Olaf kostume til børn

Har du et barn der helt vild med snemanden Olaf fra Frost filmene. Så er et Olaf kostume til børn oplagt til den kommende udklædningsfest.

Da Frost filmen kom ud fik hele Danmark en ny snemand – Olaf. Den sjove og sol-elskende snemand er en af disneys bedste karakterer. Og kan man egentlig andet end holde af denne skønne figur? Det kan vi hvert fald ikke her på Alletiders Disney.

Frost handler om to stærke søstre, der efter adskillelse, endelig bliver genforenet. Der er flere sjove karakterer, bl.a. snemanden Olaf, som er en legesyg kærlig snemand, der kommer med små kommentarer til alt, også på de helt forkerte tidspukter og Kristoffer, hvis bedste ven rensdyret Svend. Et fantastisk eventyr, med mange smukke scener, og musicallignende sange, som de fleste børn kan synge med på.

Olaf kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Olaf tema eller til leg i hjemmet.

Frost 2 olaf børnekostume - Olaf kostume til børn

Frost 2 Olaf kostume

Er din dreng eller pige helt vild med Frozen 2-filmen, og vil de se den om og om og om igen? Med dette kostume kan dit barn ligne karakteren Olaf på en prik. Du ved, den der skøre snemand?
Frozen 2 Olaf Børnekostume er et virkelig sjovt kostume til børn. Find kostumet hos Partyking.

olaf-udkl_dning_2

Disney Frozen Olaf kostume

“Do You Want To Build a Snowman?” er en af sangene fra den verdenskendte Disney animationsfilm “Frozen”.
Er du helt tosset med snemanden, Olaf, så kan du nu blive klædt ud som ham til fastelavn eller en sjov leg. Kostumet består af en heldragt med lange ærmer og hætte og er derfor let, at tage på og af. Indeholder hvid overall med brune ærmer og hætte.Med dette sjove kostume kan du udklæde dit barn som Olaf. Mave, bryst og hætte er fyldt med fyld. Find det her hos Temashop.

olaf børnekostume - Olaf kostume til børn

Olaf børnekostume

Luxus Olaf kostume til børn, på ca. 3-4 år. Kostumet består af en heldragt med hvide ben og krop, samt brune arme og hænder. Derudover en “snemands krop” der er adskilt fra resten af kostumet, så det kan tages af seperat. Og så selvfølgelig det skønne Olaf hoved bestående af en hue der kan lukkes med velcro ved hagen. Find kostumet hos Sjovhilsen.

Olaf kostume til piger - Olaf kostume til børn

Olaf børnekostume

Lad os præsentere en rigtig magisk kjole til børn med motiv af selveste Olaf fra Frozen-filmene. Kjolen kommer i en kridhvid farve og får dit barn til at liiiiidt at ligne en snemand, men mest karakteren Olaf. Den fungerer lige så godt til udklædnings- og halloweenfesten som til hverdag.
Olaf Kjole Børnekostume er fremstillet i polyester og fås i tre forskellige størrelser til børn. Kjolen har også Olaf-arme, som bevæger sig ved hjælp af en gemt luftpumpe, som sidder inde i kjolen. Det betyder med andre ord, at Olafs arme bevæger sig. Find det hos Partyking.

SE OGSÅ: Frost kageprint

SE OGSÅ: Frost kostumer til børn

SE OGSÅ: Disney Frost papmaske

Indlægget Olaf kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

One thought on “Olaf kostume til børn

Comments are closed.