Peter Plys kostume til baby

Er du eller dit barn også helt vild med Peter Plys og vennerne? Så er et Peter Plys kostume til baby lige sagen til den kommende børnefødselsdag, fastelavn eller temafest.

Hvorfor skal familiens mindste snydes for kostume til årets temafester? Dit barn bliver ekstra kær at se på iført et Peter Plys kostume til baby.

Peter Plys, det danske navn for Winnie-the-Pooh, en litterær figur skabt af den britiske forfatter A.A. Milne i godnathistorier om tøjdyret Edward Bear til hans søn Christopher Robin, der indimellem optræder i fiktionen.

Den honningelskende, altid optimistiske og venlige, men lidt naive teddybjørn lever sammen med andre menneskeliggjorte tøjdyr en tilværelse i Hundredmeterskoven præget af de problemer, som hver enkelts karakteristiske temperament afstedkommer.

Skærmbillede 2019 01 31 kl. 21.22.52 - Peter Plys kostume til baby

Peter Plys kostume

Hvem kan dog modstå Peter Plys’s charme? Ikke nok med at han er venlig, så er han også så sød som honning. Dit barn vil uden tvivl elske det! Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2019 01 31 kl. 21.25.37 - Peter Plys kostume til baby

Peter Plys babykostume

Alle dine venner hele verdenen rundt vil uden tvivl genkende dig, når du kommer gående i denne plysset heldragt som forestiller Peter Plys. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2019 01 31 kl. 21.27.23 - Peter Plys kostume til baby

Tigerdyr kostume

Dette hoppende tigerdyr er slet ikke til at stå for. Dit barn vil uden tvivl have en masse sjov i denne pelset heldragt som ligner Tigerdyret. Find kostumet hos Temashop.

sel kostume peter plys - Peter Plys kostume til baby

Æsel kostume

Næst efter Peter Plys selv, er Æsel måske den mest kendte figur fra Hunderedemeterskoven. Med dette Æsel kostume kan du bringe noget af magien fra Peter Plys’ vidunderlige verden med til Jeres egen fastelavnsfest. Æsel kostumet er delt i to dele, selve dragten der lukkes med velcro i ryggen, samt hovedet der lukkes under hagen med en velcro lås. Under Æsels fødder er der små dupper der gør dragten rimelig skridsikker på glatte overflader. Find kostumet hos Festbyen.

grisling kostume - Peter Plys kostume til baby

Grisling babykostume

Du go’ go’ go’ godeste, hvor bliver den lille bare sød i dette fine Grisling kostume. Grisling er måske ikke den mest højtråbende i Hunderedemeterskover, men han er i hvert fald én af de sødeste. Med dette Grisling kostume kan du bringe noget at eventyret fra Peter Plys med til Jeres egen Fastelavnsfest. Grisling kostumet kommer i to dele, selve dragten der lukkes i rykken med en velcrolås, og så Grislings hoved, der lukkes under hagen med velcro. Find kostumet hos Festbyen.

SE OGSÅ: Minnie Mouse kostume til børn

Siden bliver løbende opdateret med Peter Plys kostumer

Indlægget Peter Plys kostume til baby indeholder affiliatelinks