Pinocchio kostume til voksne

Klæd dig ud som en af Disneys mest elskede karakterer, med et Pinocchio kostume til voksne.

Et Pinocchio kostume til voksne er oplagt til fastelavn, Disney temafesten eller karneval.

Pinocchio er den anden tegnefilm i rækken af Disneys klassikere i spillefilmslængde. Filmen er baseret på historien Pinocchio af Carlo Collodi. Filmen er lavet som respons til den enorme succes efter Disneys Snehvide og de syv små dværge. Den havde premiere i 1940. Det er en fortælling med megen morale og satire.

Disneys ‘Pinocchio’ er den klassiske historie om den ensomme dukkemager Gepetto, en dag laver han en trædukke, som han kalder Pinocchio.  Gepettos ønsker at dukken skal blive en ægte dreng, men for at blive en ægte dreng skal Pinocchio selv bevise, at han vil være en rigtig dreng. Det er ikke så nemt; den lille dukke lyver ofte, og hans næse vokser for hver gang .

Ønskefeen beder Jesper Fårekylling om at være Pinocchios samvittighed og om at hjælpe ham med at gøre det rigtige. Det lykkedes dog ikke særlig godt, for Jesper og Pinocchio kommer i knibe…

Pinocchio voksenkostume - Pinocchio kostume til voksne

Pinocchio kostume

Pinocchio er en trædukke, hvis største ønske er at blive et menneske. Han har dog et stort problem, for så snart han lyver, bliver hans næse længere. Du behøver dog ikke være bange for at lyve, da der medfølger en næse i plast til dette kostume!
Dette kostume er et officielt licenseret produkt. Kostumet er fremstillet i polyester og fås i to størrelser. Kostumet består af en buksedragt med korte ærmer og korte ben. Buksedragten har forskellige farver på shorts, trøje og vest, og udover dette har den en hvid krave. Endvidere medfølger der en gul hat samt en næse i plast. Find kostumet hos Partyking.

pinocchio kostume - Pinocchio kostume til voksne

Pinocchio udklædning

Med denne dragt gælder det om at holde styr på dine beskidte løgne! Ifølge legenden vokser næsen som ukrudt ved selv de mindste usandheder, så spil med sikre kort, hvis du skal være Pinoccio til næste udklædningsfest! Pinocchio Kostume indeholder en flot rød trøje og grønne bukser i polyester. Der medfølger også en hvid, spids hat og en næse. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Pinocchio dvd – en Disney klassiker

Indlægget Pinocchio kostume til voksne indeholder affiliatelinks