Minnie Mouse kuffert

Kender du en lille pige der er helt vild med Minnie Mouse og som bare ikke kan få nok af den søde figur?  Tag yndlingsfiguren med på tur i form af den Minnie Mouse kuffert.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne. 

En Minnie Mouse kuffert giver muligheden for at yndlingsfiguren kan komme med på tur uanset om turen går hen til bedsteforældrene på en overnatning eller om der skal rejse længere væk. De viste størrelser overholder alle sammen håndbagage mål, så din lille Minnie Mouse fan, trygt kan have sin kuffert ved sig hele tiden.

Disney minnie mouse rejsekuffert - Minnie Mouse kuffert

Minnie Mouse rejsekuffert

En sød rullekuffert fra Samsonite der er perfekt til den der elsker at rejse. Den er lavet i holdbart polyester med et stort rum samt et lille yderrum. Rejsetasken kan tages med som håndbagage, hvilket gælder de fleste flyselskaber. Mål: 46 x 35,5 x 18 cm. Find den hos Jollyroom.

Minnie mouse kuffert med 4 hjul - Minnie Mouse kuffert

Minnie Mouse kuffert med 4 hjul

En fin rullekuffert fra American Tourister med Minnie Mouse-motiv. Tasken er produceret i hård, slidstærk plastik og har fire roterende hjul, som gør den let at styre. I tasken er der en deler med en netlomme og et andet lille rum, så du nemt har styr på dine ting på rejsen. Find den hos Jollyroom.

minnie mouse trolley 595x1024 - Minnie Mouse kuffert

Minnie Mouse trolley

En rullekuffert fra American Tourister med et sjovt motiv af Minnie Mouse! Tasken er produceret i hård, slidstærk plastik og har fire roterende hjul, som gør den let at styre. I tasken er der en rumsdeler med en netlomme og et andet lille rum, så du nemt har styr på dine ting på rejsen. Find den hos Jollyroom.

Minnie mouse børnekuffert - Minnie Mouse kuffert

Minnie Mouse rejsekuffert

En rullekuffert fra American Tourister med et fint motiv af Minnie Mouse i Paris! Tasken er produceret i hård, slidstærk plastik og har fire roterende hjul, som gør den let at styre. I tasken er der en rumsdeler med en netlomme og et andet lille rum, så du nemt har styr på dine ting på rejsen. Find den hos Jollyroom.

Minnie mouse rygsæk med hjul - Minnie Mouse kuffert

Minnie Mouse rygsæk med hjul

En sød rullekuffert fra Samsonite der er perfekt til den der elsker at rejse. Den er lavet i holdbart polyester med et stort rum samt et lille yderrum. Rejsetasken kan tages med som håndbagage, hvilket gælder de fleste flyselskaber. Mål: 48,5 x 34,5 x 19 cm. Find den hos Jollyroom.

SE OGSÅ; Minnie Mouse kostume til børn

SE OGSÅ: Minnie Mouse kostume til voksne

SE OGSÅ: Disney toilettasker til børn

Indlægget Minnie Mouse kuffert indeholder affiliatelinks

 

 

One thought on “Minnie Mouse kuffert

Comments are closed.