Peter Pan kostume til voksne

Klæd dig ud til den kommende temafest, karneval eller fastelavn i et flot Peter Pan kostume til voksne.

Peter Pan er historien om den flyvende dreng, der ikke vil være stor, og som viser os at barndommens drømme kan leve evigt. Peter Pan er faktisk en ældre herre, hvert fald når man kigger tilbage på hvornår han optrådte i en bog første gang – nemlig tilbage i 1902. Heldigvis er Peter Pan heldig at bo på Ønskeøen hvor han ikke ældes.

Sidenhen har Peter Pan optrådt i flere bøger, teaterstykker og film – hvor den mest kendte helt sikkert er Walt Disneys udgave fra 1953. I Disneys Peter Pan film møder vi blandt andet Kaptajn Klo og Klokkeblomst.

Der findes forskellige bud på Peter Pan kostumer, find dit Peter Pan kostume til voksne her:

Skærmbillede 2018 12 31 kl. 00.04.07 - Peter Pan kostume til voksne

Peter Pan unisex kostume

Gå i barndom med denne grønne Peter Pan tunika med matchende bælte og hat. Gør outfittet komplet med et par grønne strømpebukser og så er du parat til, at leve dig ind i eventyret om Peter Pan. ”Bare tænk på noget som er godt!” Kostumet er unisex og passer derfor både mænd og kvinder. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 31 kl. 00.07.28 - Peter Pan kostume til voksne

Feminint Peter Pan kostume

Et fancy Peter Pan-damekostume, som passer perfekt til dig, som plejer at flyve til Ønskeøen. Bare vær på vagt for den ondsindede Kaptain Klo… Peter Pan-kostumet indeholder en lysegrøn tunika med brunt bælte og et par grønne leggings samt en matchende hat. Find kostumet hos Partyking.

Peter pan kostume til kvinder - Peter Pan kostume til voksne

Peter Pan kostume til kvinder

En kvindelig Peter Pan? Hvad? Det går da ikke… Jo jo, det går fint! Med dette Peter Pan-damekostume bliver du en øjeblikkelig succes. Kostumet består af nederdel, tights, hat med fjer samt et reb, som du kan anvende som bælte – alt i alt en ægte Peter Pan, dog med kvindelige former. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 31 kl. 00.09.09 - Peter Pan kostume til voksne

Kaptajn Klo kostume

Bliv en af de mest genkendelige pirater og den største Disneyskurk gennem tiderne med dette officielt licenserede Kaptajn Klo Kostume fra den elskede klassiker Peter Pan. Disney Kaptajn Klo Kostume inkluderer en rød jakke med guldfarvet bælte, 3/4 bukser og en matchende hat med fjer. Find kostumet hos Partyking.

Indlægget Peter Pan kostume til voksne indeholder affiliatelinks