Minnie Mouse rygsæk

Har du et barn der er helt vild med Minnie Mouse. Så skal hun da have yndlingsfiguren med på tur i form af en Minnie Mouse rygsæk.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne.

Enhver stor (som lille) fan af Minnie Mouse, skal da have sin egen Minnie Mouse taske. Se de gode bud på en Minnie Mouse rygsæk til familiens mindste:

Minnie mouse rygsæk 217x300 - Minnie Mouse rygsæk

Minnie Mouse rygsæk

Flot pink Minnie Mouse taske med Minnie Mouse og Andersine trykt på fronten. Find den hos The Fairytales Company.

Minnie mouse taske 237x300 - Minnie Mouse rygsæk

Minnie Mouse taske

Denne søde rygsæk har et motiv af Minnie Mouse. Rygsækken har et stort rum og et mindre rum til småting. Skulderremmene er polstret og justerbare, så du kan tilpasse den din ryg. Rygsækken passer perfekt til udflugter eller som skoletaske. Find den hos Jollyroom.

Minnie mouse børnerygsæk 260x300 - Minnie Mouse rygsæk

Minnie Mouse børnerygsæk

Denne søde rygsæk har et motiv af Minnie Mouse. Rygsækken har et stort rum og to rum på siderne. Skulderremmene er justerbare, så du kan tilpasse den din ryg. Rygsækken passer perfekt til udflugter. Find den hos Jollyroom.

Minnie Mouse børnehaverygsæk 240x300 - Minnie Mouse rygsæk

Minnie Mouse børnehaverygsæk

En supersød rygsæk fra Samsonite med motiv af den skønne Minnie Mouse. Tasken er rummelig og perfekt til udflugter og børnehaven. Desuden holder tasken Samsonites høje kvalitet, og har et flot motiv af Minnie Mouse. Skulderstropperne kan justeres efter størrelse og takket være det store rum, får du plads til alt, hvad du behøver. En sød og charmerende taske til alle små Disney-fans! Find den hos Jollyroom.

Minnie rygsæk 193x300 - Minnie Mouse rygsæk

Minnie rygsæk

En flot rygsæk fra American Tourister med motiv af Minnie Mouse. Den har et stort rum med plads til bøger, skrivehæfte samt penalhus. De justerbare skulderremme samt brystrem gør, at tasken sidder godt på ryggen. Denne taske er perfekt som skoletaske eller til udflugter.  Mål: 28,5 x 23,5 x 14 cm. Find den hos Jollyroom.

Minnie mouse skoletaske 196x300 - Minnie Mouse rygsæk

Minnie Mouse skoletaske

Denne søde rygsæk fra Samsonite er perfekt som både skoletaske og rejsetaske. Den er lavet i holdbart polyester med 3D motiv af Minnie Mouse. Der er et stort rum og et yderrum med plads til mindre ting. Den har justerbare skulderremme samt en brystrem, der er med til at give en god holdning på dit barns ryg. Mål: 35 x 23,5 x 14 cm. Find den hos Jollyroom.

Samsonite rygsæk med minnie mouse 211x300 - Minnie Mouse rygsæk

Samsonite rygsæk med Minnie Mouse

En rygsæk fra Samsonite, der er både praktisk og sej. Denne rummelige rygsæk har to store rum med plads til alt, du har brug for samt et lille rum på forsiden for alt, du vil have lige ved hånden. Alle rum åbnes og lukkes med lynlås. Rygsækken er fremstillet af slidstærk, PVC-fri polyester og har vatterede skulderstropper, der kan justeres samt strop over brystet, hvilket sikrer både optimal pasform og komfort. Rygsækkens skønne farve og Minnie Mouse-motiv gør den ekstra sjov at bære. Find den hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Minnie Mouse kageprint 

SE OGSÅ: Minnie Mouse kostume til børn

Indlægget Minnie Mouse rygsæk indeholder affiliatelinks