Minnie Mouse sengetøj

Kan man andet end elske Disney karakteren Minnie Mouse? Minnie Mouse sengetøj er det helt store hit både til børn og voksne.

Er du eller en du kender helt vild med Minnie Mouse og som bare ikke kan få nok af den søde figur? Så er Minnie Mouse sengetøj da lige sagen og giver muligheden for at sove med yndlingsfiguren:

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne.

Minnie Mouse juniorsengetøj - Minnie Mouse sengetøj

Minnie Mouse juniorsengetøj

Sengetøj til familiens mindste med Minnie Mouse i 100 % bomuld. Dynebetræk er med lynlås.  Dynebetræk størrelse: 100cm x 135cm Pudebetræk størrelse: 40cm x 60cm. Find sættet hos Legetøjseksperten.

Minnie junior sengetøj - Minnie Mouse sengetøj

Minnie Junior sengetøj

Fint juniorsengetøj med Minnie Mouse printet på den ene side og hvidt/pink mønster på den anden side. Dynebetræk størrelse: 100cm x 135cm. Find sengetøjet hos Legetøjseksperten.

Minnie mouse sengetøj - Minnie Mouse sengetøj

Minnie sengetøj

Hvidt/pink Minnie Mouse dyne- og pudebetræk i 100 % bomuld. Sengetøjet måler 135 x 200cm og kan derfor bruges af både børn og voksne. Find sengetøjet hos Legetøjseksperten.

Minnie Mouse sengesæt - Minnie Mouse sengetøj

Minnie sengetøj

Simpelt sengetøj til både store og små. Sengetøjet er i sort og hvid med guldprint og kan vendes på begge sider. Mål: 135 x 200cm. Find det hos Legetøjseksperten.

mickeyogminniemousesengetjpartnerpakke100procentbomuld p - Minnie Mouse sengetøj

Minnie og Mickey sengetøj

Romantisk sengetøj med de populære Disney karakterer Minnie og Mickey. 2 stk. Dynebetræk er med lynlås. Dynebetræk størrelse: 135 x 200cm. Find det hos Legetøjseksperten.

SE OGSÅ: Mickey Mouse sengetøj

Indlægget Minnie Mouse sengetøj indeholder affiliatelinks