Pinocchio kostume til børn

Klæd dig ud som en af Disneys mest elskede karakterer, med et Pinnochio kostume til børn.

Et Pinocchio kostume til børn er oplagt til fastelavn, fødselsdag, teater eller leg i hjemmet.

Pinocchio er den anden tegnefilm i rækken af Disneys klassikere i spillefilmslængde. Filmen er baseret på historien Pinocchio af Carlo Collodi. Filmen er lavet som respons til den enorme succes efter Disneys Snehvide og de syv små dværge. Den havde premiere i 1940. Det er en fortælling med megen morale og satire.

Disneys ‘Pinocchio‘ er den klassiske historie om den ensomme dukkemager Gepetto, en dag laver han en trædukke, som han kalder Pinocchio.  Gepettos ønsker at dukken skal blive en ægte dreng, men for at blive en ægte dreng skal Pinocchio selv bevise, at han vil være en rigtig dreng. Det er ikke så nemt; den lille dukke lyver ofte, og hans næse vokser for hver gang .

Ønskefeen beder Jesper Fårekylling om at være Pinocchios samvittighed og om at hjælpe ham med at gøre det rigtige. Det lykkedes dog ikke særlig godt, for Jesper og Pinocchio kommer i knibe…

Pinocchio kostume - Pinocchio kostume til børn

Pinocchio kostume

Dette dukke kostume til børn består af en hat, en krave, en t-shirt, en vest og en overall (næse, sko og strømper er ikke inkluderet). Den gule hat er omvundet med et blåt bånd og en flot rød fjer.
Kraven er i skinnende hvidt stof med et blåt bånd. T-shirten er gul. Overallen er rød med elastisk talje og 2 gule knapper og stropper foran. Stropperne kan ikke åbnes. Den sorte vest med korte ærmer er lavet med en skinnende og guld kant. Find kostumet hos Vegaoo.

pinocchio børnekostume - Pinocchio kostume til børn

Pinnochio børnekostume

Er dit barn en rigtig løgnhals, så er dette den perfekte dragt til at få sandheden frem! Som bekendt vokser Pinocchios næse flere centimeter ved hver usandhed. På den måde kommer du både til bunds i forskellige ting, og dit barn får et rigtig flot kostume. Win win! Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn

SE OGSÅ: Peter Pan kostume til børn

Indlægget Pinocchio kostume til børn indeholder affiliatelinks