Olaf kostume til børn

Har du et barn der helt vild med snemanden Olaf fra Frost filmene. Så er et Olaf kostume til børn oplagt til den kommende udklædningsfest.

Da Frost filmen kom ud fik hele Danmark en ny snemand – Olaf. Den sjove og sol-elskende snemand er en af disneys bedste karakterer. Og kan man egentlig andet end holde af denne skønne figur? Det kan vi hvert fald ikke her på Alletiders Disney.

Frost handler om to stærke søstre, der efter adskillelse, endelig bliver genforenet. Der er flere sjove karakterer, bl.a. snemanden Olaf, som er en legesyg kærlig snemand, der kommer med små kommentarer til alt, også på de helt forkerte tidspukter og Kristoffer, hvis bedste ven rensdyret Svend. Et fantastisk eventyr, med mange smukke scener, og musicallignende sange, som de fleste børn kan synge med på.

Olaf kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Olaf tema eller til leg i hjemmet.

olaf-udkl_dning_2

Disney Frozen Olaf kostume

“Do You Want To Build a Snowman?” er en af sangene fra den verdenskendte Disney animationsfilm “Frozen”.
Er du helt tosset med snemanden, Olaf, så kan du nu blive klædt ud som ham til fastelavn eller en sjov leg. Kostumet består af en heldragt med lange ærmer og hætte og er derfor let, at tage på og af. Indeholder hvid overall med brune ærmer og hætte.Med dette sjove kostume kan du udklæde dit barn som Olaf. Mave, bryst og hætte er fyldt med fyld. Find det her hos Temashop.

 

Hos Temashop finder du kostumer og udklædning til børn og voksne i alle aldre, hvor der tilbydes dag til dag levering, prismatch samt 30 dages returret. Gå på opdagelse hos Temashop og find den udklædning der passer netop dig, til en billig pris.

SE OGSÅ: Frost kageprint

SE OGSÅ: Frost kostumer til børn

Indlægget Olaf kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

One thought on “Olaf kostume til børn

Comments are closed.