole med frynser, blondefront og elastisk talje. Desuden medfølger der også et par matchende ærmemanchetter. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.36.00 - Pocahontas kostume til voksne

Frækt Pocahontas kostume

Nu har du chancen for at klæde dig ud som Pocahontas. De mandlige indianere vil ikke kunne fokusere på at jage, når de ser dig i dette frække og forførende kostume. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.37.34 - Pocahontas kostume til voksne

Pocahontas indianer kostume

Nu kan du klæde dig ud som den smukkeste indianer i dette charmerende og flotte kostume, der forvandler dig til en indiansk prinsesse. Find kostumet hos Temashop.

SE OGSÅ: Disney kostume til voksne

Indlægget Pocahontas kostume til voksne indeholder affiliatelinks