Peter Plys kostume til baby

Er du eller dit barn også helt vild med Peter Plys og vennerne? Så er et Peter Plys kostume til baby lige sagen til den kommende børnefødselsdag, fastelavn eller temafest.

Hvorfor skal familiens mindste snydes for kostume til årets temafester? Dit barn bliver ekstra kær at se på iført et Peter Plys kostume til baby.

Peter Plys, det danske navn for Winnie-the-Pooh, en litterær figur skabt af den britiske forfatter A.A. Milne i godnathistorier om tøjdyret Edward Bear til hans søn Christopher Robin, der indimellem optræder i fiktionen.

Den honningelskende, altid optimistiske og venlige, men lidt naive teddybjørn lever sammen med andre menneskeliggjorte tøjdyr en tilværelse i Hundredmeterskoven præget af de problemer, som hver enkelts karakteristiske temperament afstedkommer.

Skærmbillede 2019 01 31 kl. 21.22.52 - Peter Plys kostume til baby

Peter Plys kostume

Hvem kan dog modstå Peter Plys’s charme? Ikke nok med at han er venlig, så er han også så sød som honning. Dit barn vil uden tvivl elske det! Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2019 01 31 kl. 21.25.37 - Peter Plys kostume til baby

Peter Plys babykostume

Alle dine venner hele verdenen rundt vil uden tvivl genkende dig, når du kommer gående i denne plysset heldragt som forestiller Peter Plys. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2019 01 31 kl. 21.27.23 - Peter Plys kostume til baby

Tigerdyr kostume

Dette hoppende tigerdyr er slet ikke til at stå for. Dit barn vil uden tvivl have en masse sjov i denne pelset heldragt som ligner Tigerdyret. Find kostumet hos Temashop.

tigerdyr baby body - Peter Plys kostume til baby

Tigerdyr babytøj

Super lækker baby body der ligner Tigerdyr. Baby bodyen er lavet i bomuld og er et originalt produkt fra Disney. Tigerdyr dragten har en sød hætte med motiv, og er nem at åbne og lukke når barnet skal skiftes. Dette babytøj er dette nemme kostume til fastelavnsfesten. Find kostumet hos Giggles.

SE OGSÅ: Minnie Mouse kostume til børn

Siden bliver løbende opdateret med Peter Plys kostumer

Indlægget Peter Plys kostume til baby indeholder affiliatelinks