Mulan kostume til børn

Har du et barn der er vild med Mulan, så er et Mulan kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Mulan er en Oscar- og Golden Globe-nomineret Disney tegnefilm fra 1998.

Legenden om den tapre og modige pige Mulan, begynder da de frygtede hunner truer med at angribe Kina. Den kinesiske kejser indkalder alle mænd til hæren – også Mulans gamle og syge far.

For at skåne ham, klæder Mulan sig ud som mand og tager hans plads som soldat, vel vidende, at det kan koste hende livet, hvis hun bliver opdaget. I hæren træner hun med en festlig gruppe ledet af kaptajn Shang.

Med sig har hun den komiske og beskyttende drage Mushu, og den lille lykkebringende fårekylling Krikee. Men Mulan får brug for mere end Mushus skarpe tunge og skøre påfund, for at bekæmpe hunnernes skånselsløse leder Shan-Yu.

Disney klassiker Mulan byder på flot animation, fantastisk musik og masser af action for hele familien!

Har du ikke set filmen – så find den her hos Gucca.

Mulan kostume til børn er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Mulan tema eller til leg i hjemmet.

prinsesse mulan boernekostume kostymer 90 er toej 1 - Mulan kostume til børn

Prinsesse Mulan Børnekostume

Flot detaljeret prinsesse mulan børnekostume der både kan bruges til leg i hjemmet, fødselsdagen med Mulan tema eller til årets fastelavn. Find det hos Temashop.

prinsesse mulan kostume til børn - Mulan kostume til børn

Mulan børnekostume

Har du et barn der elsker Mulan? Så lad hende blive klædt som yndlingsfiguren med dette Mulan kostume. Kostumet indeholder mange fine detaljer. Find det hos Temashop.

Skærmbillede 2019 05 07 kl. 14.08.59 - Mulan kostume til børn

Mulan kostume til børn

Dette Mulan™-kostume er officielt licenseret af Disney Princess™. Kjolen er lavet af et satinlignende stof, og det lyserøde kjoleliv er dekoreret med et portræt af Mulan™ og en lyserød drage. Kjolen har lange vide ærmer, og er forsynet med elastik i taljen, så den passer til forskellige kropstyper. Kjoleskørtet er lavet af et cremefarvet og rødt satinagtigt stof, og dekoreret med en rød satinlignende sløjfe. Bagsiden er cremehvid. Et fantastisk flot kostume til en lille pige der vil forvandle sig til Mulan™ til fastelavnsfesten! Find det hos Temashop.

Skærmbillede 2017 10 17 kl. 15.30.24 - Mulan kostume til børn

Mulan børnekostume

Klæd dit barn ud som en rigtig japansk Geisha ligesom Disney’s Mulan. Husk at male hovedet krid hvidt og læberne skal være helt røde. Jo mere pang farve, des bedre. Tilsæt gerne en lille blomst eller andet hovedsmykke for at give det sidste touch. Find kostumet hos Temashop.

SE OGSÅ: Vaiana kostume til børn

Indlægget Mulan kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

One thought on “Mulan kostume til børn

Comments are closed.